keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Mitä on taikajauhe?

Sain sähköpostiini lyhyen kysymyksen, kun asiakas halusi tietää mitä Dermalogican tuotetta nimitetään taikajauheeksi ja miksi näin? Tosi kiva, kun kysymyksiä tulee ja mielelläni vastaan niihin täällä blogissa, jotta mahdollisimman moni hyötyy vastauksesta.

Taikajauhe on Daily Microfoliant( 71€) kuorinta-aineen lempinimi. Siitä minulla ei ole tietoa kuka nimityksen on keksinyt, mutta aika yleisesti sitä käytetään. Ymmärrän kyllä hyvin miksi sitä näin nimitetään, koska se on niin erityinen vaikutukseltaan. Daily Microfoliant on jauhemaista koostumukseltaan ja sitä on todella helppo käyttää. Iholta ensin pestään meikki pois. Sitten otetaan puolikas teelusikallista jauhetta kämmenelle ja lurautetaan hanasta toinen lusikallinen vettä joukkoon. Hierotaan käsiä yhteen ja näin syntyy kevyt vaahto. Sitten, vaan pestää iho tällä vaahdolla ja huuhdellaan runsaalla vedellä pois. Kuorinnan ei siis tarvitse vaikuttaa, vaan pelkkä pesu riittää. Daily Microfoliant sopii myös huulille ja silmien ympärille.

Daily Microfoliant ei koskaan kuori liikaa, koska se irroittaa vaan täysin kuolleen solukon. Siksi sitä voi käyttää ihan päivittäinkin. Suomen ilmastossa talvella suosittelen kuivalle iholle käyttöä, joka kolmas päivä ja rasvaisemmalle iholle, joka toinen päivä. Daily Microfoliant ei missään tapauksessa kuivata ihoa ja edes auttaa hyvin seuraavien hoitoaineiden vaikutusta. Kaikista tehoaineista ja seerumeista saa paljon paremman tehon irti, kun Daily Microfolaintia käytetään ennen niitä. Daily Microfoliant sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Miehet myös pitävät siitä kovasti ja se onkin Dermalogican eniten myyty tuote Suomessa.

Suosittelen lämpimästi Daily Microfoliantia aivan kaikille. Siitä tulee niin puhdas ja raikas tunne, että se ruokkii halua käyttää tuotetta. Moni kuorinta-aine helposti unohtuu kaappiin, mutta ei taikajauhe, koska sillä on niin silminnähtävän nopea ja tehokas vaikutus.

7 kommenttia:

  1. Ja kesällä auttaa taistelussa hikinäppylöitä vastaan.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi11:20

    Daily Microfoliant on aivan huippujuttu! Se oli eka tuote mitä Dermalta ostin ja se vakuutti mut heti. Daily Microfoliantin ansioita on se, että olen päässyt stressinäpyistä eroon. Heti, kun alkaa pukata finniä ja näppyä tehostan kuorintaa ja alan käyttämään Dailyä päivittäin. Sen päälle vielä Refining Masque, niin se on ollut omalle iholle paras mahdollinen hoito. Enää ei iho ole kirjava, kun aina puristelujen jälkeen finnehin iski myös pigmenttiläiskää. Kun ei ole finnejä mitä puristaa,niinei enää jää jälkiäkään.

    VastaaPoista
  3. Sarianna14:11

    Sopii Daily Microfoliant rasvaisellekin iholle, vai pitäisikö olla vahvempi kuorinta?

    Kyseleepi Sarianna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puutun taas keskusteluun, mutta kyllä. Itse asiassa tämä on loistava tuote rasvaiselle iholle. Silloin kun oma iho on erityisen rasvainen (matkoilla, kesällä) käytän tätä kerran päivässä ja sitten teen kunnon kuorinnan toisella aineella (Gentle Cream Exfoliant) kerran-pari viikossa.

      Sisältää mm. salisyylihappoa joka parantaa/ennaltaehkäisee näppylää ja muita entsyymejä (ainakin papaija ja riisi) jotka liuottavat kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia iholta. Iho näyttää ja tuntuu raikkaammalta ja hoitavat aineet pääsevät imeytymään paremmin.

      Poista
  4. Kiitos taas Flicka! Juuri noin minäkin olisin vastannut. Toinen vaihtoehto tehokkaammalla kuorinnalla on Multivitamin Thermofoliant, joka on nopeampi käyttää. Tosin, jos iho on hyvin näppyläinen ja tulehtunut voidemainen Gentle Cream Exfoliant toimiin parhaiten.
    Tosi kiva, kun toiset lukijat kertovat omat kokemuksena ja neuvonsa toisilleen. Se kuulostaa vakuuttavammalta, kuin pelkästään "kauppiaan" näkökulma.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Meikkiminni16:58

    Voiko tätä Daily Microfoliant kuorintaa käyttä päivittäin, vaikka nassu on aika kuivakin? Ainakin aiemmat kuorinta-aineet tekivät naamastani aina vaan kuivemman. Entäs tiedätkö milloin Daily on tulossa tarjoukseen?

    Minni

    VastaaPoista
  6. Mikään Dermalogican kuorinta ei kuivata ihoa. Suosittelen, että näin talvella kuivaihoiset käyttäisivät Daily Microfoliantia joka toinen, tai kolmas päivä. Kesällä kaikki voivat käyttää sitä päivittäin. Nyt ei ainakaan ole tietoa, että Daily tulusi tarjoukseen lähiaikoina.

    Inkeri

    VastaaPoista