perjantai 18. tammikuuta 2013

Multivitamin Power Concentrate on nyt tarjouksessa!

Vanhat tutut multivitamiini kapselit ovat vielä tarjoushinnalla tammikuun loppuun. Multivitamin Power Concetrate ( 45kpl NYT 68€, norm. 90€) on monen asiakaan suosikkituote ja ne ovatkin olleet markkinoilla toistakymmentä vuotta.

Tähän aikaan vuodesta multivitamiini kapselit ovat todella hyvä lisä ihonhoitoon ja taisteluun ihon vanhenemista vastaan. Multivitamiinikapselin sisältö on puhdasta vitamiiniseosta, joka imeytyy ihoon erittäin hyvin ja toimii samoin, kuin tehotiivisteetkin. Vitamiiniseos on A,C ja E-vitamiinia, jotka uudistavat ihoa ja hidastavat ihon vanhenemista. Pakkauksessa on 45 kappaletta pientä yksittäispakkattua kapselia, joiden sisältö levitetään suoraan puhtaalle iholle aina iltaisin. Yksinään tuote ei riitä, vaan sen päälle lisätään aina kosteusvoide. Näin, kun tuote on yksittäispakattu se ei sisällä mitään säilöntäainetta eikä muutakaan ylimääräistä. Nämä vitamiinit ovat erinomaisia tasoittamaan ihon ryppyjä ja hidastamaan ihon ohentumista.

Suosittelen kaikille yli 35-vuotiaille ainakin yhtä purkkia kapseleita kerran vuodessa. Ihan kaikille ihotyypeille hyvä hoito tässä vaiheessa vuotta on käyttää Multivitamin Power Concentrate kapselit illalla suoraan puhtaalle iholle ja sen päälle kosteusvoiteeksi Intensive Moisture Balance( 100ml 85€, 50ml 59€ ). Aamulla käytetään ensin Skin Hydrating Booster ( 30ml 93€) ja sitten tuo Intensive Moisture Balance voide. Yöhoito hidastaa vanhenemista, rypistymistä ja ihon ohentumista. Päivähoito taas kosteuttaa ihoa ja sillä tavoin poistaa pieniä ryppyjä ja juonteita. Mikään tuote ei ole paksu, eikä rasvainen joten tämä sopii myös rasvoittuvan ihon vanhenemista ehkäisemään.



4 kommenttia:

  1. Anonyymi16:10

    Tosi kiva, että kapselit tuli tarjoukseen. En parempaa ainetta talvella tiedä. Olen varmaan kymmenen vuotta käyttänyt pari purkkia, joka talvi eikä ole kiristystä tai kutinaa. Suosittelen!

    Hanni

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17:32

    Hei!

    Kiitos näistä mukavista kirjoituksista.Äiti ja minä olemme kumpikin asiakkaitasi ja käytämme Dermalogican tuotteita kotona. Tämä Multivitamin Concentrate kapselit ovat olleet monta vuotta jo käytössämme talvisin. Nyt ilmeni pieni ongelma kapselien kanssa, kun äitini täytti jo kahdeksankymmentä ja sormet ovat nivelrikosta kipeytyneet. Hänen on hyvin vaikea avata ja käsitellä näitä pieniä kapseleita kömpelöillä ja kipeillä sormillaan. Ajattelinkin, että voisiko ainetta alkaa pakata toisella tavalla, vaikka pumppupulloon. Itse ei tuollaista asiaa ole aiemmin edes tullut ajatelleeksi, kun kädet ovat terveet. Nykyään, kun entistä iäkkäämmät hoitavat itseään hyvin voisi olla järkevää tehdä pakkauksia enenmmän heidän tarpeistaan käsin. Tosin tämä pitää paikkaansa monen elintarvikkeen yms. pakkaamisessa.
    Mitä suosittelisit vaihtoehdoksi ellei hän enää pysty käyttämään kapseleita, jotka ovat superhyviä?

    VastaaPoista
  3. Kiitos hyvästä kommentistasi. Olen tuon ongelman kuullut muutamalta iäkkäältä asiakkaalta, useampaankin kertaan vuosien varrella. Olen myös aina viennyt sen eteenpäin, niin että Dermalogican tuotekehittely on varmasti saanut tiedon. Nyt muutosta onkin tulossa ja Multivitamiini kapselit muuttavat muotoaan ja aine pakataan pumppupulloon. Tuo uudistettu tuote tulee ilmeisesti Suomen markkinoille loppukeväästä.
    Sitä odotellessa suosittelisin käytettäväksi Overnight Repair Serumia joka öljymäisyytensä vuoksi on erinomainen näin pakkasaikaan.

    VastaaPoista
  4. Pitää vielä palata näihin ongelmallisiin pakkauksiin. Väänsin tänään itse uutta talkkipurkkia auki ihan tosi kauan. Aseina oli kaikki leipäveistä pienemmät ja sain sormet verillä vääntää. En ymmärrä miten tuotteet voidaan pakata näin hankalasti.
    Kertokaa ihmeessä onko muiden Dermalogican tuotteiden kanssa avaamisongelmia. Tuo talkki ei siis ollut Dermalogican, enkä ole huomannut Dermalogicalla ihan niin hankalia aukaistavia. Kertokaa toisetkin kokemuksianne.

    Inkku

    VastaaPoista