torstai 30. elokuuta 2012

Kokemuksia Nanolift kasvohoidosta

Teimme pitkästä aikaa Marin kanssa toisillemme Nanolift kasvohoidot. Kerron nyt ihan omia tuntemuksiani hoidon aikana. Edellisestä kasvohoidosta oli aivan liian pitkä väli, muistaakseni teimme hoidot viimeksi ennen Marin kesälomaa kesäkuun lopussa. Paras hoitoväli minun ikäiselläni eli 51v. olisi 4-6 viikkoa. Tässä iässä ihon uudistuminen on hidastanut ja iho alkaa kuivua ja tukkiintua kuolleesta solukosta ellei sitä saada kunnolla pois. Huomasin jo kolmisen viikkoa sitten ettei meikki enää levittynyt kunnolla ja ihoni oli tosi kuiva ja kireä. Toisaalta tänä kesänä on minulla, niin kuin muillakin ollut hikinäppy ongelmia. Otsalla ja hiusrajassa on ollut pikin kesää ryhelmäistä näppylää mikä tuntuu sormiin, mutta onneksi se ei näy.

Hoidon alussa käytettävä kuorinta aine yleensä voi hiukan kirvellä sen mukaan mitä kuivempi iho on. Tunsin lievää kirvelyä ja nipistelyä kaulassa ja poskipäissä. Marikin hiukan kauhisteli miten kuivaksi ihoni oli mennyt ja varsinkin silmienympärystä oli kuulemma ohentunut. Kuorinnan jäkeen käsiteltiin parikymmentä minuuttia Nanolift mikrovirralla ja se tuntui taas tosi rentouttavalta. Myönnän, että olin melkein unessa, vaikka työpaikallani olinkin. Tunsin oikein miten kosteuttavat tiivisteet imeytyivät ja kireys ja nipistely väheni. Sähkövirtahan ei juurikaan tunnu miltään ja siksi siinä onkin helppo nukahtaa. Mikrovirtavaiheen jälkeen Mari teki kaksi eri hierontaa. Dermalogican oman energiahieronnan ja klassisen kasvohieronnan. Energiahieronta poistaa tosi tehokkaasti nestettä ja turvotusta ja klassinen hieronta imeyttää vaikuttavia aineita ihoon.

Hierontojen jälkeen levitettiin naamio, joka tuntui ihanan viileältä ja raikkaalta. Ennen naamion levitystä oli pakko juosta vessassa koska nesteet alkaa poistumaan niin vauhdikkaasti. Tätä yritän aina muistuttaa asiakkaille, että pyytäkää vessaan kesken hoidon, jos on tarve. Rentoutuminen menee ihan plörinäksi, jos joutuu olemaan jalat ristissä. Yleensä vessassa saa juosta lopun päivää Nanolift kasvohoidon jälkeen, koska aineenvaihdunta vilkastuu huomattavasti. Se näkyy sitten ihossakin ja turvotus katoaa nesteen poistumisen myötä. Turvotuksen poistuminen onkin yksi näkyvimpiä vaikutuksia heti hoidon jälkeen. Vaikka asiakkaalla ei näkyisi yhtään turvotusta hoitoa aloittaessa, niin kasvohoidon jälkeen kasvot ovat paljon kapeammat ja iho napakampi. Se herättää aina suurta hämmästystä ja tietysti iloa, kun tulos on niin näkyvä.

Nanolift kasvohoidon jälkeen koin koko lopun päivää, että ihoni oli aivan erilainen. Napakkuus ja löysyyden katoaminen ihosta tuntuu pari, kolme viikkoa ihan selvästi. Tunnen aivan selvästi, että kasvoni on ryhdikkäämmät ja iho sileämpi. Hoitoaineita levittäessä on mukava tunne, kun iho on käsiin paljon sileämpi ja pehmeämpi ja kaikki tuotteet imeytyy paljon paremmin.  Ihoni tilanne oli niin järkyttävän huono, että Mari määräsi minulle uuden hoidon heti ensi viikolla. Otin myös käyttöön Overnight Repair Serumin (98€) yöksi ja Skin Hydrating Boosterin(93€) päiväksi ja voiteena käytän yötä päivää Pure Night voidetta. Säikähdin ihan tuota silmänympäryksen ohentumista, koska jos sitä ei hoida niin talvi voi helposti aiheuttaa ihottumaa ja rohtumista. Syy ohentumiseen on varmaankin se, että itkin niin moneen kertaan Harmi kissan kuolemaa. Itku aiheutti rähmimistä yöllä ja aamuisin ja sitten hieroin silmiäni. Tuo Skin Hydrating Booster on tässä tapauksessa tarpeen koska se sopii myös silmien ympärille.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi15:52

    Ole kesän aikana käynnyt tuossa Nanolift hoidossa ja en tiedä miten voisin kiittää. Olen ennenkin käynnyt säännöllisesti kosmetologilla ja käyttänyt kosmetologilta ostettuja tuotteita, mutta ikinä ei ole tullos ollut lähimainkaan näin upea. Tuntui jo ensimmäisellä kertaa, että ihan kuin olisi painoa pudonnut monta kiloa. Työkaverit ihmettelivät kesäloman jälkeen olenko laihtunut, kun olin ottanut sen kolmen kerran sarjan.
    Kotihoitotuotteetkin ovat niin ihania ja helppoja. Harmittelen vain kun en aiemmin keksinyt tulla teille. Monet kiitokset!

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että olet tyytyväinen. Olemme Marinkin kanssa todella tyytyväisä ja innostuneita Nanolift kasvohoidosta, emme ole koskaan ennen saaneet näin loistavia tuloksia kasvohoidolla. Kertokaapa muutkin kokemuksianne Nanoliftistä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16:31

    Pystyykö Nanolift hoito vaikuttamaan acnearpiin? Olen viisikymppinen ja minulla oli tosi paha acne teini-iässä, jota ei tietenkään hoidettu. Nyt kun iho jo veltostuu muutenkin, niin tuntuu että arvet ovat entistä pahemmin esillä. Ainakin ihohuokoset ovat jotenkin suurentuneet. Saako tuolla uudella hoidolla mitään vaikutusta minun tapaukseeni?

    Leena K.

    VastaaPoista
  4. Aivan varmasti Nanolift kasvohoito parantaa ihosi tilannetta huomattavasti. En voi suoraan sanoa, että Nanolift auttaisi acne-arpiin, mutta sen ihoa tasapainottava vaikutus muuttaa yleensä oleellisesti vanhemmankin acneihon tilannetta ja ulkonäköä. Olemme saannet erittäin hyviä tuloksia yli viisikymppisille rasvoittuville ja suurihuokoisille ihoille. Verenkierron ja aineenvaihdunnan tehokas parantuminen ja kosteuden imeytyminen pehmittää huomattavasti arpeutunutta ihoa. Nanolift napakoittaa ihoa ja kiinteytymisen kautta huokoset pienenevät.
    Tervetuloa kokeilemaan.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi16:31

    Minäkin haluan kiittää Nanolift hoitoa, vaikka en yleensä mielelläni netissä kirjoittele. Omat kokemukseni ovat olleet niin hyviä, että haluan niistä kiittää Inkeriä. Tulin pari vuotta sitten hoitoosi ja aika epäröiden. En ollut paljoakaan käynnyt kosmetologeilla ja nekään kokemukset eivät olleet kovin hyviä. Olin juuri eronnut ja mieli oli aika maassa ja koin ulkonäköni ihan rupsahtaneeksi. Olin laihtunut muutamassa kuukaudessa yli kymmenen kiloa ja se sai keski-ikäisen naisen naaman roikkumaan ihan kamalana. Olin ihan varma etten kosmetologilta saa mitään apua, vaan pitäisi mennä plastiikkakirurgille ja sitä en halunnut. Tulin kuitenkin työkaverini suosituksesta teille. Se oli jonkinmoinen käännekohta hyvinvoinnilleni. Inkeri oli niin myönteinen ulkonäköni suhteen ja nostatti alentunutta itsetuntoani ihan tuntuvasti. Nanolift hoidon tulos oli jo ensimmäisellä kertaa ihan mahtava. Ihoni oli, kuin eri ihmisellä. Koko seuraavan viikon piti yhtenään silitellä poskia voiko tämä olla totta. Ja se tunne tulee vieläkin joka kerta hoidon jälkeen.
    Sanoisin, että kasvohoito auttoi minua enemmän, kuin psykologi jonka luona kävin avioeroani työstämässä. Näkyvä muutos parempaan omassa ulkonäössä muutti koko olotilaani. Ei edes kolemkymppisenä ihoni ollut näin heleä ja hyväkuntoinen, kuin se nykyään on. Käyn noin joka toinen kuukausi nanolift hoidossa ja sitä ihan odottaa.

    VastaaPoista