tiistai 2. lokakuuta 2012

SkinPerfekt Primer spf 30 on nyt myynnissä meillä!

Mari laittoikin jo eilen tuoreeltaan kaikki oleelliset tiedot SkinPerfekt Primeristä. Hän oli niin innoissaan Helsingistä tullessaan, että olen ihan vakuuttunut SkinPerfect Primerin olevan mullistava tuote. Minullekin tuli hyvä mieli, kun näin miten tyytyväinen Mari oli koulutuspäivän antiin. Emme ehtineet edes puhua, kun hän vain äkkiseltään toi SkinPerfect Primerit myyntiin, koska pari asiakasta oli jo odottamassa tuotetta itselleen.

SkinPerfect Primer on pakattu tuubiin ja siinä on 22ml ja hinta on 77€. Heti kokeillessakin tuntui, että tuote on yhtä riittoisa, kun Dermalogican tuotteet yleensäkin. Tuote on niin erilainen ja ainutlaatuinen ettei sitä oikein pysty kuvailemaan. Minulle tulee tunne, että olen todistamassa hetkeä, kun kosmetiikka saa ihan uuden suunnan. Maapallolla eletään nyt aikaa, kun kaikki on jo saastunutta. Ihmisen pitää joka tavalla suojautua ympäristöään vastaa. Hengitysilma ei ole ollenkaan puhdasta ja ihomme on alttiina monenlaiselle tuholle.

Ihmisen iho ei enää pysy terveenä ilman, että sitä suojataan ulkoisilta haitoilta ja kaikista pahin on aurinko. Ihoa pitää myös suojata pakokaasujen raskasmetalleilta, pakkaselta, tuulelta ja tietokoneen ympärillä olevalta sähköiseltä, kuivattavalta pölyltä. SkinPerfect Primer on ensimmäinen tuote jota olen kokeillut, joka on äärimmäisen ohut ja kevyt ja sisältää kaikki nämä suojaamistarpeet. Sen lisäksi, että se on loistava tuote ihon terveyden ja hyvinvoinnin kannalta sillä on myös kaunistava vaikutus. Luonnon maamineraalit ja helmijauhe saa aikaan kevyen neutraalin sävyn, joka sopii kaikille. Jos ei ole yleensä tottunut käyttämään mitään meikkiä, niin nyt voi kaunistaa ja heleyttää ihoaan tuotteella joka on hoitoaine, ei meikki. Meikkivoiteen käyttäjälle SkinPerfect Primer on ihanteellinen, koska se siloittaa ihon pintaa ja kiinnittää meikkiä.

Sanallisesti SkinPerfect Primeriä on vaikea kuvailla, koska kukaan ei ole aiemmin kokeillut mitään sen kaltaista. Se täytyy kokea itse ihollaan miltä se tuntuu ja näyttää. Sitä on nyt hoitolassa myynnissä ja toivottavasti olen tilannut sitä tarpeeksi, mutta pyydän jo heti anteeksi, jos se hetkittäin pääsee loppumaan. Tavaraa saamme aina lisää parissa päivässä. Tuntuu, että moni asiakas on jo kuullut tuotteesta USA:ssa asuvilta ystäviltään koska siitä tiedetään jo ennalta niin paljon.

Verkkokauppaan SkinPerfect Primer tulee parin viikon sisällä, mutta sitä voi tilata sähköpostilla suoraan meiltä. Muistakaa myös ettei meillä mene posti-tai toimituskuluja ja saatte aina runsaasti näytteitä mukaan.

8 kommenttia:

  1. Anonyymi09:13

    Hei,
    Osaatteko vielä näin lyhyen käytön jälkeen sanoa voiko tuota skin perfect primeria käyttää clearing mattifierin kanssa? Olen tottunut käyttämään sitä meikin alle silottamaan ja puhdistamaan ihoa.

    VastaaPoista
  2. Voit aivan hyvin käyttää SkinPerfect Primeriä Clearing mattifierin päälle. Mattifier puhdistaa ja rauhoittaa talineritystä ja on siis hoitava aine. SkinPerfect Primer tuo ihollesi lisäsuojaa talven haitoilta ja keväällä auringolta. SkinPerfect Primer sopii myös erinomaisesti hyvinkin rasvaiselle iholle, koska se on niin ihanan ohut ja kevyt.
    Suosittelen sitä lämpimästi.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi12:52

    Onko tuossa SkinPerfect Primerin käytössä jotain ikärajaa? Olen 23v. ja en käytä yleensä meikkiä, mutta ulkoilen paljon ja siihen tarvitsisin suojaa.

    Sanni

    VastaaPoista
  4. Anonyymi13:37

    Minulla on ollut käytössä teiltä ostamani Yongbloodin Mineral primer ja se on nyt loppuillaan. Olen ollut siihen tosi tyytyväinen. Kannattaisiko jatkaa sillä, vai siirtyä tuohon SkinPerfect Primeriin. Enää en kyllä luovu näistä meikinpohjustusaineista, koska iho näyttää paljon paremmalta niiden kanssa ja meikki pysyy ihan eri tavalla ,kuin ennen.


    Sara

    VastaaPoista
  5. Anonyymi14:10

    Viitsisitkö vielä vastata minunkin kysymyksiini? Minulla on ruusufinni joka aina välillä on erittäin pahana ja syön antibiootteja noin 3-4 kuuria vuodessa. Pahin aika on kesän aurinko ja maaliskuun hanget tuuli ja aurinko. Voiko minun ihotyypilleni käyttää SkinPerfect Primeriä ja olisko siitä mitään hyötyä. Aurinkosuojaahan tarvitsen melkein ympäri vuoden ja Dermalogican tuotteet oavt osittauteen parhaisksi. Voisko tällä uudella tuotteella korvata muut aurinkovoiteet? Tulisko se kovin paljon kalliimmaksi käytössä, kun esimerkiksi Pure Light?

    Punanenä

    VastaaPoista
  6. Sannille vastaan, että SkinPerfect Primer sopii ihan kaiken ikäisille. Varsinkin,kun ulkoilet paljon saat samalla hyvän aurinkosuojan.
    Saralle suosittelen siirtymistä SkinPerfect Primeriin, koska siinä on nämä hoitavat ja suojaavat tekijät. Silloin, kun YB:n Mineral primer tuli myyntiin ei vielä ollut tietoakaan, tästä Dermalogican tuotteesta. YB:n mineral primer on hyvä meikinpohjustusaine ja toimii siinä erinomaisesti. SkinPerfect Primerissä saat hoitavat tekijät samassa tuotteessa.
    Punanenällekin suosittelen SkinPerfect Primeriä, koska ruusufinni puhkeaa helposti auringosta ja tuulesta. Voimakkaassa auringossa, esimerkiksi vesillä olisi hyvä käyttää Primerin alla vielä muuta aurinkotuotetta, vaikka sitten Pure Lightia. Muuten tavallisessa ulkoilussa SkinPerfect Primer riittää hyvin Suomen auringossa. Luulisin, että käytössä Primer tulee aika hyvin samoihin hintoihin, kuin Pure Light.

    Inkeri

    VastaaPoista
  7. Anonyymi20:25

    Voiko SkinPerfect Primeriä käyttää minkä tahansa kosteusvoiteen päällä? Neuvoit kuivalle iholleni pari viikkoa sitten Pure Night voiteen yöksi ja päiväksi, onko se liian paksua jos laitan tämän Primerin vielä senkin päälle?

    Pirkko

    VastaaPoista
  8. Voit ihan hyvin laittaa Pure Night voiteen päälle aamula SkinPerfect Primerin. Tämä uusi tuote on niin ihanan samettimaisen kevyt ettei se mitenkään tee liian paksua kerrosta. SkinPerfect Primeriä kerran kokeiltuaan ei voi, kui hämmästellä sen keveyttä.

    Inkku

    VastaaPoista