perjantai 24. toukokuuta 2013

Tarjoustuotteet löytyy myös verkkokaupasta!

Ellet ehdi käymään hoitolassa Avoimien ovien päivinä perjantaina, tai lauantaina voit hyödyntää edut myös verkkokaupassa. Meillä on siis Avoimien ovien päivänä 20% alennus päivänvalosuojatuotteista ja kuorinta-aineista. Verkkokaupassa tarjous on vielä sunnuntainakin voimassa. Pahoittelen, ettei verkkokaupassa ole kuvia uusista tuotteista, mutta siitä saa syyttää minua ja taitamattomuuttani tietokoneasioissa. Uudet päivänvalosuojatuotteet on pakattu 50ml pulloihin, paitsi kevyesti värillinen Ultra Sensitive Tint ( 69€) on 50 ml tuubi.

Kertokaa myös ystävillenne ja tutuillenne tarjouksista. Ne ovat nyt todella rahan arvoisia,voit säästää kymmeniä euroja ostamalla kesän tuotteet nyt. Ennen joulua Avoimien ovien tilaisuudessa meillä loppui muutama tuote kesken, mutta nyt olen kunnolla varautunut. Tuo SkinPerfect Primer on varmasti suosituin tuote ja ellet ole sitä vielä käyttänyt nyt se kannattaa hankkia. Ainoastaan Waterblock Solar Spray sk30 voi loppua kesken ja sitä emme enää lisää saa. Dermalogica on uudistamassa kaikki päivänvalosuojatuotteensa ja Waterblock Solar Spray sk 30 jää myynnistä pois kokonaan. Se on harmillista, koska se on ollut meillä hyvin suosittu, oikein lapsiperheiden perustuote.   Waterblock Solar Spray on vartalolle ja kasvoille tarkoitettu spraypulloon pakattu ohut neste. Se on todella helppo spraypullosta suihkuttaa vartalolle ja lapsille se on helppo ja nopea käyttää. Se jää myynnistä pois siksi, että Amerikan uusi aurinkosuojatuotelaki kieltää nestemäiset aurinkosuoja-aineet.

Amerikassa aurinkosuoja-aineet ovat laskettu lääkeaineisiin ja ne on erittäin tarkoin kontroloitu ja testattu. Siksi Dermalogican aurinkosuojatuotteet ovat parhaita mitä Suomen markkinoilla löytyy. Nestemäiset suoja-aineet kielletään siksi, että pelätään kuluttajien käyttävän niitä liian ohuelti ja suoja ei ole riittävä. Tämä riski on olemassa meilläkin, kun tuote on ohut ja nopea levittää sitä vain sipaistaan ja silloin suoja ei riitä. Siksi kehoitan aina laittamaan aurinkosuoja- aineita kunnollinen kerros.

Tervetuloa käymään hoitolassamme ja tutustukaa verkkokauppaan.

10 kommenttia:

  1. Anonyymi12:53

    Mikä olisi paras suojaava päivävoide kuivalle ja helposti pigmenttiläiskiä saavalle iholle? Minulla on ollut Chromawhite linjan Pure Light päivävoide, mutta se on ollut liian kuivaa ja siitä jää iho liian valkoiseksi. Muista Chromawhite linjan aineista olen tykännyt, mutta tämä Pure Light jää kyllä käyttämättä.

    Birgitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet aivan oikeassa, tuo Pure Light sk 30 on liian ohutta kuivalle iholle. Se jättää myös iholle vaalentavan pinnan, joka tasoittaa pigmentoituneen ihon väriä. Pure Light on monen asiakkaan suosikki, mutta tämä on ihan mielipidekysymys. Me harvoin suosittelemme Marin kanssa Pure Light voidetta, koska emme itse pidä siitä. Se on parempi rasvoittuvalle sekaiholle, ei kuivalle iholle.
      Oikein hyvä suoja pigmenttiläiskiltä on uusi Defence Solar Booster sk 50, ja sen voit levittää minkä tahansa Dermalogican voiteen päälle. Esimerkiksi Pure Night voide sopii myös päivävoiteeksi, koska se on ohut ja kosteuttava.

      Poista
  2. Anonyymi14:37

    Hei!

    Mitä kuorinta-ainetta suosittelet, kun syön roaccutan kuuria ja ihoni on tosi hilseilevä. Kuuri on nyt lopuillaan ja iho punoittaa aika tavalla. Aurinkosuojana minulla on jo tuo Oil Free Matte ja se tuntuu hyvältä, mutta meikki ei levity kunnolla, kun iho kuoriutuu rajusti.

    VastaaPoista
  3. Roaccutan lääkekuuri aiheuttaa todella voimakasta hilseilyä, mutta sen aikana ei mielellään suositella tehokkaita kotikuorintoja. Roaccutan lääkkeen kanssa ei voi käyttää hedelmähappoentsyymikuorintoja. Dermalogicalla on Skin Prep Scrub kuorinta-aine, joka soveltuu tilanteeseesi. Sitä voisit käyttää 2-3 kertaa viikossa. Hyvä hoitoaine punoitukseen ja kuivuuteen on Ultra Calming Serum Concentrate, jota voisit käyttää öisin ja sen päälle Active moist. Kumpikaan ei sisällä rasvaa, joten ne ei ihoa rasvoita, vaan korjaavat kosteustasapainon.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Titta18:08

    Ongelmanani on hyvin herkkä iho ja keväisin ruusufinni on varsinainen riesa. Nytkin olen syönnyt pari kuukautta antibiootteja. Tällä hetkellä iho on kirvelevän kuiva, hilseilevä ja ikävän punakka. Pahin finnirykelmä on jo ohitse. Olen nyt siirtynyt Dermalogican tuotteisin, kun ihotautilääkäri suositteli niitä. Nyt tarvitsisin aurinkosuojavoiteen ja kuorintakin kiinnostasi. En pääse teillä käymään, mutta hyödyntäisin nuo tarjoukset nettikaupassa. Minulla on jo Ultra calming serum concentrate ja sitä olen käyttänyt kolmisen viikkoa ja ihan kuin punoitus hiukan vähenisi. Kosteusvoiteena käytän Active moistia. Mitä muita aineita minulle suosittelisit.

    Titta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että ihotautilääkärisi on ollut valveutunut ja suositteli Dermalogicaa. Olen muutaman kerran kuullut muiltakin asiakkailta, että ihotautilääkäri on neuvonut kosmetologille ja Dermalogican tuotteita. Ilmeisesti nuoremmat naislääkärit ovat itsekin kiinnostuneet kosmetiikasta. Muualla Euroopassa ihotautilääkärit aika yleisesti suosittelevat Dermalogicaa ja monessa maassa on keskuksia, missä on sekä ihotautilääkärit ja kosmetologit työssä ja kosmetiikkana on Dermalogica.
      Ruusufinni- iholle en suosittele muuta kuorintaa, kuin Daily Resurfaceria. Se on tarpeeksi mieto ja kuitenkin kosteuttava herkälle ruusufinni-iholle. Se poistaa riittävän hyvin kuivaa hilseilyä, minkä antibiootti pitkään käytettynä aiheuttaa. Käytä Daily Resurfaceria pari, kolme kertaa viikossa. Päivävoiteeksi suosittelen Solar Sensitive Shieldiä sk30 ja, sen päälle kannattaa vielä laittaa SkinPerfect Primer, joka suojaa ihoa tuulelta, pölyltä ja ilman saasteilta.

      Inkeri

      Poista
  5. Kirsti Koo18:13

    Kiva, kun nuo uudetkin tuotteet löytyy verkkokaupasta. Eikä se haittaa, vaikka ei kuvia niistä olekaan. Tietysti uusi asiakas, joka ei tunne Dermalogicaa ja firmaasi kaipaisi kuvatkin, eikä tuo kuvien siirto ole ollenkaan vaikeaa.
    Voisinko tehdä niin, että teen tilauksen verkkokauppaan saadakseni tuo tarjoustuotteet ja haen aineet teiltä ensi maanantaina ettei niitä tarvitse postittaa?

    Kyselee Kirsti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän ettei tuo kuvien siirto ole vaikeaa, kun sen kerran opettelisi. Nyt, vaan on niin, että meidän verkkokauppa uudistuu kokonaan ja sitä uutta versioo opettelemme Marin kanssa itse päivittämään.
      Voit ihan hyvin hakea tilaamasi tuotteet meiltä maanantaina. Laita vaan tilaus verkkokauppaan ja mainitse lisätiedoissa, että haet sen liikkeestä.

      Inkeri

      Poista
  6. Anonyymi20:05

    Aivan liian harvoin tulee kiitettyä hyvin tehdystä työstä. Luin Hämeen Sanomien liitteestä jutun Nanolift hoidosta ja haluan nyt ihan julkisesti kiittää siitä mitä parannusta iholleni on tapahtunut. Olen ollut pitkään asiakkaasi ja nyt olen ottanut pariinkin otteeseen Nanolift sarjahoidon. Ihoni ei ole edes nuorena ollut niin hyvässä kunnossa, kun nyt. Aina ongelmanani on ollut ohut ja couperoottinen iho, joka punoittaa pakkasesta ja auringosta. Nyt ihon punoitus on laantunut, koska ilmeisesti ihoni on hoidon myötä vahvistunut. Hoidon aikana olen, kuin nirvanassa ja kasvot on parikin viikkoa hoidon jälkeen kapeammat ja silkoisemmat. Kiitos oikein paljon niistä mukavista ja nautinnollisista hetkistä joita olen käsissäsi viettänyt.
    Hyvää viikonloppua !

    Tiina

    VastaaPoista
  7. Kiitos kiittämisestä:)
    On todella kiva saada hyvää palautetta tehdystä työstä. Hienoa, että huomaat selvästi ihosi kunnon parantuneen. Se on myös meille hyvä kiitos tekemästämme työstä ja motivoi tosi paljon, kun näemme miten hyvin Nanolift hoidot vaikuttaa. Se on sanottava, että Nanolift on ehdottomasti paras ja tehokkain kasvohoito mitä koskaan olen tehnyt. Tulokset ovat olleet paljon parempia ja näkyvämpiä mitä osasimme edes Marin kanssa odottaa.
    Juuri tuo turvotuksen poistuminen tekee tuloksesta, niin näkyvän. Yleensähän hoidon aikana joutuu käymään vessassa parikin kertaa, aineenvaihdunnan kiihtyminen on niin nopeaa.

    Myös minun pitää kiittää julkisesti tuota lehtijuttua Hämeen Sanomien Aurinkoinen liitteessä. Aurinkoinenhan on Hämeenlinnan kaupunkikeskustayhdistyksen tiedoituslehti, eikä se ilmesty, kuin 5-6 kertaa vuodessa. Meidän firmastahan on ollut lehtijuttuja vuosien varrella kymmeniä kertoja, mutta mikään aikaisempi ei ole aiheuttanut niin paljon kyselyjä ja keskustelua, kuin tämä. Olemme eilen ja tänään saaneet kolmisenkymmentä puhelua koskien juttua ja Nanolift kasvohoitoa. Ihmiset siis näköjään ovat lukeneet liitteen tosi tarkoin. Se on hyvä juttu, koska siinä on paljon tietoa koskien meitä keskustan alueen yrittäjiä. Näitä haastatteluja tehdään pitkin vuotta kaupunkikeskustayhdistyksen jäsen yrityksistä.
    Muutenkin tuo kaupunkikeskustayhdistys on virkistänyt todella paljon Hämeenlinnan keskustan elämää ja se on ollut hyvä apu yrityksille. Kiitos siitä kuuluu yhdistyksen toiminnanjohtajalle Sari Hagemeierille.

    Inkeri

    VastaaPoista