torstai 16. elokuuta 2012

Tarjouksessa Pure Night yövoide

Suosikkiyövoiteeni ChoraWhiten Pure Night voide on tarjouksessa lokakuun loppuun saakka. Tuo 50ml pumppupurkki maksaa nyt 89€ , normaalihinta on 110€, säästöä tulee 21€.

ChromaWhite tuotelinja on tarkoitettu ensisijaisesti pigmenttiläiskille, mutta nämä tuotteet ovat ihan erinomaisia kesä jälkeen kaikille ihotyypeille. Pure Night yövoide sopii lähes kaikille tähän aikaan vuodessa, ainoastaan erittäin öljyiselle rasvaiselle iholle, tai acne iholle en sitä suosittele. Myöskään alle 25-vuotiaat eivät tarvitse sitä ainakaan jatkuvassa käytössä. Moni kuivaihoinen voi käyttää Pure Night voidetta ihan yöllä ja päivällä koska se on niin hyvin imeytyvä.

Ikä vaikuttaa siihen, että aurinko ei enää rusketa tasaisesti. Pienillä lapsilla näkee aivan ihanan kullanheleän ihon värin, mutta sellaista ei tule kenellekkään yli parikymppiselle. Muistettava on myös, että vaikka se rusketus näyttää kauniilta lapsen iholla se on kaikista vaarallisinta pienille lapsille. Ilmeisesti UV-säteilyn voimakkuus tekee sen, että en ole aikoihin nähnyt tasaista rusketusta aikuisella ihmisellä. Hormoonimuutokset elimistössä vaikuttavat myös ihon värin epätasaisuuteen ja raskausaikana saa yli puolet äideistä pigmenttiläiskiä. Vaihdevuosi-iässä ihosta tulee aina epätasainen väriltään ja siksi on hyvä käyttää jotain ChromaWhite linjan tuotetta läpi vuoden. Itse käytän tätä Pure Night voidetta aina syksyllä ja keväällä, keskitalvella kuiva ihoni vaatii täyteläisempää Super Rich Repairia.

Suosittelenkin, että kaikki yli 25-vuotiaat ei acneihoiset hankkivat nyt tarjoushinnalla Pure Night voiteen. Se on hyvin ohut ollakseen yövoide ja sisältää todella runsaasti kosteutta. Kuitenkin siinä on sen verran paljon peptidejä ja ihoa vahvistavia raaka-aineita, että se sopii superkuivaihoisellekin ennen pakkasaikaa. Toinen tuote mikä on tarjouksessa on Map-15 Regeneration ( NYT 105€, norm 134€)ja yli 30-vuotiaalle se on loistava vanhenemista hidastava tuote minkä voi sekoittaa Pure Night voiteen joukkoon. Pure Night on yksikseenkin peptidien ansiosta vanhenemista hidastava, mutta Map-15 moninkertaistaa vaikutuksen.

2 kommenttia:

  1. Kiitos hyvistä tarjouksista! Hienoa, että laitat aina tarjoukseen juuri ne tuotteet mitä ajankohtaan nähden eniten tarvitaan. tai ainakin siis minä tarvitsen.
    En osaa kylliksi kehua näitä ChromaWhiten tuotteita ja varsinkin tätä Pure Night voidetta. Käytän sitä helmikuusta lokakuuhun joka yö ja välillä päivälläkin. Sen käytön aloitettuani ei pigmenttiläiskät ole vaivanneet. Häpesin aina, kun olin niin kirjava jo alkukeväästä ja pigmenttiä ei saannut millään pois. Nyt sitä ei edes tule ja muutenkin Pure Night on miellyttävä ja ihan hyvä meikinallekin.

    K.H

    VastaaPoista
  2. Täytin juuri 35v. ja olen käyttänyt Pure Night voidetta yöksi jo vuoden verran. Nyt haluaisin myös jotain kiinteyttä lisää, mitä suosittelisit tehotipaksi Pure Nightin kanssa?

    VastaaPoista