sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Mikä on Nanolift kasvohoito?

Hämeen Sanomien mukana tuli Kaupunkikeskustayhdistyksen tiedoituslehti Aurinkoinen ja siellä oli juttu meidän firmasta. Jutussa puhuttiin Nanolift kasvohoidosta ja nyt olemme jo saaneet monta kiinnostunutta puhelinsoittoa. Kerron tässä hiukan enemmän tuosta meidän kehittämästä Nanolift kasvohoidosta.

Olen yhdistänyt Nanolift hoitoon kaiken sen osaamisen, mitä olen yli kolmessakymmenessävuodessa kerännyt. Hoito on koottu eri kasvohoitojen palasista ja olen ottanut parhaat menetelmät uuteen käyttöön. Nanolaitteen, joka tuottaa mikrovirtaa on kehittänyt Dermalogica yhteistyössä firman kanssa, joka tekee sairaalalaitteita. Kone on siis amerikkalainen ja sitä käyttää muutkin kosmetologit. Nanolift kasvohoidossa olen yhdistänyt tämän mikrovirran käsitehtyihin kasvohierontoihin ja Dermalogican hoitotuotteisiin. Hoitoaineet sekoitetaan jokaista hoitoa ja asiakasta varten erikseen, joten Nanolift kasvohoito soveltuu mille ihotyypille tahansa.

Yleensä tuo mikrovirta on kivuliasta ja epämiellyttävää, mutta yksi meidän hoidon erityisyys onkin siinä, että saimme mikrovirrasta kivutonta, mutta teho säilyi. Sitä en paljasta miten sen teemme, mutta jos kosmetologit hiukankin vaivaavat päätään ja päivittävät tietonsa mikrovirroista, niin se on ihan helppo keksiä. En koskaan ole halunnut tehdä kasvohoitoja, joissa asiakas ei pysty rentoutumaan. Nanolift hoito on täysin kivuton ja aivan ihana rentouttava ja rauhottava kasvohoito. Suosittelen Nanolift kasvohoitoa yli kolmekymppisille, koska mikrovirta elvyttää ja kiinteyttää ihoa. Se on tällä hetkellä tehokkain turvallinen kasvohoitomenetelmä ihon vanhenemiseen. Hoidon sikana tehdään kaikki mitä iholle voi yhdellä kertaa tehdä. Jos on ihonpuhdistuksen tarvetta sekin tehdään hoidon aikana.

Nanolift kasvohoidon teho on nopea ja näkyvä, koska se poistaa turvotusta ja kuona-aineet lähtee liikkeelle. Hoidossa menee aikaa noin puolitoistatuntia ja sen hinta on 112€ ja hintaan kuuluu myös kulmien muotoilu, niin kuin yleensäkin meidän kasvohoitoihin. Ihon elvytyksen ja kiinteytymisen kannalta sarjahoito on tehokkain ja siitä meillä on tarjous elokuun loppuun saakka. Kolme tunnin Nanolift hoitoa ja kotihoitoon Power Rich hoitovoide on nyt 390€, kun normaalihinta on 480€. Hoidot suositellaan tehtäväksi noin 1-3 viikon välein.

Suosittelen, että muutkin kosmetologit alkaisivat kehittämään omia hoitojaan. Suomen ilmastossa ihon tarpeet ovat täysin erilaisia, kuin muualla maailmassa. Monet Ranskassa ja Italiassa hyviksi todetut menetelmät eivät käy meillä, koska ne kuivattaa ihoa liikaa. 

6 kommenttia:

  1. Anonyymi23:20

    Voiko nanolift hoitoa tehdä kouperoosa iholle? Onko iho kovin kirjava hoidon jälkeen, miten pian voi taas mennä työhön, joka on asiakaspalvelua? Olisko teillä vielä vapaana aikoja perjantai-iltapäivinä ennen juhannusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nanolift kasvohoitoa voi tehdä aivan kaikille ihotyypeille myös couperosaiholle. Hoidon jälkeen iho ei ole yhtään kirjava, vaan voit vallan mainiosti mennä suoraan työhön meiltä. Jos asiakas on tottunut käyttämään meikkiä, niin teemme hoidon lopuksi myös kevyen päivämeikin, niin senkin takia voi heti lähteä työhön. Kaikki perjantait ennen juhannusta on jo täynnä, mutta muina päivinä löytyy vielä muutama vapaa aika. Soita, tai laita sähköpostia, niin varataan sopiva aika sinulle.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi12:05

    Onko mitään hyötyä, jos käyn vaan kerran nyt keväällä Nanolift hoidossa? Olen koko kesän pois Suomesta ja en ehdi sarjahoitoa ottamaan. Syksyllä voisin sitten taas jatkaa hoitoja, jos niistä on apua iholleni.

    Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina kasvohoidosta on hyötyä, vaikka ei kävisikään kuin kerran. Ilman muuta kannattaa tehdä Nanolift kasvohoito, koska se helpottaa ihonhoitoa kesällä. Nanolift hoito on aina ihotyypin mukainen ja näin talven jäljiltä se kosteuttaa hyvin ja poistaa kuivuuden tuomaa hilseilyä ja kireyttä.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi16:52

    Voiko nanolift kasvohoidon yhdistää rasvaisen, mutta pintakuivan ihon hoitoon? Suuttuvatko finnit, ts. millainen tulehdusvaara asiaan liittyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi13:51

      Mietin tuota samaa. Olen käynyt eri kosmetogeilla ihon puhdistuksessa 2 - 3 kertaa ja joka kerta lopputulos on ollut sama. Iho punoittaa pitkään, on ärtynyt ja osa finneistä/mustapäistä tulehtuu. Nyt en ole enää moneen vuoteen uskaltanut edes kokeilla.

      Poista