tiistai 17. heinäkuuta 2012

Hyödynnä heinäkuun tarjoustuotteet!

Olethan huomioinnut, että tämän hetken tarjoustuotteet ovat voimassa vain heinäkuun loppuun saakka ja sitten tulee taas uudet tarjoukset. Tämän hetken tarjoukset ovat sellaisia, että niillä on todella paljon tarvetta näin keskikesällä. Mistään muusta Suomen hoitolasta tai verkkokaupasta et saa näitä alennuksia ja ne ovat taatusti alhaisimmat hinnat kyseisistä tuotteista mitä Suomen markkinoilla voi saada. Hoitolamme on Dermalogican suurimpia jälleenmyyjiä Suomessa ja siksi voimme antaa nämä alennukset asiakasetuina sekä verkkokaupan, että hoitolamme asiakkaille.

Tämän hetken tarjoustuotteina on ChromaWhite linjan C-12 Concentrate NYT 99€, norm. 132€ ja Tri-active Cleanse NYT 49€, norm. 62€, ja Age Smart linjan Dynamic Skin Recovery NYT 96€, norm. 106€ ja Multivitamin Thermofoliant NYT 69€, norm. 82€. Youngbloodin meikkituotteista on tarjouksessa Natural Mineral Foundation ja Kabuki sivellin yhteishintaan 100€, norm. 123€. 

C-12 Concentrate on tehotiiviste joka levitetään pesun jälkeen iholle aamulla ja illalla. Se sopii kaikille ihotyypeille ja on ensisijaisesti tarkoitettu tasoittamaan ihon väriä ja vaalentamaan pigmenttiläiskiä. Se on myös loistava lisäravinne kosteuttamaan ja kiinteyttämään joten se on tuote josta kaikki ihot hyötyvät kesäaikaan.

Tri-aktive Cleanse on puhdistusmaito kaikille ihotyypeille ja melkein sanoisin, että kaikkien kannattaisi käyttää tätä tuotetta. Tri-active Cleanse sisältää 2% maitohappoa joten se on lievästi kuoriva vaikutukseltaan. Maitohappo on aivan erinomainen raaka-aine kuorintaan, koska iho pystyy itse muuttamaan sen kosteuttavaksi aineeksi. Missään tapauksessa Tri-aktive Cleansen kuorivuus ei ole liikaa herkällekkään iholle, vaan sitä voi käyttää huoletta 3-4 viikossa. Itse käytän sitä jatkuvasti vähintään joka toinen ilta, koska se on helppo tuote poistamaan vanhenevan ihon kuollutta solukkoa. Näin kesällä se on paras tuote poistamaan hikinäppyjä joista aika moni ihminen kärsii. Tämä puhdistusmaito poistaa myös meikkivoiteen ja silmämeikin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

Dynamic Skin Recovery sk 30 on meidän suosituin päivävoide näin kesällä. Sen lisäksi, että siinä on edullisempi hinta, niin saat vielä lisälahjana matkakoon puhdistusmaitoa ja kasvovettä. Dynamic Skin Recovery imeytyy hyvin ja sisältää tehokkaan 30 aurinkosuojan. Voide on myös kiinteyttävä ja elvyttävä joten en suosittele sitä alle 30-vuotiaille. Dynamic Skin Recovery on myös ihanteellinen meikin alle.

Multivitamin Thermofoliant on myös tuote jota kehoittaisin kaikkia ostamaan. Se sopii aivan kaikille yli 25-vuotiaille ja itse en pärjäisi mitenkään ilman tätä kuorintaa. Multivitamin Thermofoliant on tarpeeksi hellävarainen herkälle couperosa iholle ja useammin käytettynä tehokas myös rasvaiselle iholle. Herkälle iholle suosittelen sitä kerran viikossa ja rasvoittuvalle iholle 2-3 kertaa viikossa. Multivitamin thermofoliant kuorinta-aineen ei tarvitse vaikuttaa, kuin minuutin verran joten se on nopea ja helppo käyttää.

Youngbloodin Natural Mineral Foundation on meidän suosikki meikkivoide. Se on jauhemainen ja se levitetään paksulla siveltimellä. Paras sivellin on siihen ihan tarkoitettu Kabukisivellin joka on aitoa luonnon karvaa. Sivellin on todella kestävä käytössä, jos sitä oikein hoitaa eli pesee hellävaroin shampoolla. Sivellin on siis sijoitus johon kannattaa satsata nyt, saat vuosikausia tehtyä siistin, rajattoman meikin. Natural Mineral Foundation meikkivoide sisältää mineraalipigmenttiä ja se levittyy todella kauniisti ja iho ei näytä meikatulta. Tätä mineraalimeikkiä käytetään TV:ssä miestoimittajille ja haastateltaville, koska seillä saa siistin ihon ilman, että näyttää meikatulta. Näin kesällä, kun jokaisella on hiukan lämpimämpi ihon väri voin suositella kahta väri vaihtoehtoa. Oikein vaalealle iholle sopii väri Neutral ja vähän päivettyneelle väri Honey. Mineraalimeikin värisävyn valinta ei ole niin vaikeaa, kuin yleensä meikin, koska mineraalipigmentti on läpikuultavaa ja hukkuu hyvin ihon omaan värisävyyn.

Muistattehan ettei verkkokaupassamme ole posti-eikä toimitusmaksuja. Saat myös aina runsaasti näytteitä kokeiltavaksi ja voit aina kysyä lisäneuvoa meiltä sekä puhelimella, että sähköpostilla. 

5 kommenttia:

  1. Anonyymi15:03

    Hei!

    olen käyttänyt pari kuukautta C-12 concentratea ja pigmenttiläiskäni on todella paljon vaalentuneet. Ainoastaan leukaperissä on enää tummaa ja ne olikin alunperinkin pahimmat kohdat. Voinko jatkaa vielä toisen pullollisen tuota ainetta, vai pitääkö pitää jotain taukoa?

    Leena

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ehdottomasti käyttää toinen pakkaus C-12 Concentratea. Samalla, kun se vaalentaa loputkin pigmenttiläiskät ihosi saa kosteutta ja elvytystä.

    Inkku

    VastaaPoista
  3. Anonyymi11:53

    Olen käyttänyt YB mineraalimeikkiä parisen viikkoa ja nyt kävin ostamassa tuon Kabuki siveltimen ja voin sanoa, että heti oli helpompaa levittää meikki. Siveltimestä näköjään on tosi paljon kiinni.
    Muutenkin tuo meikki tuntuu ihan erilaiselta, kun mikään muu käyttämäni meikki. Peittävyys on hyvä, mutta rajoja ei näy eikä ole paksua tunnetta iholla.
    Suosittelen muillekin lämpimästi!

    Vakio asiakkaasi

    VastaaPoista
  4. Anonyymi17:12

    Uskallanko kuoria?

    Naamani on aika ongelmallinen, olen jo 47v. ja näppylää pukkaa siitä huolimatta. Poskilla on lievää couperosaa ja muutenkin naama punoittaa tosi helposti. Tähän asti en ole uskaltanut kuoria ja kasvohoidossa olen käynyt viimeksi noin 10v.sitten ja kosmetologi silloin kielsi kuorinnan. Puhut kuiteskin niin vakuuttavasti kuorinnan puolesta, että haluaisin kokeilla kuorintaa. Olisiko tuo Multivitamin Thermofoliant sopiva? Noista tarjoustuotteista kiinnostaisi myös toi Dynamic Skin Recovery, mutta tuoko se lisää näppylöitä, onko se liian rasvainen?

    Erja Epätoivoinen

    VastaaPoista
  5. Kiitos kysymyksestäsi.
    Tuo neuvo minkä olet aikanaan saanut kosmetologilta on jo vanhentunutta tietoa. Nykyisillä hedelmähappoentsyymikuorinnoilla voi kuka tahansa kuoria. Suosittelen ilman muuta, etä käyttäisit Multivitamin Thermofoliant kuorintaa kaksi kertaa viikossa. Ihon talineritys alkaa normalisoitua kuorinnan myötä ja se auttaa pääsemään näpyistä eroon. Ihan hyvin voisit vielä siinä rinnalla käyttää Tri-active cleansea pari kertaa viikossa,niin se parantaisi puhdistustulosta. Kuorinnan jälkeen kosteutta pitää laittaa riittävästi ja päiväksi sopii oikein hyvin tuo Dynamic Skin recovery. Siinä ei ole tukkivia mineraalirasvoja, joten se ei aiheuta rasvoittumista. Yökäyttöön voisit kokeilla Skin Smoothing creamia, se vahvistaa ihoa ja auttaa hillitsemään punoittelua.

    Inkeri

    VastaaPoista