perjantai 10. toukokuuta 2013

Tämän hetken tarjoustuotteet

Nyt alkaa olla viimeiset hetket käsillä, jos haluat tilata, tai käydä ostamassa tämän hetken tarjoustuotteita. Pyrin saamaan uudet tarjoustuotteet verkkokauppaan 20.5. Sen voin myös kertoa etten usko, että enää tänä vuonna tulee silmienympärysvoiteesta tarjouksia. Niistä on ollut nyt jo muutama tarjous ja siksi uskon, että tuo Multivitamin Power Firmin tarjous on viimeinen tänä vuonna.

Tämän hetken tarjoustuotteet ovat myös hyvin sopivia kesäaikaan, vaikka olisi kovinkin helteistä. Precleanse ( 150ml, 54€, NYT 43€)parantaa puhdistus tulosta huomattavasti ja auttaa myös hikinäppyihin. Kuivalla iholla Precleanse on myös loistava parantamaan ihon pehmeyttä ja kosteustasapainoa.
Active Moist ( 50ml, 55€, NYT 44€) on ohut, täysin rasvaton kosteusvoide, joka sopii myös meikin alle. Kesällä se sopii ihan kuivallekin iholle.
Multivitamin Power Firm ( 30ml 70€, NYT 56€) on meidän suosituin silmienympärysvoide. Se sopii myös huulille ja pehmentää suunympärysryppyjä. Multivitamin Power Firm sopii yöksi ja päiväksi, mutta yli 35-vuotiaille suosittelen yöksi Age Reversal Eye Complex ( 30ml 79€).
Multi-active Toner ( 250ml, 46€, NYT 38€) on kaikille ihotyypeille sopiva hoitosuihke. Hoitosuihke täydentää pesun tulosta, koska se palauttaa ihon normaalin PH:n. Multi-Active Toner on myös hyvä kosteuslisä ja edesauttaa voiteiden imeytymistä ihoon.

Vielä en tiedä mitä tuotteita kesän tarjoukseen tulee, mutta kerron ne heti, kun saan tietää. Nyt on tullut Suomeen myös uudet aurinkotuotteet. Kovasti on jo odotettukin Solar Defence Booster sk 50 tuloa myyntiin ja nyt sain tiedon, että ne lähtee jo jakeluun. Uskoisin, että niitä olisi meidänkin myyntihyllyssä jo tiistaina, tai keskiviikkona. Yritän saada sen myös mahdollisimman pian verkkokauppaan. Tapaan maanantaina 13.5 Väinölän Hannan Visua4 mainostoimistosta ja hän auttaa meitä verkkokaupan kanssa ja ottaa työn alle uudet nettisivut. Myönnän suoraan, että verkkokauppa voisi olla huomattavasti tehokkaammin hoidettu, mutta minun ja Marin asiakasmäärä on lisääntynyt entisestään ja aika ei oikein riitä verkkokaupan huoltoon. Haen tilanteeseen parannusta ja delegoin entistä enemmän tehtäviä muille.

6 kommenttia:

  1. Uusimmassa Oliviassa päätoimittajan suosikkituotteissa Precleanse ja Daily Microfoliant. Lisäksi meikkitaiteilija Lisa Eldridgen viimeisimmässä videossa hän käyttää Dermalogican Primeria korostustuotteena kauniin helmiäishohdon takia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta. Dermalogicasta puhutaan lehdistössä nykyään jo niin paljon etten ehdi kaikkea enää huomioida. Kiva, kun kerrotte mitä olette itse nähneet. Välillä meille tulee asiakkaita, jotka haluavat jonkun naisten lehdissä esitellyn tuotteen ja olen ihan ymmällä mistä tuotteesta on kysymys.
    Laittakaa kommentti, kun näette jossain maininnan YB:stä tai Dermalogicasta.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi15:10

    Onko jo tietoa minkä hintainen Solar Defence Booster on?

    Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Solar Defence Booster on 50ml ja maksaa 85€. Saamme sitä loppuviikosta myyntiin.

      Inkeri

      Poista
  4. Voi vitsi miten mielenkiintoinen blogi, hyviä juttuja täällä! :) jään seurailemaan. T. Kosmetologiopiskelija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan kiittämisistä :).
      Kiva, kun kosmetologiopiskelijatkin löytävät tämän blogin. Laittakaa vaan heti kommenttia, jos tuntuu, että kirjoittelen jotain vasten teidän tietojenne. Arvostan kovasti vastavuoroisuutta kanssanne ja minulla on varmaan paljon opittavaa teidän tuoreista tiedoistanne.
      Toivottavasti, voin taas omalla kokemuksellani auttaa teitä. Joka tapauksessa olette valinneet todella hyvän ammatin.

      Inkeri

      Poista