keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Puhelimme pätkii!

Ilmoitan taas kerran ettei puhelimemme pelaa kunnolla. Korjaaja lähti äsken ja korjasi kuulemma kaksi vikaa, mutta nähtäväksi jää miten se jatkossa toimii. Viime kesänä tapahtui joku isompi kaapelikatkos tuossa Raatihuoneenkadun päädyssä ja siitä astihan puhelimme on temppuillut. Viime kesänä olimme kolme päivää ilman lankapuhelinta ja koko talven olemme saaneet viestiä asiakkailta etteivät he pääse meille puhelimella.

Olen yrittänyt hakea apua Ainalta parhaani mukaan, mutta nytkin vastaus oli etteivät voi satavarmasti luvata, että puhelin toimii. Me emme pysty itse tietämään, koska puhelin ei toimi. Asiakas yrittää soittaa ja hänelle se hälyyttää, mutta meille ei. Ihan kuin kukaan ei vaan vastaisi. Moni on myös kertonut, että kuuluu nauhoite ettei puhelin ole käytössä. Ilmoittakaa meille, jos kyseistä ongelmaa on, että tiedämme ottaa yhteyttä korjaajaan.

Voitte laittaa meille tekstiviestiä numeroon 050-5860310 tai sähköpostia osoitteeseen info@kauneushoitolainkeri.fi. Voitte myös tehdä ajanvarauksen sähköpostilla, kerrotte vaan millaista hoitoa haluatte ja mitkä ajankohdat teille parhaiten sopii. Vastaamme yleensä parin tunnin kuluessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti