perjantai 4. tammikuuta 2013

Ihonhoito kuuluu terveyteen ja hyvinvointiin

Varmaan aika moni teki jotain uuden vuoden lupauksia ja uskoisin, että aika moni lupaus liittyy terveyteen ja hyvinvointiin. Pitkästä aikaa minäkin innostuin uuden vuoden lupauksia tekemään. Onkin mennyt monta vuotta, kun olen ajatellut, että turhaa sellainen lupailu. Tulee vain pettymys, kun ei kuitenkaan niitä pysty pitämään. Nyt ajattelin, että parempi edes yrittää, mitään ei saa, jos ei edes yritä. Minä lupasin pitää enemmän yhteyttä kahteen läheiseen naisystävääni ja muutenkin parantaa läheisteni huomiointia. Lupasin myös huolehtia terveydestäni ja ruumiistani paremmin eli lisää liikuntaa, terveellisempää ruokaa ja erilaisia hoitoja itselleni. Hoidoilla tarkoitan hierojaa, kampaajaa ja kosmetologia sekä suuhygienisti pitää varata ensimmäiseksi.

Teille muille jotka olette tehneet lupauksen hyvinvoinnin parantamisesta suosittelen kasvohoidoissa käyntiä. Kyllä kauneushoitolassa käynti kuuluu terveyden ylläpitämiseen eikä niinkään kauneuden hoitoon. Terve ja hyvinvoiva iho saa ihmisen näyttämään hyvältä ja se taas tuo mielihyvää sekä itselle, että läheisille. Kasvohoidossa käynti tuo myös energiaa pitää kiinni niistä muista terveys tavotteista liikunnasta ja ruokavaljosta. Kasvohoidossa ei itse tarvitse ponnistella, vaan siinä voi luvan kanssa lötkötellä ja rentoutua. Sekin lisää hyvinvointia, että joskus pysähtyy ja rentoutuu kunnolla.

Itsekin voi lisätä ihonsa hoitoa kotona. Erilaiset naamiot ja kuorinnat ovat todella hyvä lisä päivittäiseen ihonhoitoon. Kaksi kertaa viikossa tehty kuorinta ja naamio on se mihin pitäisi pyrkiä. Aina välillä siitä voi livetä, mutta kun huomaa miten paljon paremmalta iho tuntuu ja näyttää niin se ruokkii halua hoitaa ihoaan. Kasvohoidon ei myöskään aina tarvitse olla perusteellinen kasvohoito, tai Nanolift hoito. Meillä on paljon erilaisia lyhyempiä ja edullisempiakin hoitoja. Jos haluaa pysyä jonkun määrätyn rahasumman puitteissa sen voi ilman muuta meille sanoa. Voisin tässä alkuvuodesta tehdä myös postauksen siitä millaisella budjetilla  ihoaan pystyy hoitamaan.

Kannattaa pitää kasvohoitoa yhtenä osana silloin, kun on tehty uuden vuoden lupaus oman hyvinvoinnin kohottamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti