maanantai 26. marraskuuta 2012

Voiteiden kuningatar on Power Rich

Dermalogicasarjan ehdoton tähti on Power Rich ( 50ml norm. 225€ NYT 175€ )hoitovoide. Se on tuttu monelle asiakkaallemme, koska se on ollut myynnissä jo ainakin 6-7 vuotta ja koska se on helppo käyttää, niin se on kiireisen naisen lempituote. Silloin, kun Power Rich tuli Suomeen myyntiin vuonna 2005, niin oli melkein sama ongelma, kuin nyt Skinperfect Primerin kanssa. Silloin meille annettiin etukäteen kiintiöt miten paljon kukin hoitola voidetta sai. Amerikka ja Euroopan suuret maat veivät suurimman osan. Kesti yli vuoden verran, että tuotetta saatiin tarpeeksi Suomeen.

Nykyään Power Rich on meillä myyntitilastojen kärjessä, jos voiteista puhutaan. Ainoastaan Intensive Moisture Balance ja Super Rich Repair vie sen myynnistä voiton.  Myynti tilasto kertoo aina puhdasta faktaa siitä mistä asiakkaat pitävät. Power Rich on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, mutta yli 35-vuotiaille. Suosittelisin, että 35-40 vuotiaat käyttäisivät yhden, tai kaksi pakkausta vuodessa riippuen tietysti ihon tilanteesta. Raskaus, sairaus, tai voimakas laihtuminen voi olla syy nuoremmallekin käyttää Power Richiä useampiakin kuureja.

Power Rich on siis elvyttävä ja ihon vanhenemista hidastava voide. Sen raaka- aine koostumus on patentoitu ja se on koottu hyvinkin yksinkertaisista ja tutuista raaka-aineista ja siksi se on erinomaisen hyvin siedetty. Meidän asiakkaista ei yksikään ole allergisoitunut, tai herkistynyt sille. Pääraaka-aineina siinä on peptidit ja vitamiinit, jotka pystyvät tasapainottamaan ihon tilannetta ja estämään ihon ohentumista. Sen haluan sanoa ettei Power Rich ole mikään ihmevoide, mutta paras ja tehokkain " ryppyvoide" mitä ikinä olen käyttänyt. Suuri etu on sekin, että se on tosi helppo käyttää. Voidetta käytetään aamulla ja illalla ja sitä voi laittaa myös silmienympärille. Periaatteessa tällä yhdellä voiteella tulee toimeen jatkuvasti, tarvitaan lisäksi vain puhdistusmaito ja ihotyypin mukainen kuorinta-aine.

Power Rich on pakattu viiteen pieneen 10ml tuubiin ja tarkoitus on, että yksi tuubi kestää viikon. Käytännössä on osoittautunut, että voide on tosi riittoisa, niin kuin muutkin Dermalogican aineet. Yleensä tuo viiden tuubin pakkaus riittää 6-8 viikkoa. Itse teen niin, että talvella, varsinkin viime kevättalven pakkasilla laitoin yöksi Overnight Repair Serumin ja sitten vasta Power Richin päälle. Overnight Repair Serum on ainoa tehotiiviste mitä suositellaan Power Richin kanssa. Silmänympärille laitan yöksi Age Reversal Eye Complexin, koska olen hurahtanut siihen voiteeseen. Selvästi myös huomaan, että 50 täytettyäni silmäluomista tulee ärsyttävän löllöt, mutta Age Reversal Eye Complex poistaa sen turvotuksen yönaikana. Kuorinta aineet ovat suosikkejani, niin kuin olen moneen kertaan kirjoittanutkin ja itse käytän Power Richin tehoa parantaakseni kaksi kertaa viikossa Multivitamin Thermofoliant kuorinta-ainetta. Pari, kolme kertaa viikossa käytän aamuisin ennen meikin tekoa Daily Microfoliantia, tai Daily Resurfaceria.

Power Rich on nyt niin hyvässä tarjouksessa, että sitä kannattaa ostaa useampi pakkaus. Yli viisikymppinen voi käyttää sitä jatkuvasti yövoiteena. Jo yhden pakkauksen käytettyäsi näet ihon tervehtyneen ja vahvistuneen. Kuivuudesta johtuvat rypyt vähenee ja ihon väri heleytyy.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi14:39

    Hei!
    Olen laittanut Älä ryppyile" blogiviestiisi kysymyksen kosteusvoiteesta kumpi sopisi minulle paremmin. Dynamic skin recovery spf30
    on jostain syystä paremmin levittyvä kuin pure light spf30 ja siitä syystä tuo Dynamic on miellyttävämpi käyttää. Mutta onko kuitenkin pure light parempi kun on vielä vaaleaa pigmentaatiota satunnaisesti ja iho on kuitenkin pintakuiva sekaiho. Muistä käyttämistäni tuotteista mainittu "älä ryppyile" kirjoituksen viestissä.

    Toinen kysymys koskee usan dermalogican sivuilla olevaa uutuutta eli age smart sarjan multivitamin power serum tuotetta. Osaatteko sanoa, milloin kyseistä tuotetta olisi tulossa Suomeen ja onko teillä mitään käsitystä millaisesta tuotteesta on kysymys? Eli olisiko tuote hyvä korvaamaan extra firming boosterin?


    VastaaPoista
  2. Kiitos kysymyksestäsi ja pyydän anteeksi etten ole ehtinyt vastaamaan aikaisemmin. Pyrin aina antamaan vastauksen viikon sisällä, mutta nyt meillä on ollut poikkeuksellisen tiivis työntahti.
    Nyt näin talvea vasten suosittelen Dynamic Skin Recovery voidetta, koska se on hiukan täyteläisempi ja siksi suojaavampi, kuin Pure Light. Suojakerroin niissä on sama sk 30 eli ne estävät yhtä hyvin kevät talven auringon pigmenttimuutokset. Sitten taas kesällä, kun ihosi ilmeisesti enemmän rasvoittuu voisit siirtyä Pure Light voiteeseen.
    Sitten tuohon Usa:n Dermalogican sivuilla olevaan uutuustuotteeseen. Kyse on nykyisistä Multivitamiini kapseleista joiden pakkaustapa, vain muuttuu. Tuote ei siis ole varsinainen uutuus. Maahantuojamme ei osannut vielä kertoa, koska se lanseerataan Suomen myyntiin. Meillä on 14.1 seuraava lanseeraustilaisuus, jolloin esitellään uusitut meikkivoiteet ja aurinkotuotteet, ainakaan siinä tilaisuudessa ei Multivitamin Serum tule myyntiin. Uskoisin, että se voi mennä jopa ihan kesän alkuun.
    Multivitamiinikapselit ovat olleet markkinoilla jo toistakymmentä vuotta, ja niiden raaka-aine koostumus on erinomainen ja suomalaisia asiakkaita miellyttävä. Pieni ongelma on ollut siinä, että ne ovat yksittäispakattuja ja varsinkin meidän kuivassa sisäilmassa se kapselin päällys voi kuivahtaa, mutta ei itse hoitoaine. Teenkin pikapuoliin siitä ihan oman postauksen, koska nuo Multivitamiini kapselit ovat juuri tämän ajan tuote.

    Inkeri

    VastaaPoista