lauantai 13. huhtikuuta 2013

C-12 Concentrate ja Pure Night yhdistelmä sopii kaikille

Nyt, kun aurinkoa vihdoinkin on alkanut saamaan on valitettavasti heti kerrottava sen haitoista. Nyt jo olen nähnyt yllättävän paljon pahojakin pigmenttiläiskiä asiakkailla ja se kertoo auringon olevan entistäkin voimakkaampaa. Lunta on ollut pitkään ja pääsiäinenkin meni aurinkoisen ulkoilun merkeissä. Valitettavasti lumi moninkertaisti säteilyn, koska pigmenttiläiskiä on sellaisillakin, jotka eivät sitä yleensä saa.

Itse en kasvohoidoissa ota juurikaan pigmenttiläiskiä puheeksi ellei ne ole pahoja ja, jos asiakas ei itse niistä puhu. Ellei asiakas itse koe pigmenttiläiskiä haitallisiksi en minäkään sitä tee, paitsi jos ne kertovat jo ihosyöpävaarasta. Kaikki pimenttimuutokset kuitenkin katson sillä silmällä ettei niissä ole muuta ihomuutosta. Varsinkin yli viisikymppisillä alkaa olla syvällisempiä muutoksia ja silloin neuvon heitä ihotautilääkärille.

Yksi kauniin ihon perusajatus on, että iho on tasaisen värinen, paitsi tietysti pisamat ovat mielestäni kiva lisä kasvoilla. Harvalla yli nelikymppisellä iho enää ruskettuu tasaisesti ja rusketuksesta voi tulla likaisen harmaa. Monella nuoremmalla hormoonimuutokset esimerkiksi raskaus aiheuttaa pigmenttiläiskiä. Ylipäätänsä UV-säteily on nykyään niin paljon voimakkaampaa, että pigmenttiläiskien synty tapahtuu paljon helpommin, kuin kymmenisen vuotta sitten.

Dermalogican ChromaWhite linja on tarkoitettu hoitamaan ja ehkäisemään pigmenttiläiskiä. Kaikki jotka haluavat tasoittaa ihonsa väriä voivat käyttää näitä tuotteita. Aivan kaikille ihotyypeille yli kolmenkympin jälkeen sopii yöksi C-12 Concentrate ( 30ml, 133€) ja Pure Night ( 50ml, 111€) yhdistelmä. C-12 tiiviste on tehohoitoaine, joka hajoittaa pigmenttiä, kosteuttaa ja uudistaa ihoa ja näitä vaikutuksia tarvitsee kaikki kolmekymmentä täyttäneet. Pure Night on kevyt ja kosteuttava yövoide, joka myös hajoittaa pigmenttisolukkoa. Tällä yhdistelmällä saadaan rusketuksesta tasaisempi ja iho pysyy kauniina ja hyvän värisenä. Ihan keskikesällä helteiden aikaan rasvaisemmat ihotyypit voivat käyttää C-12 Concentratea ihan yksinäänkin yövoiteena.

Näiden yöhoitotuotteiden lisäksi ihoa pitää suojata päivällä liian voimakkaalta auringolta. ChromaWhite linjan päivävoide Pure Light sk 30( 50ml, 97€)suojaa auringolta ja samalla myös hajoittaa jo syntynyttä pigmenttiä. Pure Light on hyvin kevyt päivävoide ja moni kokee sen liian ohuena. Dynamic Skin Recovery sk 30( 50ml, 106€) on vanhenevalle iholle kosteuttava ja kiinteyttävä päivävoide ja se on meidän suosikkipäivävoide kesäaikaan. Pigmenttimuutokset kannattaa ottaa vakavasti, koska ne aina kertovat säteilyvaurioista. Ensisijainen suoja on tietysti aina se ettei mene koskaan suoraan auringon paahteeseen.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi18:38

    Onko tuo uusi Primer riittävä suoja pigmenttiläiskiä vastaan? Voiko sitä käyttää myös silmän ympärille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SkinPerfect Primer sisältää 30 aurinkosuojan ja se on riittävä meidän auringossa. Sitä voi ja pitää käyttää silmänympärillä, koska pigmenttiläiskät tulee helposti luomille. Yöksi kannattaa sitten käyttää C-12 tiiviste ja Pure Night hajoittamaan pigmenttiä.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi22:30

    Olen 18v. sopiiko teinipuhdistus mun ikäiselle? Mitä se pitää sisällään ja mitä se maksaa? Ihoni ei ole kovin rasvainen mut näppyjä on leukaan tullut ny talven aikana.

    Iitu

    VastaaPoista
  3. Teinipuhdistus on hiukan harhaan johtava nimitys, koska se on tarkoitettu kaikille alle 25-vuotiaille. Teinipuhdistuksessa painotetaan nimenomaan ihonpuhdistusta ja siinä ei ole hierontaa. Se sopii oikein hyvin 18-vuotiaalle. Siihen kuuluu kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja kulmien muotoilu. Hinta on 66€ ja aikaa menee noin tunti. Hoitoaineet valitaan aina ihotyypin mukaan ja puhdistuksen lisäksi se voi olla, vaikka kosteuttavakin vaikutukseltaan.

    Inkeri

    VastaaPoista