lauantai 11. elokuuta 2012

Varaa kasvohoitoaikasi ajoissa

Koulut ovat alkamassa ja ihmiset palailevat jo työelämään ja tavalliseen arkeen. Suurin osa asiakkaistamme haluaa kasvohoidon ennen työhön paluuta ja syyskuun lopulla alkaa  taas sisälämmityskin rasittamaan ihoa. Hyvän ihonhoidon kannalta parasta olisi tehdä kasvohoito siinä vaiheessa, kun kesäloma loppuu ja kesäelämä hiljenee. Jatkohoito olisi hyvin suositeltava  siinä syys-lokakuun vaihteessa, kun sisäilma alkaa kuivumaan.

Kesälomalla usein tulee hiukan laiminlyötyä ihon hoitoa ja olosuhteetkin voi olla hankalammat. Moni käyttää mökillä järvivettä pesuvetenä ja joillekin se saattaa tuottaa näppylöitä epäpuhtautensa , tai siitepölyjen takia. Ei ole kiva yrittää tehdä koko päivän kestävää työmeikkiä, kun iho on epätasainen ja hilseilevä. Muutenhan tämä kesä on ollut ihana ihon kannalta, kun on kostean lämmintä ja aurinkoa ei ole paljoakaan näkynyt. Kasvohoitoajat syksylle kannattaa varata mahdollisimman pian, koska syksy näyttää jo aika täydeltä. Olemme myös postittamassa asiakaskirjettä elokuussa ja yleensä kirje herättäähuomaamaan kasvohoidon tarpeen ja varauksia tulee paljon.

Minulla on vielä varsinainen kesälomani pitämättä ja vaikka hiukan suunnittelin etten sitä pitäisikään, niin päädyin kuitenkin viikon lomaan. Olen siis poissa 10.8-19.8-12 ja Mari on työssä yksin. Nyt vasta huomasin, että valitsemani viikko oli pahin mahdollinen koska koulut alkavat ja silloin yleensä työelämään palaavat opettajat tulisivat hoitoon. Yritin sitä siirtääkin, mutta olemme varanneet matkan eikä se enää onnistunut. Tämä minun lomareissuni siis voi ruuhkauttaa työtilannettamme entistä enemmän. Iltapäiväajat kello 15 jälkeen ovat kaikista varatuimmat ja varsinkin perjantait varataan jo kuukausia etukäteen. Meillä käy todella paljon asiakkaita Helsingistä tai muualta kauempaa ja he yleensä varaavat perjantaiajat. Oma ajanvarauskirjani näyttää siltä, että elokuun iltapäivät ovat jo kaikki täynnä. Viimeisellä elokuun viikolla on muutama aamupäiväaika vapaana. Marilla onneksi on vapaita aikoja paremmin ja hänellä löytyy iltapäiväaikojakin vielä elokuun puolessa välissäkin.

Aika moni asiakkaamme varaa  jo koko syksyn hoitoajat , ihmiset ovat niin kiireisiä, että ohjelma pitää organisoida hyvissä ajoin. Tällä systeemillä saa varmasti juuri haluamansa ajan ja suosittelen, että niin kannattaa tehdä. On aika helppo muistaa jos varaa esimerkiksi joka kuukauden viimeisen torstain, tai ensimmäisen maanantain klo 16.00. Tietysti aikaa voi siirtää ja vaihtaa, jos se ei sovikkaan. Nanolift-kasvohoitoa moni ottaa sarjahoitona nyt kesälomien jälkeen ja nekin varaukset voivat ruuhkauttaa ajanvarausta. Me Marin kanssa yritämme aina joustaa ja venyä, jotta asiakas saa itselleen sopivimman ajan. Itse olen työssä pitkään iltaan ja usein otan viimeisen asiakkaan klo 19. Aamulla aloitan vasta klo 10, koska muuten tulee kahdentoistatunnin työpäivä. Mari on usein työpaikalla jo klo 9.30 ja hän lopettaa työpäivänsä yleensä viiden, kuuden aikoihin.

Aamusta klo 10 puhelin soi aina eniten ja silloin puhelin voi tyytätä varattua pitkäänkin. Joskus joudumme laittamaan puhelinvastaajan päälle, jos teemme yhtäaikaa kasvohierontaa. Sähköpostilla voit myös kysyä hoitoaikaa, vastaamme niihin yleensä muutaman tunnin sisällä.
Nyt kasvohoitoaikaa varaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti