perjantai 26. huhtikuuta 2013

Tiedote Raatihuoneenkadun liikenteestä

Saimme äsken seuraavanlaisen viestin:
Raatihuoneenkadun länsipään sulkeminen liikenteeltä.
Kääntyminen Kaivokadulta Raatihuoneenkadulle on poissa käytöstä tietöistä johtuen aikavälillä 2.5-13-16.5-13. Kulku Raatihuoneenkadulle järjestetään Saaristenkadun ja Raatihuoneenkadun risteyksen kautta.

Tämä siis koskee lähinnä niitä asiakkaita jotka ovat tottuneet tulemaan autolla hoitolamme pihan pysäköintipaikalle. Sinne voi edelleenkin tuon kahden viikon aikana tulla, mutta nyt vaan toisesta suunnasta eli Saaristenkadulta päin.
Nuo vierasparkkipaikat jotka ovat hoitolan talon pihassa ovat tarkoitettu koko talon vierailijoille, ei pelkästään meidän asiakkaille. Parkkipaikat ovat numero 12-15. Ne ovat myös välillä kaikki varattu ja sille emme valitettavasti voi mitään. Meillä ei ole mahdollisuutta ostaa pihasta omia asiakasparkkipaikkoja, koska ne ovat kaikki varattu.
Neuvoisinkin, että kannattaa varata sen verran aikaa, että jos parkkipaikat ovat kaikki täynnä ehtii vielä etsiä toisen parkkitilan. Nythän myös hoitolan edessä Raatihuoneenkadulla on toistaiseksi ilmaisia pysäköintipaikkoja. Tosin ei silloin, kun katu on tuon kahden viikon ajan suljettu liikenteeltä.

Hämeenlinnassa on hankala parkkitilanne ja se joskus vaikeuttaa meidänkin työtä. Emme pysty tekemään kahden tunnin hoitoa tunnissa, jos asiakas on jättänyt autonsa tunnin paikalle. Ei myöskään kannata pilata hoidossa rentoutumista sillä, että auto on liian lyhyessä parkissa ja kiire on koko ajan mielessä. Lähellä on tuo uusi Kaivoparkki missä on paljon tyhjää tilaa ja Tavastilan alakerrassa on usein tyhjää, mutta siellä on kahden tunnin rajoitus. Me emme ole vastuussa asiakkaiden pysäköintisakoista ellei ne johdu siitä, että me olemme myöhässä aikataulusta. Jokainen työ vie määrätyn ajan ja se aina hankaloittaa työtä, jos asiakkaalla on liian vähän aikaa. Kasvohoitoa ei ehdi tekemään, jos auto on tunnin parkkipaikalla, silloin pitäisi autolle löytää tuo kahden tunnin parkkipaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti