torstai 23. toukokuuta 2013

Hyödynnä huipputarjoukset!

Perjantaina ja lauantaina meillä on Avoimien ovien tapahtuma ja emme tee hoitotyötä, vaan panostamme asiakkaiden palveluun ja neuvontaan. Päivien teemana on aurinko ja haluamme omalta osaltamme lisätä tietoa auringon vaaroista ja oikeasta suojautumisesta. Meillä on myös huippuhyvät tarjoukset päivien aikana. Kaikista päivävalosuojatuotteista ja kuorinta-aineista on 20% alennus. Teen tähän listaa kaikista tarjoustuotteista.

Dermalogicalla on viisi ihotyypin mukaista päivävoidetta, joissa kaikissa on 30 aurinkosuoja. Niitä ovat uudet tuotteet Oil Free Matte sk30 (50ml, 85€, nyt 68€) rasvoittuvalle iholle, Super Sensitive Shield sk 30 (50ml,85€, nyt 68€) ja Ultra Sensitive Tint sk30 ( 50ml, 69€, nyt 55€) herkälle iholle. Dynamic Skin Recovery sk30  (50ml, 106€, nyt 84€) on ollut myynnissä jo useita vuosia ja on meidän suosituin kesäajan päivävoide. Pure Light ( 50ml, 97€, nyt 77€) on tarkoitettu iholle, jolle tulee pigmenttiläiskiä ja Pure Light suojaa sekä hajoittaa pigmenttiä.

Kaikille ihotyypeille sopivia päivänvalosuojatuotteita on Solar Defence Booster sk 50 ( 50ml, 85€, nyt 68€), josta tiedän tulevan kesän superhitin. Se sisältää parhaan mahdollisen suojan, mutta on kuitenkin ohut ja hyvin imeytyvä. SkinPerfect Primer sk30 tuli markkinoille lokakuussa ja on siitä lähtien ollut meidän eniten myydyin tuote. Se on aivan ihana siloittaja ja tasoittaja meikin alle, mutta moni korvaa sillä kokonaan meikin. Mitään vastaavaa ei ole koskaan aikaisemmin ollut myynnissä. Olen tilannut Primeriä monta laatikkoa ettei se nyt lopu kesken. Moni käyttää sitä päivittäin meikin alla, niin kuin minäkin ja olen varautunut, että sitä voidaan ostaa monta kappaletta kerralla. Nyt etu kannattaa hyödyntää tuotteessa, jota kuitenkin tarvitsee jatkuvasti. Total Eye Care sk15 (15ml, 62,nyt 49€) on silmänympärysvoide joka poistaa tummuutta ja turvotusta. Siinä on kevyt valoataittava pigmentti, joka estää tummuuden näkymistä ja se toimii, kuin hoitava valokynä.
Vartalolle paras aurinkosuoja on Waterblock Solar Spray sk 30 (50ml, 65€, nyt 52€) ja se on myös lapsiperheiden suosikki. Tuote on ohut neste ja se on spraypullossa. Se todella helppo ja nopea levittää iholle ja se imeytyy täysin.

Dermalogican uudet meikit kuuluu myös tarjoushintaisiin tuotteisiin, vaikka nekin ovat aivan uusia. Cover Tint sk20 (40ml, 72€ , nyt 57€) on ohut, mutta peittävä meikkivoide. Sheer Tint sk20 ( 40ml, 72€, nyt 57€) on värillinen päivävoide, jonka voi levittää suoraan puhtaalle iholle. Se kosteuttaa, suojaa ja antaa kevyen värin.

Kuorinta tuotteita on kuusi erilaista, eri tarkoituksiin ja eri ihotyypeille. Kuorinta ja aurinko kuuluu yhteen ja kesällä iho tarvitsee kuorintaa usein, mutta miedoilla tuotteilla. UV- säteily lisää
solukuolemaa ja kerryttää hilseilyä ihon pintaan. Kuorinta poistaa hilseilyn ja parantaa muiden hoitavien aineiden imeytyvyyttä. Helppo ja tehokas kuorinta on Multivitamin Thermofoliant (50ml, 82€, nyt 65€) se sopii kaikille ihotyypeille ja on vanhenevan ihon välttämätön kotihoitotuote. Sitä pitää käyttää vähintää pari kertaa viikossa. Multivitamin Thermofoliant on nopea käyttää, koska sen vaikutusaika on 1-2 minuuttia.

Nuorelle iholle paras kuorinta on Skin Prep Scrub ( 50ml, 45€, nyt 36€), joka sisältää mekaanisesti kuorivaa raetta. Se on myös helppo käyttää, koska vaikutusaika on vain viisi minuuttia ja tätäkin kannattaa käyttää vähintään pari kertaa viikossa. Gentle Cream Exfoliant ( 50ml, 54€, nyt 43€) on naamion ja kuorinnan välimuoto. Se sisältää hedelmähappoentsyymejä eikä ollenkaan mekaanisia rakeita. Hedelmähappoentsyymit sulattaa kuolleen solukon ja ihotalin ja tämä kuorinta sopii hyvin herkällekin iholle. Vartalon kuorinta-aine on Exfoliant Body Scrub ( 150g , 53€, nyt 42€) ja sen
 tarjous on voimassa koko kesän eli 30.8 saakka. Exfoliant Body Scrub korvaa suihkuvaahdon ja se on todella helppo käyttää pesusienen kanssa. Se sisältää myös hoitavia ja kosteuttavia eteerisiä öljyjä ja se myös kosteuttaa ihoa.

Dermalogicalla on kaksi  dailytuotetta eli hellävaraisia lähes päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja mikrokuorinta-ainetta. Daily Microfoliant ( 72€, nyt 57€)  on suosituin ja Dermalogican eniten myyty tuote Suomessa. Se on jauhemainen pikakuorinta, joka taikajauheenakin tunnetaan. Daily Resurfacer ( 35kpl, 113€, nyt 90€) hoitotassut on monivaikutteinen tehoaine, joka kuorii, kiinteyttää ja kosteuttaa. Niitä suosittelen jokaiselle yli 25-vuotiaalle, koska ne irroittaa hellävaraisesti kesän aiheuttaman hilseilyn ja parantaa muiden hoitoaineiden imeytymistä. Tehoaineet antavat iholle napakan, puhtaan pinnan niin, että meikkikin levittyy paremmin. Daily Resurfacer hoitotassut on myös loistava apu hikinäppyihin.

Poiketkaa perjantaina, tai lauantaina moikkaamaan meitä ja tutustumaan uusiin tuotteisiin.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi23:54

    Tässä pari kysymystä. En pääse teille paikan päälle kyselemään, vaan toispaikkakuntalaisena olen verkkokauppassa asiakkaana. Ikää on 23 v ja olen kai sekaihoinen, hiukan tulee finnejä leukaan ja ainakin viime kesänä hikinäppyjä otsaan. Käytän tällä hetkellä Active moist kosteusvoidetta ja isosta tuubista on vielä puolet jäljellä. Kumpi on parempi ratkaisu, ostaa Solar booster 50 ja sekoittaa se Active Moistin kanssa, vai tuo Oli Free Matte?
    Voisinko käyttää Total Eye Carea yölläkin, vaikka siinä on suojakerroin?
    Omana vinkinä kerron, että olen sekoittanut Skin Prep Scrubia ja Special Cleansing Geliä ja kuorinut sillä rintakehää ja olkapäitä ja nyt ei finnejä ole juuri ollenkaan. Suosittelen.

    Kisu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvästä vinkistä vartalon hoitoon. Suosittelisin, että ottaisit päivävoiteeksi tuon Oil Free Maten, koska se rauhoittaa talineritystä ja estää näppyjen syntymistä. Käytä Active moistia yövoiteena.
      Sinun ikäisellesi suosittelen Total Eye Carea myös yöksi, yli kolmekymppisille on parempi joku Dermalogican hoitavampi silmänymp.voide Total Eye Caren pariksi.
      Kokeile myös Daily Resurfaceria, koska se hillitsee tosi hyvin hikinäpyjä ja muita kesän tuomia näppylöitä. Sekin on nyt tarjoushinnalla.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi02:02

    Laitetaanko aina Skinperfect primerin alle jotain voidetta? Itselläni on aika rasvainen iho ja tuntuisi kesällä aika raskaalta, jos on kaksi rasvaa päällekäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä SkinPerfect Primerin alle pitää laittaa ihotyypin mukainen päivävoide, Primerissä itsessään ei ole kosteutta. Rasvoittuvalle iholle hyvä yhdistelmä kesällä on Oil Free Matte ja sen päälle Primer. Ei haittaa, vaikka tulee kaksikin suojakerroinvoidetta päällekäin, päinvastoin se parantaa suojautumista. Mikään Dermalogican voide ei tuki, tai rasvoita ihoa. SkinPerfect Primer sulaa ihon pintaan ja katoaa siihen, se ei missään tapauksessa tunnu raskaalta.

      Inkeri

      Poista