perjantai 12. huhtikuuta 2013

Inspiroituneet kiitokset!

Nyt Inspiraatio! messut ovat ohitse ja tavallinen työpäivä edessä. Kiitän todella paljon kaikkia osallistuneita asiakkaitani ja tulevia asiakkaita. Fiilis oli tosi kiva, varmaat puolet Hämeenlinnan naisista oli liikkeellä. Kiitos myös järjestäjille ja yrittäjäkollegoille.

Oli todella kivaa, kun on nähty vaivaa järjestelyissä, että väkeä käy ja tapahtuma onnistuu. En tiedä paljonko kävijöitä oli, mutta me ainakin jaomme noin 250 esitettämme eikä kaikki ehtineet meidän luona pysähtymään. Kävijämäärä oli joka tapauksessa todella hyvä. Itse olen vähän helppoheikkiluonne ja pidän markkinatunnelmasta. Jos messuilla ei ota kontaktia kävijöihin ei yritys niistä mitään hyödykään. Todella raskaita tilaisuuksiahan tälläiset messut on, omat jalkani ovat vieläkin ihan muusina. On myös tosi raskasta kantaa ja siirtää tavarat messupaikalle ja taas takaisin omaan firmaan. Meilläkin tavarat ovat varmaan sekaisin vielä monta päivää.  Ymmärrän hyvin ettei kaikki yrittäjät jaksa osallistua, mutta ellei ole näkyvillä yritys voidaan helposti unohtaa. Meidän hoitolan kohdalla messut ovat kivaa vaihtelua, mutta usein emme voi osallistua, koska asiakasmäärämme on aika täynnä.

Me teimme messuilla ihon kosteuden mittauksia. Dermalogicalla on laite, jonka anturi mittaa solujen nestepitoisuuden noin parin millin syvyydestä. Ehdimme Marin kanssa varmaankin tekemään pari sataa mittausta ja tulokset oli mielenkiintoisia. Jos mittaus tulos oli alle 30 se tarkoittaa rutikuivaa ihoa ja 45 olisi hyvin kosteutettu iho. Jo ennen mittauksia tiesimme, että tämä on kuivin mahdollinen hetki mitata ihon kosteustilannetta. Tulokset olivat paljon kuivempia, kun olisin uskonut. Kenenkään tulos ei ollut 45, suurin osa sai tulokseksi 25-33. Tällä otannalla voi sanoa, että ihmisten ihot ovat ihan hälyttävän kuivat. Toivon, että saimme ihmisiä innostumaan kasvohoidoista.

Esittelimme myös SkinPerfect Primeriä ja uutta Multivitamin Power Serumia ja ne herättivät ihastusta. SkinPerfect Primerhän on tuote mitä ei voi ohittaa, kaikki jotka sitä kokeili kädenselkäänsä hämmästeli sitä. Se on tuote joka myy itse itsensä. Multivitamin Power Serum herätti suorastaan ihmettelyä, koska se tekee siloittavan vaikutuksen yhdellä sivelyllä. Superkuivat käden selät siloittui hetkessä, kun Multivitamin Power Serum imeytyi. Käden selät on muuten, niin kuivat ettei niitä kannata edes mitata. Omat käteni antaa ainakin nolla tuloksen. Kesäaikana kosteusmittari nousee lähelle 30, mutta tähän aikaan vuodesta kädet ovat ihan rutikuivat.

Kiitän vielä kävijöitä ja tietenkin ihanaa työntekijääni Maria, joka taas jaksoi huolehtia kaikesta tehdä pitkän päivän. Ensi vuonna tavataan uusilla Inspiraatio! messuilla.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi10:51

    Haluaisin tehdä pari kysymystä tuohon ihon kuivuuteen liittyen.Olen 49v ja ihoni on pintakuiva,kesällä kiiltelee ja couperoottinen. Lisäksi olen siitepölyallerginen. Aina, vaikka käyttäisin mitä kosteutusta saa ihoni tuomion, että se on liian kuiva. Käytän special cleansing geeliä,ultracalming suihketta, ultracalming seerumia, skin smoothing cream päivällä ja yöllä ja yöksi alle overnight repair serum. Kyllä näillä pitäisi lähteä kuivuus, mutta ei. Mikä neuvoksi onko tuotteet vääärät? Niin ja käytän microfoliant kuorintaa ja hydrating masqueta kahdesti viikossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvä kysymys. Sinulla on kyse siitä, että ihotyyppisi on kuiva ja se johtuu perintötekijöistä ja ihotyyppiä ei voi muuttaa. Sinulla on oikein hyvä hoitoaine valikoima ja ne pitää sen kurissa ettei ihosi ala oireilemaan ja tule ongelmia kuivuuden kanssa.
      Kuiva iho ei ole mikään ongelma, kunhan sen hoitaa hyvin. Se on yleensä kaunis ja tasainen iho. Se on myös helppohoitoinen, koska ei tarvita mitään muuta, kuin kosteutta ja rasvaa. Noin hyvällä hoidolla pystyt estämään ihon ohentumisen ja rypistymisen aika pitkään.
      Hoitamattomana Suomen ilmastossa kuiva iho voi kuivua ihan ihottumaan saakka. Uskon, että sinun ihosi pysyisi kosteusmittauksessa yli 30 viite arvossa ja kesällä yli 45 arvossa.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi11:41

    Onko rasvainen iho usein kuiva (jos ajatellaan tuota mittaria je sen tuloksia)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän ilmastossa rasvoittuva iho on melko varmasti pinta kuiva tässä vaiheessa vuotta. Silloin ihosta puuttuu kosteus, mutta rasvaa on omasta takaa. Pintakuivuuden havaitsee hilseilynä ja ihon kireytenä. Se myös lisää ihon rasvoittumista ja hilseily tukkii ihohuokosia.

      Inkeri

      Poista