lauantai 1. joulukuuta 2012

Miksi naisen ripset pitää olla pitkät?

Nyt, kun olen miettinyt näitä ripsiseerumien raaka-aineita ja ripsipidennysten ongelmia, niin tulipa mieleeni kuka sen määrää, että naisten ripsien pitää olla pitkät. Ja siis nimenomaan naisten, vai onko kukaan nähnyt miehillä ripsipidennyksiä?

Nyt puhun tietysti oma liiketoimintaani vastaan, koska myynhän minäkin tätä ripsiseerumia. Kuitenkin, jos alkaa miettiä asiaa toiselta kantilta, niin minussa herää pieni feministi kysymään kuka minun ulkonäöstäni määrää? En ollenkaan väitä, että ne olisi pelkästään miesten keksintöä, vaan kuuluu näihin " markkinamiehiin" naisiakin. Tässä kiteytyy paljolti se periaate, mitä työssäni kauneuden maailmassa olen yrittänyt noudattaa. Ei pidä lähteä tekemään terveyttä ja hyvinvointia vastaan, mutta ei myöskään liian monimutkaisia asioita, mitkä tekee elämästä, vaan työlään. Omasta laiskan naisen katsantokannasta käsin, nuo ripsien pidennykset ja kestokynnet tekee naisen elämästä himputin monimutkaisen ja aikaa vievän. Sitten me ihmetellään menneen maailman korsetteja ja kiinattarien typistettyjä jalkoja.

Kieltämättä ripset on kaunis yksityiskohta ihmisen kasvoissa. Olen nähnyt monta suloista, suklaa silmäistä poikaa ja tyttöäkin joiden pitkät ripset ovat jumalaisen kauniit, tosin ne kaikki ovat olleet alle kouluikäisiä. Tiedän myös sen, että hyvällä ripsivärillä ja oikealla silmämeikillä voidaan tehdä kauniit silmät, vaikka ripset eivät olisikaan pitkät. Tässä kohtaa minä herään myymään hyvää ripsiväriä ja se on Youngbloodin ripsiväri. Sillä saa helposti tuuheat hyvät ripset ja se lähtee helposti puhdistusmaidolla pois, mutta ei leviä. Samoin Youngbloodin Gel eyeliner on helppo ja hyvin pysyvä silmänrajaus, jolla saa hyvän korostuksen silmiin.

Toisaalta se on myös makuasia pitääkö helppona, joka aamuista silmämeikkiä, vai valitseeko ripsien pidennykset. Ja nukkuu lopun ikäänsä selällään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti