torstai 17. toukokuuta 2012

Precleanse

Minulta on taas jäänyt huomiotta yksi ihan ylivertainen aine eli Precleanse ( 150 ml 54€). Muutama asiakas on käynyt ostamassa sitä tällä viikolla ja kehuneet tuotteen hyötyjä. Siitä sitten muistin, että en ole Precleansesta kertonut lukijoilleni. Dermalogican ihonhoitomenetelmän tärkeä punainen lanka on ihon hyvä puhdistaminen. Dermalogican kouluttajat korostavat aina, että iholle pitää tehdä kaksoispuhdistus. Se on selitetty ihan loogisesti siten, että ensimmäinen pesukerta poistaa ulkoapäin iholle tulevan lian ja toinen pesu irroittaa ihosta itsestään erittyvän lian. Ihon pintaan tulee ulkopäin monenlaista likaa, rasvaa ja pölyä. Ruuanlaiton rasvat, tietokoneen pöly ja pakokaasujen raskasmetallit ja muut liat pitää saada iholta hyvin pois. Meikki lasketaan myös tähän ulkoapäin tulevaan likaan. Iho itse tuottaa talia ja kuollutta solukkoa, jotka myös pitää pestä pois. Aikaisemmin Dermalogica suositteli pesemään ihotyypin mukaisella pesuaineella kaksi kertaa. Sitten vuonna 2005 myyntiin tuli Precleanse, joka mullisti ihonpuhdistusaine markkinat. Koskaan aikaisemmin ei kosmetiikassa ole ollut öljyä, joka onkin vesiliukoinen. Precleanse on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, vaikka yleensä on mielikuva, että vain rasvainen iho tarvitsee erityistä puhdistusta. Minä itse olen käyttänyt Precleansea siitä lähtien, kun se Suomeen tuli. Precleanse on ohut öly, joka levitetään iholle kaiken lian ja meikin päälle. Öljyä hierotaan huolellisesti koko kasvoille ja sen jälkeen sormet kostutetaan veteen ja vielä nopea hieraisu kostein sormin. Vesi muuttaa öljyn maitomaiseksi emulsioksi, joka on täysin vesiliukoinen. Sitten vaan huuhdellaan aine iholta pois. Vahvinkin meikkivoide liukenee Precleansella, sitä käytetään ihan teatterimeikeihinkin. Sellainen laiskuri, kun minä olen poistaa myös silmämeikin sillä. Se ei kuitenkaan ole suotavaa, jos on taipumus silmän ympärys turvotukseen. Precleanse käyttö on tärkeintä ihmiselle, joka käyttää meikkiä, tekee likaista työtä, tai jonka iho on rasvoittuva ja öljyinen. Precleanse pesun jälkeen ihonpestään vielä ihotyypin mukaisella pesuaineella. Meidän asiakkaat käyttävät eniten Ultra Calming Cleanseria ja Special Cleansing Geliä. Rasvoittuvalle iholle ihana puhdistusmaito on Dermal Clay se imee itseensä talia ja rauhoittaa finnien syntymistä. Hellävarainen, mutta tehokas puhdistus on ihon hoidon perusta. Iho pitää puhdistaa kunnolla, mutta se ei saa kuivua. Usein rasvoittuvan ihon pesuaineet ovat todella kuivattavia ja siitä on vain haittaa iholle. Precleanse on edullinen lisä puhdistukseen ja se vie vain minuutin enemmän aikaa, kuin yksi puhdistuskerta. Kuitenkin tällä pesun tehostamisella on silmin nähtävä merkitys ihon normalisoitumisen ja hyvinvoinnin kannalta.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi10:21

    Precleanse on ihana tuote! Helppo käyttää ja tuoksuu ihanalle, joten sillä on kiva aloittaa kasvojen pesu. Itselleni on jäänyt vähän hämärän peittoon, että tulisiko sitä käyttää myös aamuisin? Itse olen käyttänyt aamuin illoin, koska ihooni tulee epäpuhtauksia helposti.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla mielipiteesi. Precleansea voi käyttää myös aamuisin ja se on suositeltavaakin, jos iho on kovin rasvoittuva. Precleanse on loistava aine sulattamaan rasvaa ja talia eikä kuivata ihoa.

    Inkeri

    VastaaPoista