sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Muuttumisleikki kotikonstein

Olen mielenkiinnolla seurannut muuttumisleikki-ohjelmia TV:stä ja todennut kyseessä olevan ihan yksinkertaisista asioista, jotka voi kuka tahansa toteuttaa. Nämä ohjelmat ovat olleet brittiläisiä, tai jenkkiohjelmia en edes tiedä on vastaavaa formaattia Suomessa.

Suurin ja kallein asia, mitä muuttumisleikissä tehdään on hampaiden korjaus. Toisaalta näillä kohdehenkilöillä on ollut poikkeuksellisen huonot hampaat. Tulos on taas ollut liian tekohampaiden näköinen, joten joku keskitie olisi siinäkin hyvä löytää. Jokainen kuitenkin voi kriittisesti katsoa omia hampaitaan ja neuvotella hammaslääkärin kanssa mitä olisi tehtävissä. Ehkä me suomalaiset emme kuitenkaan tarvitse ihan niin teennäisen täydellistä purukalustoa.
Seuraavaksi käydään ihon kimppuun ja näissä ohjelmissa käytetään paljon botoxia ja hyaluronihappotäytettä. Niistä en ole samaa mieltä. En usko, että meitä katsova ihminen tuijottaa yksittäisiä ryppyjä, vaan kokonaisuutta. Botox ja muut täyteaineet ovat lyhytaikaisia vaikutukseltaan ja ne poistuu itsekseen kolmessa kuukaudessa. Itse tekisin muutoksen tehokkailla kasvohoidoilla, jolloin vaikutus olisi pysyvämpi ja kokonaisvaltaisempi. Kannattaisin myös ihan oikeaa plastiikkakirurgiaa, kuin näitä täyteaineita. Silmäluomileikkauksella, tai leuanlinjan korjauksella saadaan pysyvä tulos melkein samalla rahalla.

Kasvojen ja ihon ulkonäköä pystytään myös todella paljon korjaamaan jo hyvällä meikillä. Se on helppo tapa kokeilla muodon muutosta, ellei pidä tuloksesta sen voi pestä pois. Kampaajalle kannattaa antaa vapaat kädet, koska usein uutta ulkonäköä ei saa, kun ei rohkene kokeilla uutta. Sehän on vaan hiusta, joka kasvaa takaisin ja sen voi värjätä uudestaan, jos ihan pieleen menee. Vartalo on helppo muokata hyvillä alusvaatteilla. Tämä on se suomalaisen naisen heikkokohta, alusvaatteet. Me käytämme ihan väärän kokoisia rintaliivejä ja emme edes tiedä mitä kaikkea vaihtoehtoja hyvässä liivikaupassa on. Hämeenlinnalaisia kehoitan kääntymään Alusasuliike Siron puoleen, siellä ostaan sovittaa juuri asiakkaalle sopivat alusvaatteet. Aina uutta juhlavaatetta hankkiessa siihen pitää hankkia sopiva alusasu, joka tukee vartaloa juuri sen vaatteen tarpeen mukaan.
Kauniit sukkahousut tekee vaatteelle ja säärille paljon. Usein alkukesästä valitetaan, että jalat on kuin valkoiset kanankoivet. Hyvät sukkahousut korjaa tilanteen, minusta ei yli kolmekymppinen nainen voi liikkua paljain säärin, kuin rantalomalla. Työssä ja varsinkin juhlassa hyvälaatuiset sukat, tai sukkahousut kruunaa pukeutumisen.

Halutessaan apua uusien vaatteiden hankintaan, kannattaa kääntyä pukeutumisneuvojan puoleen. Hämeenlinnassa Finezzan omistaja Mäntykankaan Ulla on pukeutumisneuvoja ja osaa auttaa aikuisennaisen pukeutumisongelmissa. Silmälasit on myös tärkeä osa ulkonäköä ja niissäkin kannattaa olla rohkea ja kuunnella myyjän mielipidettä. Optikot ovat alan ammattilaisia ja heillä on kokemusta nähdä mikä kenellekin sopii.

Meiltä saa apua tuohon ihonhoidon ja meikin muutokseen. Ihoon saadaan kosmetologinkin kautta paljon muutosta ei aina tarvitse radikaaleja plastiikkakirurgin hoitoja.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi19:52

    Olen itse ollut luonasi kymmenisen vuotta sitten, kun avioeron jälkeen halusin myös ulkonäkööni muutosta. Olin silloin aika rikki ja herkkänä kaikelle arvostelulle. Muistan vieläkin miten hienosti kannustit minua luottamaan ulkonäköni hyviin puoliin ja opin ensimmäistä kertaa käyttämään kunnon poskipunaa ja huultenrajausta. Kiitos siitä kokemuksesta.
    Kävisin vieläkin hoidoissasi, mutta asun Lontoossa. Ei sinun neuvomasi meikkitavat ollenkaan häpeä täällä suurkaupungissakaan. Ehkä niitäkin pitäisi taas päivittää, mutta olen vallan tyytyväinen, kun kerran opin tekemään helpon ja kokonaisen meikin.
    Ilahduin kovasti, kun löysin blogisi ja varmasti alan sitä seuraamaan. Suosittelen myös hämeenlinnan ystävilleni hyvää ammattitaitoasi. Hyvää kesän jatkoa ja muista myös lomailla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavasta viestistäsi.
    Kerrot asiasta mikä on monen naisen ongelmakohta. Avioeron hetkellä alkaa kyseenalaistamaan myös oman ulkonäkönsä ja voi olla, että entinen kumppani on sitä mollanutkin. Olen monia kertoja kuullut miten on toisen mieleen iskostettu, että ulkonäössä on joku kamala ongelma ja näin ei todellakaan ole. Silloin kannattasi kääntyä asiantuntijan puoleen jotta voisi jättää omaan arvoonsa moiset väitteet.
    Meikin uudistaminen ja muu oman hyvinvoinnin eteen tehty asia nostaa aina itsetuntoa mikä usein romahtaa elämän kriisien yhteydessä.
    Meikki on kiva ja helppo asia tuottaa itselleen hyvää mieltä ja uusia ulkomuotoaan.

    Inkeri

    VastaaPoista