keskiviikko 22. elokuuta 2012

Puhelin pelaa jälleen

Vihdoinkin voin ilmoittaa, että Ainacom suvaitsi hoitaa hommansa ja puhelimemme toimii taas. Tarkempaa syytä en katkoon tiedä, mutta tuo katutyömaa on voinut olla syyllinen. Puhelin on myös voinut olla koko kesän ajoittain pois käytöstä, koska sellaista on asiakkaamme kertoneet.

Tilanne on siksi tosi kurja, koska emmehän me tiedä milloin se puhelin ei toimi. Jos päivän aikana kuitenkin pääse läpi muutama puhelu, niin emme voi tietää, että se on välillä toimimatta. Nyt meille on luvattu, että vika on hoidettu. Olen kuitenkin sen verran pessimistinen, että niin kauan kun tuo työmaa on noin lähellä voi tulla taas uusi vika. Näin kävi kymmenisen vuotta sitten, kun kävelykadun tätä päätä rakennettiin. Silloin ei tosin ollut kysymys, kuin muutamien tuntien katkoista. Laskin, että meille tuli näistä puhelittomista päivistä yli tuhannen euron tappio. Puhumattakaan siitä miten ikävä tilanne on ollut soittaville asiakkaille.

Pahoittelen vielä kerran, että olette turhaan meille soitelleet. Pitäkää kuitenkin vastaisen varalta mielessä tuo meidän KÄNNYKKÄ 050-5860310 JA SÄHKÖPOSTI INFO@KAUNEUSHOITOLAINKERI.FI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti