perjantai 15. helmikuuta 2013

Dermalogican shampoo ja hoitoaine

Välillä unohtuu kertoa asiakkaille, että Dermalogicalla on myös erinomainen shampoo ja hoitoaine. Ne sopivat ihan kaikille hiuksille ja päänahoille. Dermalogican ajatus on sellainen, että ihmisen iho jatkuu kasvoista päänahkaan saakka ja myös päänahkaa pitää normalisoida. Siksi tuotteita ei ole erilaisille hiustyypeille, koska kaikki hiuspohjat kaipaavat tasapainoa ja normalisointia.

Dermalogican shampoo ja hoitoaine ovat ihan yhtälailla hajusteettomia, väriaineettomia ja vailla synteettisiä raaka-aineita, kuin ihonhoitotuotteetkin. Voin suositella hyvin allergisillekin henkilöille tätä shampoota ja hoitoainetta, koska ne ovat niin mietoja. Myös lapsille ne ovat erinomaisia ja teini-ikäisille joiden hiukset rasvoittuu voimakkaasti. Hiusten hoitoaine levitetään pesun jälkeen hiuksiin ja huuhdellaan heti pois. Se on hyvin kevyt, eikä tee hiuksia raskaiksi, tai rasvoita niitä.

Shine Therapy Shampoo ( 30€) ja Silk Finish Conditioner ( 31€) ovat myös todella riittoisia käytössä. Niistä jää hiuksiin miellyttävä puhdas tuoksu, joka tulee raaka-aineista eikä keinotekoisista hajusteista.

3 kommenttia:

  1. Ainakin hoitoaineen INCI näyttää melko mallikelpoiselta. Kevyt ja ilmava tulos johtunee siitä ettei tuotteen sisällysluettelon alkupäässä ole silikoneja. Ja sisältää näköjään teepuuöljyä joka tunnetusti rauhoittaa päänahkaa.

    VastaaPoista
  2. Harmittelen, että en tarpeeksi usein muista kertoa näistä hiustuotteista. Moni allergikko ja psoriaatikko on saanut niistä hyvät perustuotteet hiukselle ja päänahalle. Niissä ei ole hajusteita, mutta tuoksu on raikas ja miellyttävä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi19:38

    Naamani ja päänahkani on hyvin rasvoittuva ja saan helposti hilsettä. Olen käyttänyt Dermalogican shampoota jo monta vuotta ja se on ainoa joka pitää hilseen kurissa eikä kirvele, jos päänahka on rikki. Hoitoainekin on ihan kunnollinen eikä mikään tahna. Se huuhtoutuu kunnolla ja hiuksia voi hyvin käsitellä sen jäljiltä.
    Voin kyllä suositella näitä juttuja päänahalle ja hiuksille.

    VastaaPoista