lauantai 7. huhtikuuta 2012

Uskon, kun näen

Suomalainen on sellainen ettei se usko ennen kuin näkee. Se koskee myös tuloksia ihonhoidosta, vaadin itse aika selkeitä näkyviä tuloksia ennen kun alan jotain asiakkailleni kehumaan. Olen talven mittaan kehunut paljon Overnight repair serumin vaikutuksia ja todella moni asiakas käyttää tuotetta parasta aikaa. Suurin osa on kuitenkin käyttänyt jo ensimmäisen pullon loppuun ja nyt näen kasvohoidoissa tulokset kotihoidosta. Selvästi Overnight repair serum on vaikuttanut asiakkaiden ihoon enemmän, kuin mikään aiempi liftingtuote. Nyt, kun näen vaikutukset yli sadalla asiakkaalla, niin luottamukseni aineen tehoon on kiistaton.

Tulokset olisi vielä parempia, jos aine olisi ollut markkinoilla jo loka-marraskuussa ja asiakkaiden ihot ei olisi olleet niin kuivia, kun nyt tammikuussa. Aivan selvästi kaikilla ihoilla on tapahtunut vahvistumista ja se on tärkeintä hidastamaan ihon vanhenemista. Estrogeenin väheneminen ohentaa ihoa jo nelikymppisestä lähtien ja se johtaa ihon rypistymiseen. Overnight repair serumin arganöljy vaikuttaa siihen ettei iho ohene ja tuotteen peptidit ja proteiinit parantaa kimmoisuutta.

Asiakkaat itse sanovat, että iho tuntuu paremmalta ja sileämmältä ja pikku rypyt ovat häipyneet, harva kuitenkaan osaa eritellä mitä ihossa on tapahtunut. Ihon vahvistuminen on sellainen asia minkä kokenut kosmetologi huomaa heti, varsinkin asiakkailla joita on hoitanut pitkään. Yli viisikymppisillä suositellaan, että Overnight repair serum on jatkuvassa käytössä ja nuoremmilla suositellaan 3-4 pulloa vuodessa. Itse en aio tuotteesta enää ikinä luopua ja tiedän, että ensi talvi on paljon helpompi kuivuudenkin suhteen, kun on käyttänyt jo alkutalvesta Overnight repair serumia. Tänä talvena, kun tuote tuli markkinoille vasta helmikuun alussa monien iho oli jo rasittunut tämänkin talven vaikutuksista.

Olen todella tyytyväinen, että olen aikoinanin valinnut yhteistyön Dermalogica sarjan kanssa. Heidän tuotekehittelynsä on kosmetiikka maailman huippuluokkaa. Kuitenkin turvallisuus ja ekologia on etusijalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti