lauantai 13. heinäkuuta 2013

Supertarjous blogin lukijoille!

Äskettäin ylittyi sadantuhannen lukijan raja ja olen tosi kiitollinen kaikille jotka jaksatte seurata kirjoituksiani. Koko kauneushoitolamne työnteko on muuttunut tämän blogin myötä, on ihan uskomatonta miten paljon sosiaalinen media on työhömme vaikuttanut. Nykyään 95 % uusista asiakkaista on lukenut blogiamme ja hoito on paljon helpompi tehdä, kun asiakas jo hiukan tietää tuotteistamme ja työtavoistamme. Hoitotyömme on myös erittäin henkilökohtaista ja vaatii, että " kemiat" kohtaavat asiakkaan kanssa. Ne asiakkaat, jotka ei pidä tavastamme toimia karsiutuu pois jo blogin lukemisen perusteella. Tavallaan asiakas tietää nykyään jo ensimmäistä kertaa tullessaan todella paljon meistä ihmisenä ja kosmetologina ja sille pohjalle on helppoa rakentaa toimiva asiakassuhde.

Haluan kiittää asiakkaita ja blogin lukijoita hyvällä tarjouksella ja kannustaa tuloksekkaaseen ihonhoitoon. Asiakas, joka ostaa Extra Firming Boosterin ( TARJOUS 65€, norm 84€) ja sen kanssa kosteusvoiteen, joko Active Moistin ( 100ml, 76€, 50ml, 55€), Skin Smooting Creamin ( 100ml, 81€, 50ml, 59€) tai Intensive Moisture Balancen ( 100ml, 85€,50ml, 59€) saa kaupan päälle  kaksi kappaletta Brighten up pakkausta, pakkauksen arvo 54€, yhteensä siis 108€. Brighten up pakkaus sisältää Special Cleansing Gel 50ml puhdistusaineen, Daily Microfoliant kuorinnan matkakoon ja Total Eye Care sk15 silmänympärysvoiteen matkakoon. Pakkaus riittää noin 2-3 viikon käyttöön, tuosta Daily Microfoliant kuorinta-aineesta saa noin 8-10 kuorintakertaa. Nämä tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja silloin, kun käytössä on Extra Firming Booster ja kosteusvoide pakkauksen tuotteiden kanssa ihonhoito-ohjelma on täydellinen ja kolmen viikon käyttö antaa jo näkyviä tuloksia. Annan siksi kaksi kappaletta Brighten up paketteja, että voit halutessasi antaa toisen lahjaksi ystävättärellesi. Voit siis innostaa ystävääsi, tai muuta läheistäsi hyvää ihonhoitoon. Tottakai voit käyttää kummatkin paketit itse, niin silloin saat puolentoistakuukauden annoksen tehohoitoa omalle ihollesi. Brighten up paketin tuoteet sopii kesäaikana aivan kaikille, voisi sanoa vauvasta vaariin, teini-ikäiset ja miehet myös hyötyvät näistä hoitotuotteista.

Tarjous koskee verkkokauppaa sekä hoitolaa, voit tilata tuotteet netistä, tai poiketa hoitolaan. Tarjous on voimassa viisi päivää eli 13.-17.7-13, toimi siis nopeasti. Noista kosteusvoiteista voit itse valita joko 50 ml, tai 100ml. Muista kuitenkin, että käytössä 100ml tulee huomattavasti edullisemmaksi. Active Moist on kevyin kosteusvoide ja se sopii nuorille ja rasvaisellekin iholle. Se ei sisällä yhtään rasvaa ja jättää täysin mattapinnan iholle. Skin Smoothing Cream on keskitäyteläinen voide, joka sopii hyvin yli nelikymppiselle rasvaisellekin iholle ja nuori kuivaihoinen saa tästä tarpeeksi kosteutta. Intensive Moisture Balance on meidän kaikista suosituin voide ja se on täyteläinen kosteuttaja. Kaikki hiukankin kuivuuteen taipuvaiset ihotyypit hyötyvät tästä voiteesta. Jos epäröit kahden voiteen välillä kannattaa valita täyteläisempi, koska mikään Dermalogican tuote ei ole rasvoittava. Kaikki nämä kosteusvoiteet sopii yöksi ja päiväksi sekä meikin alle. 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi22:30

    Hups, olipa hyvä tarjous.
    Olen 28v.ja ihoni on suuri huokoinen ja aika rasvainen, toisaalta pinta kuivuu ja hilseilee helposti. Pariin otteeseen olen käyttänyt Skin Hydrating Boosterin ja se on ollut oikein hyvä juttu. Voisinkohan nyt käyttää tämän Firming Boosterin ja sen kanssa Active Moistin, kun tarjous houkuttaa ja kyllä nuo rypytkin vähän huolettaa. Kuorinta aineena minulla Prep Scrub, niin mitenkähän sen kanssa käyttäisin Daily Microfoliantia?

    Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oma ehdotuksesi on ihan hyvä. Sinun ikäisesi voi käyttää pari pulloa Extra Firming Boosteria vuodessa ehkäisemään juonteita ja ryppyjä. Myös Extra Firming Booster kosteuttaa, vaikka ei niin paljon, kuin Skin Hydrating Booster. Extra Firming Booster kiinteyttää myös laajentuneita huokosia ja sen vuoksi se on erittäin hyvä suurihuokoiselle iholle.
      Voisit käyttää kaksi kertaa viikossa Skin Prep Scrubia ja muina päivinä Daily Microfolaintia.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi09:54

    Sopiiko nuo tarjoustuotteet jos rosaceaa? Olen noin viitisen vuotta saanut joka kevät rosacea ihottuman ja siihen antibioottikuurin. Tämän kertainen antibiootti loppui tuossa juhannuksen tienoilla ja ihottumaa ei nyt ole. Yleensä se pysyykin koko vuoden poissa yhdellä kuurilla. Olen nyt siirtymässä kokonaan Dermalogican tuotteisiin, koska ihotautilääkäri suositteli Solar Shield Boosteria sk 50 ja tykästyin siihen kovasti. Ikääkin on jo sen verran eli kuusikymppiä, että pitäisi jotain ryppyrasvaa käyttää. Voiko tuota Daily Microfoliant kuorintaa käyttää rosacea iholle?

    Ruusunen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermalogican tuotteet sopii oikein hyvin ruusufinni iholle eli acne rosaceaan. Se pitää muistaa ettei mikään kosmetiikka paranna ruusufinniä, mutta oikealla kosmetiikalla pitää rauhallisena.
      Extra Firming Booster ja Skin Smoothing Cream olisi ihan hyvä yhdistelmä sinun ihollesi ja päiväksi siihen päälle vielä tuo Solar Shield Booster sk 50. Kuorintaa ei yleensä suositella ruususfinni-iholle, mutta Daily Microfoliant on poikkeus, koska se on niin kevyt. Käytä kuitenkin vain pari kertaa viikossa sitä.

      Inkeri

      Poista