lauantai 20. lokakuuta 2012

Rohtuneet huulet

Vuodenajan muutos kuivattaa myös huulet ihan eri tavalla, kuin kesällä tapahtuu. Tietokoneen ääressä työskentelevät ovat hyvin alttiina limakalvojen kuivumiselle on sitten kyseessä silmät, tai huulet. Samoin autossa on todella kuivattava ilmastointi, jos työkseen joutuu olemaan tien päällä. Huulihoiteita ja huulirasvaa tarvitaan tästä eteenpäin koko talven.

Dermalogican aurinkolinjaan kuuluva huulirasva Solar Shield on valitettavasti kokonaan toistaiseksi lopetettu koska aurinkotuotteet käy läpi uudistumisprosessia. Erinomainen huulirasva ihan koko perheen perustuotteeksi on Climate Control ( 15€). Se sisältää puhtaita kasvisöljyjä jotka parantavat limakalvojen haurautta ja kuivuutta. Siinä on myös suojaavia vaikutusaineita jotka estävät ulkoilman ja syljen kuivattavaa vaikutusta. Climate Control sopii myös kaikkialle kasvoille pieniin rohtumiin. Nuhan aikana se toimiin nenän ympärillä tosi hyvin suojaamaan niistämiseltä ja liman rohduttavalta vaikutukselta. Myös silmienympärille sitä voi kevyesti laittaa, jos kyynelneste rohduttaa ohutta silmäluomea.

Varsinainen suunympärysalueen ja huulten hoitovoide on Lip Renewal Complex ( 43€)  ja se oli esimerkiksi viime talvena talvikuukausien myydyin tuote. Sitä tarvitsee jokainen huulihoiteena ja kaikki yli kaksikymppiset suunympärysryppyihin. Vähintäänkin sitä kannattaa käyttää aamulla ja illalla, mutta huulirasvaa on hyvä lisätä päivänkin mittaan. Ihan hyvä systeemi on käyttää Lip Renewal Complexia huulille ja suunympärille aamuin illoin ja päivän aikana huulirasvaksi Climate Control.

Hyvänä huulihoitona rohtumista vastaan kannattaa muistaa myös Youngbloodin huulipuna ( 31€) ja huulikiille ( 37€). Youngbloodin huulipuna on erittäin rasvainen, mutta kuitenkin hyvin pysyvä. Se suojaa talven kuivuudelta ja estää rohtumista. Huulikiille eli Lip Gloss on sitten ihan omaa luokkaansa, sitä voisi sanoa värilliseksi huulihoiteeksi. Huulikiille sisältää hoitavia ja imeytyviä kasvisöljyjä todella runsaasti ja sillä on parantava vaikutus jo rohtuneillekin huulille. Huulikiilteen värisävyt ovat läpikuultavampia, kuin huulipunissa ja ne eivät pysy niin hyvin, kuin huulipuna. Nuo huulikiilteet ovat mineraalimeikin ohella meidän Youngbloodin suosituimmat tuotteet. Todella moni tulee ostamaan aina uudestaan ja uudestaan saman värinkin mistä on oppinut tykkäämään. Eniten myydyin väri on ehdottomasti Rhapsody joka on kirkas punainen kultapigmentillä. Se on kuitenkin niin läpikuultava ettei se ole kenellekkään liian kirkas. Itse käytän aina päiväsaikaan huulihoiteena väriäkin antavan huulihoiteen. Se kulkee aina taskussani josta sitä voi vetäistä kesken kävelylenkin.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi20:01

    YB:n huulikiille on ehdottomasti paras laadultaan mitä olen koskaan kokeillut. Käytän sitä ihan huulirasvanakin, ihan vaalea Pink Hope käy melkein värittömästä huulirasvasta. Lempivärini tällä hetkellä on Fantasy, mielestäni se on oikein tyylikäs läpikuultava luumu.

    Jutta

    VastaaPoista
  2. Anonyymi06:12

    En pidä huulipunista arkikäytössä, joten käytän huulikiiltoja. Olen kokeillut huulikiiltoja halvoilta markettimerkeiltä kuten myös Lancomet, Diorit yms. vähän kallimmat merkit ja Youngblood on ehdottomasti paras. Huulet ei kuivu ja väri kestää yllättävän pitkään eikä ole liian tahmainen. Tällä hetkellä suosikkina Guava sekä Coral Kiss, välillä myös ihan väritön huulikiilto.


    VastaaPoista
  3. Kiitos värivinkeistänne. Olen kuullut todella monelta asiakkaalta tuon saman, että on sitten kallis merkkituote, tai halpa markettituote niin Youngblood on aina parempi.
    Itse olen ihan samaa mieltä. Youngbloodin huulikiille on ainoa kokeilemani mikä ei jätä huulia tahmeaksi. Jotkut huulikiilteet ovat niin tahmeita, ettei huulia saa kunnolla irti toisistaan.
    Minun lempivärini on Rhapsody ja Corall Kiss. Kertokaa muutkin omasta suosikistanne.

    Inkku

    VastaaPoista
  4. Anonyymi12:48

    Hei Inkku!

    kun kerran kysyit, niin minun lemppariväri on kanssa Rhapsody, tai Guava. Hankin tuon Guavan viime talvena ja näin pikkujoulujen alkaessa se on kaunis kirkas punainen.

    Anne

    VastaaPoista
  5. Anonyymi12:52

    Paras juttu Youngbloodin huulikiilteessä on se, että se ei ole tahmainen. En ole koskaan ennen käyttänyt vastaavaa, aina kaikki on lentäneet roskiin loppujen lopuksi. Rhapsody on minullakin aina käytössä ja nyt uutena tilasin verkkokaupastasi Brilliancen. Se olikin ihan tyylikäs ruskean kupari.

    Tiina K.

    VastaaPoista