tiistai 4. syyskuuta 2012

Dermalogicaa äidille ja tyttärelle

Meillä on monta keski-ikäistä asiakasta joiden tyttäret asuvat vielä kotona ja tarvitsevat myös ihonhoitotuotteita. Usein kysytään mitä tuotteita voi käyttää ilman ikärajaa. Dermalogicalla on aika monta perustuotetta joita voi käyttää ihan teini-ikäiset ja sitten vanhenevakin iho. Huomioitava on kuitenkin, että äidin ja tyttären iho olisi aika saman kaltainen. Nuorella on yleensä enemmän rasvoittumista ja äitien ikäluokalla kuivuusongelmaa. Tässä muutama suositus mitä voi käyttää lähes kaikki ihotyypit.

Puhdistusaineista Precleanse( 150ml 54€) on ilman muuta se perusaine josta hyötyy kaiken ikäiset ja kaikki ihotyypit. Precleanse kannattaa ilman muuta hankkia yhteiseksi pesuaineeksi. Tuon esipuhdistuksen jälkeen kaiken ikäisille sopivia puhdistusaineita on Ultra Calming Cleanser ( 250ml 51€, 500ml 73€)ja Special Cleansing Gel( 250ml 42€, 500ml 60€). Ultra Calming Cleanser sopii normaalista kuivaan päin oleville ihoille ja myös atooppisen herkille ihoille. Special Cleansing Gel on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, mutta talvisäässä suosittelen sitä, vain ihan rasvaisille ihoille. On parempi käyttää talvella Ultra Calming Cleanseria, joka hiukan parantaa ihon kosteustasapainoa.

Kosteusvoiteista sopii Active Moist ( 50ml 56€, 100ml 78€) ja Skin Smoothing Cream (50ml 58€, 100ml 80€) kaiken ikäisille. Active Moist on hyvin ohut ja kevyt kosteusvoide ja sitä nuoret käyttävät paljon sekä yö-että päivävoiteena. Vanhempikin iho voi voidetta käyttää ja siitä saa tehtyä elvyttävän vanhenevan ihon voiteen sekoittamalla siihen Map-15 Regenerator jauhetta. Map-15 Regenerator on nyt tarjouksessa 105€, normaalihinta on 134€. Pieni pullo tuota jauhetta riittää useita kuukausia ja sitä voi lisätä myös Skin Smoothing Creamin joukkoon. Skin Smoothing Cream on hiukan täyteläisempi voide ja sitä suosittelen vain nuorelle kuivalle iholle. Sekin käy yö-ja päivävoiteena, tai sitten sitä voi käyttää yövoiteena ja Active Moistia päivävoiteena.

Nämä kumpikin kosteusvoide on ihan suositeltava vanhenevalle ihollekin, koska niiden alle voi laittaa erilaisia tehoaineita. Ihan hyvä yhdistelmä on käyttää esimerkiksi Active Moistin kanssa öisin Overnight Repair Serumia ( 15ml 98€) ja hiukan kuivempi iho voi käyttää sitä Skin Smoothing Creamin alla. Tehoaineista kaiken ikäisille sopii Skin Hydrating Booster. Atooppisen kuivalle teini-ikäiselle Skin Hydrating booster ja Skin Smoothing Cream yhdessä on takuulla tehokkaampi, kuin joku paksu perusvoide.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi14:38

    Hei,

    Kumpi on talvikäyttöön sekaiholle parempi ultra calming cleanser vai essential cleansing solution, jos special cleansing geliä kannattaa talvella käyttää vain ihan rasvaiselle iholle? Ihoni ei ole mitenkään herkkä, mutta etenkin talvella se on pintakuiva.

    VastaaPoista
  2. Ultra Calming Cleanser on kaikille ihotyypeille hyvä talvikäytössä, vaikka se on alunperin herkän ihon tuote. Essentiel Solution on ihan superkuivalle iholle tarkoitettu ja sitä voi joskus käyttää, jos haluat vaihtelua.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi12:55

    Hei!
    Mites nämä äidit ja pojat. Minulla on samassa kylppärissä kolme nuorta herraa 14-19 vuotiaat. Voisivatko he käyttää Daily microfoliantia? Olemme kaikki aika kuiva ihoisia ja kaikki tähän astiset ostamani pesuaineet kuivattavat poikien ihoa ihan liikaa. Mitä suosittelette?

    VastaaPoista
  4. Hyvä kysymys, olinpa hölmö, kun en kirjoittanut myös pojista. Ihan samat tuotteet käy pojille, kuin tytöillekin. Daily Microfoliant on kuorinta-aine joka sopii kaiken ikäisille eikä kuivata ihoa. Se on helppo ja nopea käyttää ja siksi moni teinipoika onkin sillä hoitanut finninsä pois.
    Kuivuuteen taipuvainen nuori iho voi ihan hyvin käyttää Ultra Calming Cleanseria, joka sopii äidillekin jopa silmämeikin poistoon.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi19:35

    Minkä ikäiset voi käyttää Barrier Repairia? Käytän sitä itse aina talvella ja pidän siitä kovasti. Tyttäreni 16v ja poikani 19v harrastaa kumpikin hiihtoa ja heillä on aika kuiva iho. Viime talvena heillä oli käytössä Skin Smoothing cream, mutta jotain lisää olisi pitänyt olla koska kummankin iho hilseili välillä. Mitä suosittelette?

    Kilpahiihtäjien äiti

    VastaaPoista