keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Katumusvoiteet peliin!

Nyt on taas se aika vuodesta, että kannattaa ottaa katumusvoiteet käyttöön, jos on tullut otettua aurinkoa kesällä. Varmaan heräsi kysymys, että mitä ihmeen katumusvoiteita.
 Muutama suomalainen ihotautilääkäri on lanseerannut tämän nimityksen voiteista, jotka sisältävät antioksidantteja. Antioksidantit ovat vaikutusaineita, jotka hidastavat vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa. Vapaat happiradikaalientsyymit ovat ihon omia entsyymejä, jotka aiheuttavat lyhyesti sanottuna ihon vanhenemisen. UV-säteily eli aurinko ruokkii näitä vapaita happiradikaaleja ja lisää ja pahentaa ihon vanhenemista. Antioksidantit taas tuhoavat ja hidastavat vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa. Antioksidantteja sisältävät voiteet korjaavat ja hidastavat UV-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemisprosessia. Eli käyttämällä antioksidanttipitoisia voiteita voi vielä hiukan katua kesällä otettua aurinkoa ja korjata sen vanhentavaa vaikutusta. On todettu, että noin kolme kuukautta auringon oton jälkeen on vielä mahdollista korjata sen aiheuttamaa tuhoa ihossa.

Hyvin moni Dermalogican tuote sisältää raaka-aineinaan antioksidantteja. Helpointa on kuitenkin lisätä Map-15 Regenerator jauhe voiteen joukkoon tehdä siitä sillä tavoin katumusvoide. Map-15 Regenerator onkin nyt tarjouksessa 105€, kun se normaalisti maksaa 134€. Tämä on tosi helppo ja nopea konsti tehdä Dermalogican peruskosteusvoiteista tehokas ryppyvoide. Voi Map-15 Regeneratoria käyttää muidenkin sarjojen voiteisiin, mutta silloin tulos ei ehkä ole ollenkaan niin hyvä. Tuo pieni pullollinen Map-15 jauhetta riittää todella kauan käytössä. Asiakkaat pitävät sitä "ihmepullona", kun sieltä riittää jauhetta niin pitkäksi aikaa. Yleensä ainakin kolme kuukautta, jos jauhetta lisää sekä yö-että päivävoiteen joukkoon.

Map-15 Regeneratoria voi käyttää myös suoraan ryppyihin. Parasta se on silmienympärille ja suun ympäryksen pystyryppyihin. Jauhetta levitetään ensin suoraan ryppyihin ja sitten laitetaan voide päälle. Hankaliin suunympärysryppyihin se on paras hoitoaine, yleensä rypyt alkaa pehmetä 4-6 viikon käytön jälkeen. Suun ympärille kannattaa käyttää sitten myös Renewal Lip Complexia ( 42€) pari, kolme kertaa päivässä.

Suosittelen näitä katumusvoiteita ihan kaikille yli kolmekymppisille kesän ja syksyn aikana käytettäväksi.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi15:35

    Minulla on pieni pullo jauhetta nimeltään Extreme C, onko se tämmöinen antioxidantti aine. Käytän sitä suoraan pigmenttiläiskille ja ne ovat vaalenneet huomattavasti. Tuon riittoisuuden olen myös huomannut, viime syksynä käytin yhtä pulloa varmaan neljä kuukautta joka päivä.

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuo Extreme C on nimenomaan antioxidanttinen aine, jota käytetään ihan samaan tapaan, kuin Map-15 Regeratoria. Extreme C on ensi sijaisesti tarkoitettu pigmenttiläiskiin ja vaalentaa niitä. Sitä voi kuitenkin käyttää kaikki jotka halauvat tasoittaa ihonsa väriä. Sen voi sekoittaa hoitovoiteeseen tai käyttää suoraan pigmenttiläiskään. Varmaan jokainen käyttäjä huomaa tuon riittoisuuden.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi14:05

    Ihoni on atooppisen kuiva ja käytän melkein jatkuvasti Super Rich Repair voidetta. Voiko siihen sekoittaa Map-15 jauhetta, vai tuleeko jo liikaa hoitoaineita?

    Sinikka

    VastaaPoista
  4. Voit ihan hyvin sekoittaa Super rich voiteeseen Map-15 jauheen ja kannattaa sekoittaa. Saat Super Rich Repair voiteeseen lisää tehoa, niin että juuri UV-säteilyn tuomat haitat vähenee. Superkuivalla iholla on myös hyvä lisä tämä viime talven uutuus Overnight Repair Serum, jonka voit levittää iltaisin Super Rich Repair voiteen alle.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi19:31

    Voiko tuon Map-15 aineen sekoittaa aurinkovoiteisiin? Lähden useaksi kuukaudeksi Kauko-itään ja käytän Extra rich Faceblockia päivittäisenä kosteusvoiteena. Ainakin viime talvena se osoittautui loistavaksi voiteeksi en palannut yhtään eikä iho hilseillyt. Ajattelin, jos siihen saisi vielä lisävaikutusta tuolla Map-15 aineella. Kauhea pelko miten ryppyiseksi tulenkaan, kun vietän talvet voimakkaassa auringossa, vaikka kuinka yritän siltä suojautua.

    Opas

    VastaaPoista
  6. Voit ihan hyvin sekoittaa Extra Rich Faceblockiin Map-15 jauheen. Koska olet niin voimakkaassa auringossa kannattaa käyttää kaikki tehokeinot korjaamaan UV-säteilyn haittoja. Ihan mihin tahansa aurinkovoiteeseen saa sekoittaa Map-15 tehoaineen. Dynamic Skin Recovery sk 30 päivävoiteessa on itsessään paljon antioxidantteja, mutta siihen voi vielä lisätä Map-15 jauheen.

    Inkeri

    VastaaPoista