keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Inspiraatio! messujen tarjoukset !

Sain nyt suunniteltua mitä meidän osastolla tapahtuu Inspiraatio!messuilla. Messuthan on torstaina 11.4 klo 16-21 Wetterin Kutomo salissa Hämeenlinnassa. Se on Hämeenlinnan seudun yrittäjänaisten järjestämä tapahtuma ja paikalla on parikymmentä paikallista yritystä. Tapahtuma antaa kevät inspiraatiota sisustukseen, pukeutumiseen ja ulkonäköön.

Emme pysty ottamaan messuosastolle, kuin pienen osan tuotteistamme. Esittelemme uutuustuotteet eli Multivitamin Power Serum ( 110€)tehotiivisteen. Myös SkinPerfect Primer(77€) on näytillä ja myynnissä, että nekin jotka eivät tuotetta vielä tunne pääsee siihen tutustumaan. Tarjouksessa on Age Reversal Eye Complex, joka on aivan supertehokas silmänympärysvoide. Sen normaalihinta on 79€ TARJOUSHINTA on 58€. Myös kevään sävyt Youngbloodin huulipunista ja huulikiilloista on esillä ja niissä on tarjoushinta. Huulipuna on normaalisti 33€ ja TARJOUSHINTA on 25€, huulikiille on normaalisti 37€ ja TARJOUSHINTA on 30€.

Teemme osastolla maksutonta ihon kosteudenmittausta ja kerromme hoito-ohjeita kotikäyttöön. Voimme myös kokeilla huulipunia ja muita meikkejä yleisölle. Parhaan huulipuna valinnan tekee silloin, kun saa punaa kokeilla omille huulilleen. Otamme myös ajanvarauskirjat mukaan, jos haluat tehdä hoitoajanvarauksen messuilla. Olemme paikalla neuvomassa kuluttajia ja palvellaksemme suurempaa yleisöä, kun ihan hoitolasta käsin pystymme. Jos haluat tehdä ostoksia toivomme, että varaat käteistä rahaa mukaan. Meidän maksupäätteemme on kiinteä ja paikkaan sidottu ja sitä ei voi ottaa mukaan. Kysyin langatonta maksupäätettä vuokralle, mutta tilaus olisi pitänyt tehdä jo kuukausi sitten. Nyt kuulemma avautuu kaikki Suomen kesäravintolat ja Nets oy, joka hoitaa maksupäätesopimukset on ruuhkautunut. Hätätapauksessa voimme antaa pankkisiirron mukaan.  Ne asiakkaat ja lukijat jotka ovat muilta paikkakunnilta voivat tilata kyseiset tarjoustuotteet sähköpostilla  ja laitamme teille ensin sähköpostina laskun ja sitten lähetämme tavaran. Muistattehan ettei meillä mene postimaksuja.

Tervetuloa Inspiraatio! messuille! Siellä tavataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti