keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Laiskurin tehohoito

Olen hyvin laiska ihonhoitaja itse ja kaikki pitäisi käydä nopeasti. En millään viitsi nypertää monen purkin ja aineen kanssa ja superkuiva ihoisena tarvitsen paljon hoitoa. Ihanteellista olisi päästä kasvohoitoon neljän viikon välein, mutta aina se ei ole mahdollista varsinkaan kiireiseen kevätaikaan. Me teemme Marin kanssa ihan samat virheet, kuin muutkin asiakkaat. Jos emme katso heti kasvohoidon jälkeen seuraavaa aikaa itsellemme, niin sitten kun sen seuraavan kerran muistaa ei vapaita aikoja enää lähimalla ole. Tietysti pistämme aina asiakkaat etusijalle, jos itselle varattu aika sopii paremmin asiakkaalle, hän saa sen ilman muuta. Emmekä koskaan käytä kysyttyjä ilta-aikoja itsellemme, vaan teemme hoidot aikaisin aamusta.Tässä siis puolustelen, että emme syrji asiakkaitamme, kun hoidamme toisiamme :)

Tehohoito jota ilman en voi olla on Daily Resurfacer tehotiiviste. Daily Resusrfacer ( 35 kpl 112€ ) on hoitotassuun yksittäispakattu tiiviste, jossa on kolme vaikutusta. Se kuorii, kiinteyttää ja kosteuttaa. Kuorinta on ehdottomasti tärkein tehohoito mitä kuiva ja vanheneva iho tarvitsee. Ilman kuorintaa kosteutuksen teho ei ole riittävää ja vanheneva, kuiva iho on äkkiä ruman hilseilevä ellei sitä kuorita säännöllisesti. Daily Resurfacer on erinomainen pikakuorinta, joka ei vie juurikaan aikaa. Daily Resusrfacer on pakattu samalla tapaa, kuin Savetit, jokaisessa pakkauksessa on sormen päähän tarkoitettu tuppimainen kuitukangas levitin. Tämä kuitukangas hoitotassu on kastettu tehoaineeseen ja tassusta aine levitetään kasvoihin ja kaulalle. Tiivisteen määrä on todella riittävä siitä riittää myös käsivarsiin ja kädenselkiin.

Daily Resurfaceria ei pestä pois, vaan se saa jäädä päiväksi vaikuttamaan. Se tekee ihon ihanan napakaksi ja tiiviiksi, kaikki kuollut solukko poistuu ja meikki levittyy hyvin. Tehoviivisteen päälle levitetään käytössä oleva kosteusvoide ja senkin tehoaineet vaikuttavat paremmin, kun Daily Resurfacer poistaa tukkivan solukon. Itse käytän Daily Resusfaceria jatkuvasti noin 3-4 päivän välein, kesällä teen viikon kuureja jolloin käytän tuotetta päivittäin, aurinko kun lisää kuolleen solukon määrää. Yleensä suositus on, että tuotetta käytetään joka päivä, mutta se ei sovellu Suomen ilmastossa, kuin paksulle, rasvoittuvalle iholle. Daily Resurfacer on hyvä esimerkki tuotteesta jota on käytettävä erilailla meidän ilmastossa, kuin Euroopassa muualla.

Sen lisäksi, että käytän Daily Resurfaceria neljänä aamuna viikosta, käytän yöksi Overnight Repair Serumia, jonka vaikutus myös paranee Daily Resurfacerin ansiosta. Näin keväällä käytän myös aina aamuisin voiteen alla C-12 Concentratea, joka estää pigmenttiläsikien syntymistä. Daily Resurfacer ei poista kuorinta-aineen tarvetta, vaan tehokkaan kuorinnan teen kaksi kertaa viikossa Multivitamin Thermofoliantilla. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi08:34

    Olen aivan sanaton... Olen saanut tuosta Daily Resurfacer tuotteesta muutaman näytteen, jotka olen nyt käyttänyt ja olen kyllä aivan myyty! Käytän ihonhoidossa Dermalocigan tuotteita, mutta tuo Daily Resurfacer ei ole vakiokäytössä ollut ja ihastuin siihen oitis! Ja voin vaan kuvitella, että jatkuvassa käytössä (kuten sinäkin käytät) saa ihoni hehkumaan entisestään. Tuo on kyllä pakko ostaa jossain vaiheessa ja siitä tulikin mieleeni, että onko kenties tulossa verkkokauppaanne kevättarjoukseen, josta saisi kimmokkeen ostaa (sekä paremman perustelun, että tuote on yksinkertaisesti "pakko" saada).

    VastaaPoista
  2. Inkeri Valtonen11:47

    Hei!

    Olen liian vähän nostanut esiin tuota Daily resurfacerin vaikutusta, vika on nyt minussa. Joku asia on niin itsestään selvä ettei siitä huomaa edes puhua. Daily Resurfacerista saa kaikki ihotyypit hyötyä, kunhan on yli 25-vuotias.
    Verkkokaupassamme olevat tarjoukset ovat minun ja Dermalogican maahantuojan yhteisesti sopimia, tarjouksia ei ole muilla Dermalogican liikkeillä ja se perustuu ihan siihen, että olen heidän suurin ostaja. Pyrin saamaan tarjoukseen ne tuotteet, mitkä ovat sillä hetkellä kaikista tarpeellisemmat. Kuitenkaan kaikki ei ole pelkästään minusta kiinni, omasta puolestani voin sanoa, että jos minulta kysytään tuleeko tämä tuote pian tarjoukseen, niin vastaan sen hetken tietoni mukaan. Daily Resurfacer ei ole tulossa tarjoukseen ainakaan seuraavaan puoleen vuoteen eli tuote kannattaa ostaa kesää varten, koska kesällä siitä on paljon hyötyä, hikiselle ja rasvoittuvalle iholle se lisää puhdistuksen tehoa.

    Inkeri

    VastaaPoista