keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Hyvä ja halpa samassa paketissa

Yleensä sanotaan, että jos haluaa hyvää ja halpaa pitää ostaa kaksi eli hyvä ja halpa. Kerrankin voin sanoa, että meillä on tarjolla hyvä ja halpa huulirasva. Clean Start linjan Smart Mouth Lip Shine on nyt puoleen hintaan eli 12€.

Huulet tarvitsevat kesällä ihan yhtä paljon rasvausta, kuin talvellakin. Ilmastoinnit ja erilaiset tuulettimet kuivattavat huulia todella paljon. Clean Start hoitolinja on Dermalogican nuorisolinja, mutta se ei estä etteikö huulirasva sovi aivan kaikille. Smart Mouth Lip Shine on väritön ja sitä voi sanoa yhtä hyvin huulirasvaksi, kuin huulikiilteeksikin. Se on tarkoitettu ihan hoitavaksi tuotteeksi estämään huulten kuivumista, mutta sopii myös kiilteenä huulipunien päälle. Lip Shine on käteväss
ä putkilossa ja se on hyvin riittoisa.

Hyvä vinkki on käyttää sitä vanhan, liian kuivan huulipunan päälle. Näin saa huulipunaan lisää rasvaisuutta ja värikin hiukan muokkaantuu. Laittamalla Lip Shinea liian kirkkaan huulipunan päälle sitä saa hiukan miedonnettua.

Toinen tarjous Clean Start linjassa on aloituspakkaus, jossa on viisi tuotetta, sen normaalihinta on 50€ ja nyt se on, vain 35€). Pakkaus riittää noin 3-4 viikon käyttöön ja sinä aikana tuotteiden vaikutukset ehtii jo näkyä. Dermalogica haluaa tänä kesänä erityisesti panostaa nuoriin ja siksi Clean Start linjassa on erityisen hyviä tarjouksia. Tämä tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja 10-25-vuotiaille. Tuotteet vaikuttavat ihoa normalisoivasti, mutta ne eivät missään tapauksessa kuivata. Pahin virhe nuorten finnireaktiossa on, että aletaan käyttämään liian kuivattavia tuotteita. Suurin osa markettien kosmetiikasta nuorisolle on aivan liian rajua ja kuivattavaa. Niissä voi myös hajusteet ja voimakkaat säilöntä-ja väriaineet ärsyttää näppyläreaktiota lisää.

Clean Start paketissa on Wash Off puhdistusgeeli 50ml, All Over Clear hoitosuihke 50ml, Ready Set Scrub kuorintanaamio 15ml, Bedtime For Breakouts yöhoitogeeli 15ml ja Welcome Matte sk 15 päivävoide 15ml. 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi19:29

    Jos tilaan postin kautta tuon Clean Start matkapakkauksen , nii veloitatko postikuluja, tai muuta ylimääräistä?
    Tuo kuulostaa tosi hyvältä hinnalta, kun kävin hesalaisessa hoitolassa niitä katsomassa, niin siellä hinta oli 59€.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit tilata postin kautta Clean Start paketin enkä veloita postikuluja tai muita kuluja. Lip Shinenkin voi tilata yksinään ilman postikuluja, koska sen voin lähettää kirjekuoressa. Laittakaa vaan meille sähköpostia ja laitan teille laskun tilaamistanne tuotteista ja kun se näkyy maksettuna postitan tuotteet.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi09:15

    Hei,

    missä tuo Lip Shine näkyy kaupan sivuilla?
    En jostain syystä löydä.

    Leena

    VastaaPoista
  3. Olen pahoillani, mutta tuo Clean Start linja ei ole verkkokaupassa ja en sitä tähän verkkokauppa versioon ehdi laittaakkaan, koska verkkokauppa uusitaan ihan parin viikon sisällä. Myös tuota Lip Shine huulikiiltoa voin lähettää postin kautta ilam lähetyskuluja, koska se menee ihan kirjekuoressa.
    Meillä on nyt työn alla uudet nettisivut ja verkkokauppa uudistuu saman tien. Uusi verkkokauppa tulee olemaan entistä selkeämpi ja helpompi käyttää. Nettisivuille tulee paljon enemmän tietoa meistä ja hoidoistamme, esimerkiksi Nanolift kasvohoidosta. Näitä tekee hämeenlinnalainen uusi, vireä ja idearikas mainostoimisto Visua4. Odotan innolla niiden valmistumista, koska tähän astiset suunnitelmat näyttää hyviltä.

    Inkeri

    VastaaPoista