tiistai 22. lokakuuta 2013

Age Reversal Eye Complex on tarkoitettu vain yöksi

Age Reversal Eye Complex on tällä hetkellä meidän eniten myyty silmänympärysvoide. Se on myös kaikista tehokkain, koska se sisältää uudistavaa retinolia. Retinoli on A-vitamiinin osa ja hyvin tehokas ryppyjä siloittava raaka-aine. Tuo uudistava vaikutus tarkoittaa sitä, että retinoli irroittaa pois kuollutta solukkoa, jotta uusi terve solu pääsee paremmin ihon pintaan. Se siis nopeuttaa ihon hilseilyä ja tavallaan kevyesti kuorii ihoa.

Age Reversal Eye Complexista on tullut paljon hyvää palautetta ja monilla netin keskustelupalstoilla sekä Suomessa, että Amerikassa kehutaan sitä. Tästä varmaan johtuu, että Age Reversal Eye Serumia on innostuttu käyttämään hiukan liikaakin. Voi myös olla etten ole aina tarpeeksi korostanut sitä, että Age Reversal Eye Serumia käytetään vain kerran vuorokaudessa eli iltaisin yötä vasten. Suomenkielisessä esitteessä ohjeistetaan aloittamaan Age Reversal Eye Serumin käyttö ensin, vain joka toinen ilta, että iho tottuu retinoliin. Nyt on muutaman asiakkaan kohdalla tullut ilmi, että Age Reversal Eye Serumia on innostuttu käyttämään aamulla ja illalla. Tällä tavoin käytettynä retinolia kertyy ihoon liikaa ja iho alkaa näkyvästi hilseilemään parin, kolmen viikon kuluessa. Moni ajattelee, että hilseily kertoo ihon kuivumisesta, mutta siitä ei ole kysymys. Ihon uudistuminen nopeutuu liikaa, kun voidetta käytetään väärin.

Mitään pysyvää vahinkoa ei tuo hilseily tietenkään tee ja se loppuu noin viikossa, kun Age Reversal Eye Complex jätetään, vain yökäyttöön. Ymmärrän hyvin, että hyvää silmänympärysvoidetta tekisi mieli käyttää  useamminkin, että vaikutus paranee, mutta tässä kohtaa se kääntyykin itseään vastaan. Kesällä ja yleensä toisenlaisessa ilmastossa, kuin meillä Suomessa ei tuo hilseily varmaan tulekaan, niin näkyvästi esiin. Tämä ongelma tulikin tietooni vasta nyt, kun sisälämmitys kuivattaa muutenkin ohutta silmänympärysihoa. Age Reversal Eye Complexin kohdalla on siis hyvin tärkeää, että sitä käytetään ohjeen mukaan. Joskus voi viikonloppureissun tehdä, vaan pelkän Age Reversal Eye Complexin kanssa. Jos sitä silloin tällöin käytetään pari, kolme vuorokautta yötä päivää, se ei ole paha juttu. Jatkuvassa käytössä ja ohuella silmänympäryksellä tähän vuoden aikaan hilseilyä saattaa syntyä liikaa.

Erinomainen pari Age Reversal Eye Complexille on uusi Ultrasmoothing Eye serum, joka kosteuttaa, poistaa turvotusta ja tummuutta, sekä siloittaa pikku ryppyjä. Nyt Ultrasmoothing Eye Serumia on saatava verkkokaupastakin.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi20:05

    Ostin Ultrasmoothing eye serumin noin kuukausi sitten ja olet aivan ällistynyt tuloksesta. Silmäni vuotaa jatkuvasti ja joudun käyttämään kostutustippaa ja allergiatippaa vuoron perään. Silmänympäryskin siitä suuttuu ja oli jo kesänkin jälkeen aika kipeän kuiva. Ilman Inkerin hyvää ja säännöllistä hoitoa luomet olisi varmaan puolet talvesta vereslihalla. Tippojen takia ja kai iänkin vuoksi silmänympärykset oli pussillaan joka aamu. Sanon, että oli, koska tuo uusi silmägeeli auttoi ihan ihmeesti. Parin viikon käytön jälkeen huomasin, että punoitus ja turvotus väheni ja nyt silmänympärys on ihan erilainen. Dermalogican aineet ovat kaikki hyviä, mutta nyt tämä juttu oli ihan yliveto. Suosittelen kaikille joilla on noita edellä kuvaamiani vaivoja.

    P.V

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20:48

    Olen itse käyttänyt Ultrasmoothing Eye Serumia jo yli puolivuotta ja voin yhtyä mielipiteeseesi. Sisareni asuu Sydneyssä ja sain häneltä tuotteen jo ennen, kuin se tuli Suomeen. Siskoni on sairaanhoitaja ja työssä silmäosastolla. Hän kertoi, että Sydneyssä plastiikkakirurgit suosittelevat Ultrasmoothing Eye Serumia silmäluomileikkauksen jälkeen. Parin viikon kuluttua leikkauksesta saa aloittaa kosmetiikan käytön ja silloin tuo Ultrasmoothing Eye Cream on hyvä poistamaan leikkauksen jälkeistä turvotusta. Australiassa Dermalogica on muutenkin esillä lääketieteenjulkaisuissa. Tuo aurinkosuojavoide Defence Solar Booster sk 50 on suojavoide jota lääkärit suosittelee paljon suosittelee. Tietysti suhtautuminen aurinkoon on ihan toista, kuin meillä Suomessa, koska ihosyöpä on niin yleistä.
    Itselläni on ollut aina punoittavat ja ärtyneen näköiset silmäluomet, vaikka ne ei sitä olekaan. Punoitus tietysti pahenee aina talvella, mutta Ultrasmoothing Eye Serum on ensimmäinen silmänympärysvoide joka on vaivaani auttanut. Aikaisemmin jouduin aina käyttämään jotain peiteaineita ja nekin vaan kuivatti lisää. Nyt tilanne on ihan toisenlainen. En edes muistanut koko ongelmaani ennen, kuin luin tuon edellisen kommentin.

    Hille

    VastaaPoista
  3. Anonyymi23:06

    Tuosta uudesta silmänympärysvoiteesta minulla ei vielä ole kokemusta, mutta tätä Age Reversal Eye Complexia olen käyttänyt jo monta tuubia. Ensiksi minullekin kävi juuri, niin kuin Inkeri kuvaa. Aloitin ihan liian ahneesti käyttämään voidetta, siis joka päivä aamulla ja illalla. Parin viikon kuluttua silmäluomet hilseili ja kutisi. Laitoin sähköpostia Inkerille, että nyt iski allergia. Asiasta keskusteltiin ja selvisi, että käytin voidetta ihan liikaa. Tilanne korjaantui, kun jätin pariksi viikoksi voiteen pois ja käytin Intensive Eye Reparia. Sitten jatkoin Age Reversalilla enää vaan iltaisin ja aamuisin tuo Intensive Eye Repair. Nyt silmänympärykset voi hyvin ja pidän kovasti kummastakin voiteesta.
    Onneksi on tuttu kosmetologi jolta voi kysyä mitä tehdä, jos jotain mutkia matkaan tulee. Jos tuotteita ostaa mistä sattuu ei oikein voi keneltäkään kysyä, jos ongelmia on.

    VastaaPoista
  4. Kiva, kun kerrotte kokemuksianne. Uudesta Ultrasmoothing Eye Serumista on tullut todella paljon myönteistä palautetta.
    En yhtään ihmettele, jos Australiassa plastiikkakirurgit suosittelevat sitä. Se sisältää ihan saman raaka-ainekoostumuksen, kuin tuote jota yksityiset plastiikkakirurgit Suomessakin myy silmäluomileikkauksen jälkeen. Ultrasmoothing Eye Serum on, vain parikymppiä edullisempi.
    Australiassa on nuo aurinko-ongelmat ihan eri luokkaa, kuin Suomessa. Tuo Solar Defence Booster sk 50 alkaa olla suomalaisillakin ihotautilääkäreillä tiedossa, koska muutama asiakas on hakenut sitä lääkärin kehoituksesta.

    Tuosta viimeisestä kommetista voi sanoa, että todella hyvä, kun asiakas ottaa yhteyttä ja kertoo ongelmista. Ilman muuta autamme aina, jos meidän tuotteiden kanssa tulee jotain huolta.
    Age Reversal Eye Complexin yliannostus tekee juuri hilseilyä ja kuivumista. Kun tuoteen käyttö palautetaan suositusten mukaiseksi tilanne normalisoituu.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi11:21

    Hei Inkeri!

    Olisin kysynyt että voisiko tuosta voiteesta olla apua myös minulle kun olin 4 pv. sitten yläluomileikkauksessa, joka tehtiin laserilla? Nyt silmieni alapuolella on ihan hirveät turvonneet verenpunaiset pussit? Yläluomien turvotus alkaa jo pikkuhiljaa laantua, niissä ei juurikaan ole enää hirveästi turvotusta, toki verenpunaiset nekin ovat? Olen menossa poistattamaan leikkauksen yhteydessä laitettua ompelulankaa 4 pv kuluttua (viikko leikkauksesta)
    Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

    VastaaPoista