keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Ripsiseerumin käyttökokemuksia

Nyt se on todistettu, että tuo Enourmous Lash  (98€)ripsiseerumi toimii käytännössäkin. Olen itse käyttänyt sitä yli kuukauden ja viime viikolla minulla oli kasvohoidossa pari asiakasta jotka ovat myös käyttäneet sitä useita viikkoja.  Oma kokemukseni on, että ripsissäni on selvästi tapahtunut muutosta. On vähän vaikea sanoa ovatko ne pidentyneet, vai vahvistuneet, mutta joka tapauksessa ne on parantuneet. Ehkä niissä on tapahtunut vähän kumpaakin. Ripsivärin kanssa ne näyttävät selvästi paremmilta, kuin aiemmin.

Kumpikin asiakkaani, joita hoidin viime viikolla oli ihan täpinöissään, että katso nyt miten paljon ripset ovat kasvaneet. Heidän ripsissään näin selvästi, että ne oli kasvaneet pituutta. Ei vielä paljoa, mutta selvästi oli tullut hentoa pituutta lisää. Tosin he eivät olleet käyttäneet, kun korkeintaan viisi viikkoa eli tuloksia on vielä paljon odotettavissa. Kumpikin asiakas sanoi, että eivät ole muistaneet käyttää ripsiseerumia säännöllisesti ihan kahta kertaa päivässä. Minultakin se helposti unohtuu aamuisin, vaikka aina iltapesun yhteydessä sen muistankin. Se on kuitenkin auttanut, vaikka sitä on käytetty harvemmin kuin on suositeltu. Varmaankin, jos olisimme käyttäneet sitä sen kaksi kertaa päivässä, niin tulos olisi vielä parempi.

Ensin alkuun en meinannut millään oppia laittamaan sitä tarpeeksi vähän. Ensimmäisinä iltoina selvästi huomasin, että sitä valui silmiini. Se ei kirvellyt yhtään, vaan silmiin tuli öljyinen kalvo. Sitten, kun aloin laittamaan sitä tarpeeksi paljon ripsirajan yläpuolelle ja tarpeeksi vähän kerralla, niin mitään ongelmia ei ole ollut. Se kannattaa levittää pari milliä ripsirajan yläpuolelle, mistä se sitten valuu karvatuppiin. Ensiksi myös mietin, että tuote on aika kallis, mutta nyt olen ymmärtänyt ettei niin ole. Tuo pieni pullollinen riittää ainakin puolen vuoden käyttöön. Jos siis ostan kaksi pulloa Enourmous Lashia vuodessa ja maksan niistä 196€ ja saan upeat pitkät, kauniit ripset niin se on aika pieni hinta. Ripsien pidennyksiin verrattuna hinta on ihan mitätön ja ripsien pidennykset vaan tuhoavat ripsiä pidemmän päälle ja Enourmous Lash hoitaa.

Ainoa haittapuoli on se, että ripsiseerumi ei auta, jos se seisoo vain kylpyhuoneen hyllyllä. Sitä on myös säännöllisesti käytettävä.

PS: Jos haluatte tilata Enourmous Lashia ja se ei ole vielä verkkokaupan valikoimissa, niin laittakaa viestä sähköpostilla info@kauneushoitolainkeri.fi.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13:52

    Allekirjoitan kyllä tämän jutun!

    Olen käyttänyt ripsiseerumia kuukauden verran ja ripseni ovat kasvaneet ihan yllättävästi. Se on myös niin helppo käyttää, että kaltaiseni laiskimuskin sen viitsii laittaa. En olisi uskonut, että tälläinen ihmeaine vielä löytyy, et töpöripseni kasvaa.

    Tuulia

    VastaaPoista
  2. Anonyymi11:40

    Kiitos Inkeri hyvästä blogistasi!
    Kävin juhannusta ennen teillä ostoksilla ja ostin tuon Enourmous lash ripsienhoitoaineen ja YB ripsivärin. Olen todella tyytyväinen!
    Yli viisikymppisenä naisena en paljoakaan viitsi meikkituotteiden kanssa turhaan pelailla, mutta ripsiseerumi on tosi helppo käyttää. Ehkä ripseni oli jotenkin myös kuivat, koska jo parin viikon käytön jälkeen ne oli paljon paremmat. Nyt, kun olen jo yli kuukauden käyttänyt seerumia, niin aivan selvästi ripseni on pidemmät ja vielä tässä iässä:). Tosin tuo ripsivärikin on niin hyvin tuuheuttava ja pidentävä, että sillä saa tosi hyvät ripset ja ennen kaikkea se lähtee kunnolla pois.

    Pirkko L.

    VastaaPoista