perjantai 24. elokuuta 2012

Tuttavuus lentokoneesta

Minulla oli varsin mielenkiintoinen lento Mallorcalle, vierustoverini oli vähintäänkin raivostuttava. Emme menneet millään paketti matkalla, vaan olimme ostaneet Ryanairin lennot Palman kentälle. Lähdimme torstai iltana kello 20.00 ja olin ollut päivän töissä. Pirkkalan kentälle päästyämme huomasin, että koko lähtöhalli oli täynnä venäläisiä. Suomalaisia ei varmaankaan ollut, kun kourallinen. Olimme ostaneet paikkaliput varauloskäytävän kohdalta, että miehelläni olisi jalkatilaa ja minä saisin työpäivän jälkeen nukkua.

Viereeni purjehti sellainen primadonna ettei nukkumisesta tullut yhtään mitään. Hän oli oikein tyylikkäästi pukeutunut lähes nelikymppinen nainen. Nainen oli oikein kauniisti laittautunut, mutta siihen kiinnitin huomiota, että hänen silikonirintansa oli aivan valtavat. Heti paikalleen istuuduttuaan hän alkoi pompottamaan stuerttia. Hyvä, kun hän malttoi odottaa koneen nousua ja sitten  se sählääminen alkoi. Hän tilasi alkuunsa neljä viskiä ja varmaan koko ruokalistan läpi. Pöydällä oli pizzaa, panniinia, soppaa ja jatkuvasti piti saada jäitä lisää. Ainakin pari jäävesi kippoa kaatui housuilleni. Sitten hän halusi tunnin sisään toiset neljä viskiä ja niiden kanssa piti saada taas lisää jäitä, suklaata,limpparia yms. Lopulta hän kippasi koko pöytänsä nurin lattialle, mutta onneksi ehdin väistää ettei kaikki tullut päälleni. Lattia lainehti soppaa, vettä ja jääpaloja. Rouva, vaan nousi ylös ja pyysi lentoemäntää siivoamaan.

Ihmettelen todella miten ystävällisesti ja huumorilla henkilökunta suhtautui tähän häirikköön. Ryanairin halpalennolla sai ihan ykkösluokan palvelua. Rouva palasi paikalleen ja hetken kuluttua alkoi tivaamaan minulta jotain. En ensin mitenkään ymmärtänyt mitä hän halusi, mutta sitten hän otti tupakat esille, niin ymmärsin hänen kyselevän tuhkakuppia ja tulta. Hätääntyneenä yritin selittää englanniksi ettei koneessa saa polttaa. Onneksi lentoemäntä tuli paikalle ja alkoi selittämään samaa. Nainen ei millään ymmärtänyt ja pyysi vaan tulitikkuja. Lentoemäntä pyysi erästä toista venäläistä matkustajaa selittämään venäjäksi ettei lentokoneessa saa polttaa. Tilanne meni tosi hankalaksi, kun ymmärrystä ei oikein löytynyt ja paikalla oli jo monta hänen maamiestään selittämässä tupakointi kieltoa. Onneksi hän sitten väsähti viskeistään ja kuorsasi lopun lentoa.

En kerro tätä juttua pelkästään purkaakseni ärsyyntymistäni, vaan tässä oli taas hyvä esimerkki ihmisen kauneudesta. Tämä nainen täytti ulkonäöltään kaikki kauneuden kriteerit. Hänellä oli hyvin symmetriset kasvon piirteet varmaan kirurgin veitsen tuloksena. Tukka oli paksu ja pitkä ja meikki huolellinen. Vartaloltaan hän oli hoikka ja siro lukuun ottamatta rintoja, jotka olivat valtavat. Näytti siltä, että ne lähti suoraan leuan alta, ihan kuin hänellä olisi ollut etupuolella joku kyttyrä. Vaatteet ja asusteet  olivat tyylikkäitä ja kalliin näköisiä. Kuitenkin hän oli ihan naurettava pelle josta oli kauneus kaukana. Mikään ulkonäkö seikka ei siis vaikuta, jos ihmisen käytöstavat puuttuvat.Kauneutta ei todellakaan tuo mikään ulkoisen olemuksen asia, vaan se on puhtaasti sisäsyntyistä. Jos tuo nainen olisi käyttäytynyt normaalisti ja kohteliaasti ja hiukan hymyillyt olisin todella voinut ihailla hänen kauneuttaan ja tyyliään.

1 kommentti:

  1. Anonyymi21:21

    Noniin, jos ei käytöstapoja ole niin aika nopeasti karisee se ulkoinenkin viehätysvoima...Jotkut ilmeisesti ajattelevat, ettö jos on kaunis tai rikas niin saa käyttäytyä miten vain muista viis...ärsyttävää!

    VastaaPoista