maanantai 6. toukokuuta 2013

Muista äitiä lahjakortilla

Vuosi vuodelta lahjakortit lisääntyy äitienpäivälahjana. Eikä sen mukavampaa lahjaa olekaan, kuin antaa toiselle lahjaksi terveyttä ja hyvinvointia. Itse ainakin mielelläni ottaisin muistamisena lahjakortin johonkin hoitoon.

Lahjakortin voi kirjoittaa kahdella tavalla. Sen voi osoittaa rahasummalle esimerkiksi sadaneuron edestä hoitoihin, tai hoitotuotteisiin. Toinen vaihtoehto on kirjoittaa se valmiiksi jo johonkin hoitoon. Se ei kuitenkaan mitenkään rajoita lahjakortin käyttöä. Asiakas voi vaihtaa muuhunkin hoitoon, kun kortissa on kirjoitettu tai käyttää sen rahasumma hoitotuotteisiin. Olemme hyvin joustavia lahjakorttien suhteen, jotta jokaiselle tulisi hyvä mieli. Lahjakortti on voimassa puolivuotta, mutta aikaa voi jatkaa soittamalla siitä meille.

Siitä ei ole meillä pelkoa, että valitsisi väärän hoidon. Jokainen hoito muokataan aina ihotyypin mukaan ja jokaiselle asiakkaalle sekoitetaan omat hoitoaineet. Kosteuttava Kasvohoito ( 75min. 82€) on suosituimpia lahjakorttihoitoja ja aivan kaikki ihot kaipaa kosteutta. Nanolift kasvohoito (90min. 112€) on nykyään myös hyvin suosittu ja moni jonka äiti, tai vaimo on jo meidän asiakas päätyy tähän hoitoon. Parhaiten se sopii yli kolmekymppisille. Usein lahjan antajan halu on antaa toiselle myös rentoutumista ja kumpaankin edellä mainittuun hoitoon tulee rentouttavat hieronnat. Oikeastaan voin sanoa, että kaikissa meidän kasvohoidoissa rentoutuminen kuuluu automaattisesti hoitoon. Hyvin tehdyssä kasvohoidossa rentoutuminen ja stressin laukaisu on oleellinen osa hoitoa.

Lahjakortti meikkiin voi olla myös kiva yllätys äidille. Moni keski-ikäinen nainen haluaisi kokeilla vähän erilaisia meikkisävyjä, mutta ei vaan itse tule varanneeksi aikaa. Meikin hinta on 45€ ja siinä menee noin 45min aikaa. Nyt, kun olen tehnyt enemmän meikkejä olen huomannut miten ilahtuneita asiakkaat ovat, kun näkevät kasvonsa uudella tavalla. Moni nelikymppinen sanoo meikanneensa samalla tavoin teini-iästä asti. Eikä nuoren tytön meikki oikein sovellu aikuiselle naiselle. Nostaa kummasti itsetuntoa, kun tietää, että meikki on varmasti tätä päivää ja parhaat puolet tulee esiin. Meikkituotteet ovat myös täysin muuttuneet mineraalimeikkien tullessa markkinoille.

Kivoja lahjoja on myös hoitoaineet. Yleensä naiset ostavat iäkkäille äideilleen kosteusvoiteita, tai vartalotuotteita. Lämpimästi suosittelen Exfoliant Body Scrub ( 150g, 53€) kuorinta-ainetta vartalolle ja sen kanssa Dermalogican vartalonpesuliinaa ( 27€). Multivitamin Hand and Nail Treatment ( 75ml, 40€) käsivoide on myös aina mieleinen vaihtoehto. Poikkea ostoksille ja muista, että torstai on pyhäpäivä ja hoitola on suljettu.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi11:49

    Ehtisitkö suositella iholleni sopivia rasvoja? Olen 46v. ja söin koko talven vahvaa kortisonilääkitystä. Nyt näyttää siltä, että poskilla on couperosaa ja punoittelu on lisääntynyt muutenkin. Tuntuu ettei mikään voide ole tarpeeksi rasvaista.
    En ole aikaisemmin käyttänyt Dermalogicaa, mutta nyt tarvitsisin tosi tehokkaita aineita ettei ihoni aivan rypistyisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksestäsi. Kortisoni on todella rasittava lääke iholle ja se ohentaa ja kuivattaa ihoa.
      Suosittelen, että ottaisit käyttöön Daily Resurfacer kuurin ( 35kpl, 113€) hoitotassuissa oleva aine kiinteyttää, kuorii ja kosteuttaa. Käytä niitä joka toinen ilta, näin saat paremman tehon irti muista tuotteista. Suosittelen tehotiivisteeksi Ultra Calming Serum Concentratea ( 40ml, 87€), joka rauhoittaa punoitusta ja vahvistaa ohentunutta ihoa. Voiteeksi seerumin päälle voisit ottaa Super Rich Repairin ( 50ml, 127€), joka on Dermalogican täyteläisin voide. Siinä ei ole aurinkosuojaa ja jos olet paljon ulkona SkinPerfect Primer sk 30 on loistava suoja. Ohentuneelle iholle Primer on myös suojaava aine pölylle ja tuulelle. Nämä tuotteet riittää sinulle noin kahden kuukauden käyttöön.
      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi16:28

    Mihin saakka olette työssä pe 10.5, kun ajattelin hakea lahjakortin silloin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemme perjantaina töissä kello 17.00 saakka. Huomenna keskiviikkona olen paikalla kello 18.00 saakka.
      Tervetuloa lahjakortti ostoksille.

      Inkeri

      Poista