perjantai 23. marraskuuta 2012

Kivan päivän ilta

Tänään perjantaina 23.11 olemme olleet aamu kymmenestä ilta yhdeksään pitäneet Avoimien ovien päivää ja jatkamme vielä huomenna lauantaina kello 10.00-15.00. Hämeenlinnassa on koko kaupungin yrittäjien yhteinen joulun avaus ja tottakai haluamme olla mukana yhteistoiminnassa.

Sen voin sanoa, että päivä on ollu tosi kiva! Väkeä on käynyt koko ajan, välillä on ollut vähän huisketta, mutta ei liikaa. Toisaalta lähes kaikki asiakkaat ovat tuttuja, niin on ollut paljon iloa ja naurua. Toisaalta sekin on ihanaa, että mukaan on tulleet myös ihan uudet asiakkaat. Tällainen Avoimien ovien päivä on hyvä tapa tutustua hoitolaan ja, jos itse hakisin kauneushoitolaa varmaan tekisinkin niin, että kävisin etukäteen tutustumassa. Tuotteita meiltä on mennyt hiukan enemmän, kun olimme varautuneet, joten lauantaille ei ihan suuria määriä jäännyt. Mikään ei kuitenkaan ole loppunut, joten ainakin aamupäivästä kaikkea vielä löytyy.

Kosteusvoidepakkaukset ovat olleet selvästi suosikkeja. Intensive Moisture Balance, Skin Smoothing Cream ja Active Moist isomman 100ml voiteen kanssa saa kaupan päälle Daily Microfoliant kuorinta matkakoon ja Solar Defense Booster sk 50 aurinkotiivisteen. Näitä paketteja on vielä ja saamme niitä jonkin verran vielä lisääkin. Toinen suosikki pakkaus on ollut Daily Microfoliant pakkaus eli iki-ihana taikajauhe paketti, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tuossa paketissa on normaali kokoinen Daily Microfoliant ja 30ml Precleansea ja 10ml Gentle Cream Exfoliant kuorintaa. Paketti on hinnaltaan 71€, mikä on Daily Microfoliantin normaalihinta, pakkauksen etu asiakkaalle on 25€. Moni kuului ostavan niitä joululahjoiksi. Näitäkin paketteja on vielä tämän viikonlopun jälkeenkin.

Paras hyöty on käyttää tämä 20% alennus kaikista Dermalogican ja Youngbloodin normaalihintaisista tuotteista. Sillä tavoin säästää useita kymppejä ellei satasia ihonhoitotuotteistaan ja senhän te jo tiedättekin, että ne ovat taatusti teille sopivia. Verkkokaupassa kirjoittakaa koodi kohtaan Blogitarjous ja silloin kone laskee 20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista.

Mari on huomisen päivän yhteensattumien takia perheensä kanssa suvun juhlissa ja minä olen paikalla yksin. Älkää hermostuko jos joudutte hiukan odottamaan. Tosin tänäänkin Mari joutui lähtemään jo kello 16.00 ja pärjäsin lopun illan mielestäni ihan hyvin, vaikka olenkin vähän sählääjä. Tervetuloa huomenna lauantaina käymään tai hyödyntäkää verkkokaupan edut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti