maanantai 23. huhtikuuta 2012

Uusi silmänrajaus on supersuosittu!

Youngbloodin silmänrajaus mikä tuli meille viime viikolla myyntiin, teki kyllä meikkimyynti ennätyksen. Jouduin parin päivän päästä tekemään moninkertaisen tilauksen maahantuojalle, koska tuote myytiin niin pian loppuun. Gel Liner (35€) on kyllä minun ja Marinkin suosikki silmänrajaus, paras mitä olen koskaan käyttänyt. Tuote on tavallaan geelin ja voiteen välimuoto, se on helposti levittyvä ja pysyy erinomaisesti. Minua siinä ilahduttaa se, että sen poistaminen on niin helppoa, pelkkä puhdistusmaitopesu riittää. Yleensähän on niin, että jos meikki pysyy hyvin, niin sitten sen poistaminen on työtä ja tuskaa, mutta ei Gel Linerin kohdalla.

Tuote on pakattu pieneen purkkiin ja siinä ei ole omaa sivellintä mukana. Paras sivellin on Youngbloodin oma vinopäinen sivellin, sillä saa todella siistin, ohuen rajauksen. Ensin alkuun, kun en hoksannut ottaa oikeaa sivellintä sain aikaan vaan paksun tönkkösen viivan ja ajattelin, että ompas huono rajaus. Sitten, kun oli oikea sivellin käytössä ja tajusin miten vähän sitä ainetta otetaan siveltimeen, niin nyt se on helppo ja nopea.

Ulkomaisissa lehdissä on kuulemma ollut monta juttua Gel Lineristä ja Suomen nettikeskusteluissa sitä on kehuttu. Sitä kautta asiakkaat tiesivät kysyä tuotetta ja kirjoitinhan siitä viikonloppuna blogiin. Kiva huomata, että aina, kun Youngbloodille tulee uusi tuote niin se on varmasti testattu ja huippu hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti