torstai 4. heinäkuuta 2013

Hyödynnä tarjoustuotteet

Tuosta Youngbloodin Mineral Radiance ( 71€, NYT 55€) aurinkopuuterista ja Sundance väristä on tullut niin paljon kiitoksia, että tunnen vähän pistoa sielussani. Minä en ole hoksannut aikaisemmin edes kertoa senkin olemassa olosta. Niin kuin jo mainitsin olen hiukan laiminlyönnyt meikkisuosituksia, kun ei aina huomaa kaikkea. Tuota aurinkopuuteria olisi pitänyt jo aikaisemmin suositella, kun se on niin hyvä väri.
Nyt se kannattaa tilata verkkokaupastakin, koska se tarjoustuotteena elokuun loppuun saakka.

Toinen aivan kaikille tarpeellinen tuote on Special Cleansing Gel ( 500 ml, 60€, NYT 48€) puhdistusgeeli. Näin helteiseen aikaan iho tarvitsee kunnollisen pesuaineen mikä tukee ihon omaa bakteerikantaa. Special Cleansing Gel ei tuhoa ihon hyviä bakteereita, vaikka sillä pesisi useampaankin kertaan päivässä. Toisaalta se liuottaa tehokkaasti ihotalia, mitä hien mukana erittyy enemmän. Se myös ehkäisee näppyjen syntyä, koska se tukee tulehdusta torjuvien bakteerien toimintaa. Monet asiakkaat käyttää sitä vartalonkin pesuun, jos kesällä tulee finnejä selkään ja rintaan. Special Cleansing Gel on erinomainen koko perheen pesugeeli joka sopii kaikille ihotyypeille ja sillä lähtee myös silmämeikki pois.

Extra Firming Booster ( 30ml, 84€, NYT 68€) on myös ihan kaikille sopiva kiinteyttävä tehotippa. Sitä suositellaan kaikille yli kolmekymmentävuotiaille pari pullollista vuodessa. Moni käyttää sitä kaulan kiinteytystuotteena jatkuvasti. Se on siitä hyvä, että geelimäisen koostumuksensa vuoksi se sopii silmäluomillekin. Geelimäisyys tekee sitä myös kesäkäytössä kätevän, koska se ei lisää hikoilua ja ihon rasvaisuutta helteisenäkään aikana.

Kaikkia tuotteita voi poiketa meiltä hakemassa, tai sitten tilata verkkokaupasta. Huomioikaa myös ettei verkkokaupassa mene postikuluja, tai muita ylimääräisiä maksuja.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi15:58

    Eikös Extra firming boosterin tarjoushinta ole 65€? Niin ainakin on verkkokaupan sivuilla. Onko tuon Body scrub exfoliantin tarjoushinta vielä voimassa?

    VastaaPoista
  2. Olet ihan oikeassa, Extra Firming boosterin hinta on 65€. Anteeksi virhe tekstissä, verkkokaupan hinnat ovat oiken.
    Exfoliant Body Scrub on tarjoushinnalla nyt 42€, kun normaalihinta on 53€.

    Inkeri

    VastaaPoista