lauantai 4. toukokuuta 2013

Meikki tekee juhlan

Tänä keväänä olen tehnyt jo muutaman juhlameikin asiakkaillemme. Kevään juhlia on osunnut jo huhtikuun perjantaille ja tietenkin vappuaatoksi. Meikithän ei ole erityisesti minun ja Marin erityisalaa, vaan olemme enemmän keskittyneet kasvohoitoihin. Ilmeisesti kuitenkin osaamme nekin tehdä ihan hyvin, koska asiakkaat ovat oikein tyytyväisiä.

Suomessa tehdään juhlameikkejä todella vähän. On ollut vuosia etten ole tehnyt, kuin korkeintaan yhden meikin vuodessa. Toki teemme arkimeikkejä asiakkaillemme joka päivä kasvohoidon jälkeen. Se on kuitenkin ihan eriasia, kuin tehdä juhlameikki, jonka pitää kestää muuttumattomana tuntikaupalla hikoilussa ja iltavalaistuksessa. Morsiusmeikkejä emme tee, koska emme ole lauantaina työssä. Muutenkin itse teen meikin mieluummin aikuiselle naiselle yli 35-vuotiaalle, jonka persoona on jo näkyvissä. Haluan meikin korostavan ihmisen omaa persoonaa enkä muuttaa häntä meikillä joksikin muuksi. Siksi ehkä asiakkaat pitävätkin tekemistäni meikeistä.

Meikki on oleellinen osa juhlapukeutumista. Harmittaa välillä, kun näen hienosti puetun ja kammatun naisen ja meikki on olematon ja usein sotkuinen. Valitettavasti monella on meikkipussissaan niin sekalainen seurakunta meikkejä, että niillä on vaikea tehdä hyvää kokonaisuutta. Meidän tekemä meikki pysyy paljon paremmin, kuin asiakkaan oma tekemä meikki ja sen salaisuus on Youngbloodin hyvälaatuiset tuotteet. Se, että kaikki tuotteet ovat samasta sarjasta saa meikin kestämään ihan eritavalla. Muiltakin sarjoilta löytyy hyvälaatuisia meikkejä, mutta harvalla kuluttajalla on kaikki meikit samasta sarjasta. Mineraalipigmenttimeikit myös kestävät synteettisiä paremmin iholla ja näyttävät luonnollisilta.

Usein asiakkaat kysyy meikkaammeko me Marin kanssa toisemme juhliin lähtiessä. Vastaus on tiukka ei. Ensinnäkin meikki ei meille kummallekkaan ole mikään " lempityö" emme sitä mitenkään inhoakaan, se on kivaa vaihtelua välillä.  Me kumpikin koemme olevamme, niin hoitavia kosmetologeja ettei tulisi mieleenkään tehdä vielä toisillemmekin meikkejä. Teemme toisillemme säännöllisesti vähintään kerran kuukaudessa kasvohoidot ja niitä emme pärjäisi. Meikit kuitenkin kumpikin tekee itse. Tosin kaikki uudet meikkituotteet testaamme käytössä ensin itsellämme ja mietimme onko ominaisuudet tarpeeksi hyvät myyntiä varten. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi00:35

    Olet usein mainostanut YB:n mineraalimeikkiä ja nyt harkitsen sen ostamista. Mikä olisi paras värisävy punatukkaiselle ja pisamaiselle iholle? Mikä olisi paras puhdistus mineraalimeikille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värisävy Honey olisi sinulle paras kesää vasten, se on lämmin beige, mutta ei liian tumma. Mineraalimeikki on vesiliukoinen ja helppo pestä pois. Paras pesutulos tulee, kun käyttää ensin Precleansen ja sitten ihotyypin mukaisen pesuaineen. Precelanse on vielä tarjouksessa 15.5 saakka 43€, normaalihinta on 54€.

      Inkeri

      Poista