sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Huulet kuntoon!

Ensimmäisenä talven kuivuuteen ja sisälämmitykseen reagoivat huulet. Heti, kun oli muutama pakkasaamu tuntui huulet ihan kipeiltä, kun ne rohtuivat niin nopeasti. Meillä on useita eri vaihtoehtoja huulten hyvään hoitoon.

Dermalogicalta löytyy kolme vaihtoehtoa. Tehokkain niistä on Lip Renewal Complex ( 42€) joka on ryppyvoide myös suunympärille. Se on meidän suosituin huulten hoitotuote. Sitä käytetään aina yöksi ihan koko suunympärysalueelle ja huulille, päivän mittaan sitä lisäillään huulirasvan tapaan tarvittaessa. Lip Renewal Complex  on meidän tehokkain tuote suunympärystän ikäviin pystyjuonteisiin. Sitten löytyy Climate Control ( 15€) joka on koko perheen huulirasva. Se on myös todella hyvä, jos nenän alusta rohtuu niistämisestä, tai silmäkulmat rohtuu silmien valumisesta. Climate Control on sekä suojaava, että hoitava perushuulirasva. Nuorten Clean Start linjassa on oma Smart mouth lip shine (24€) huulihoide, joka on hiukan kiiltoa antava hoitava huulirasva tuubissa. Siinä on runsaasti hoitavaa ja ihoa pehmittävää kookosöljyä, joka antaa voiteelle ihanan tuoksun.

Youngbloodin värilliset huulikiilteet ( 37€) ovat myös todella hoitavia. Ne sisältää runsaasti kasvisöljyjä ja värit on kevyen läpikuultavia, joten ne käy ihan huulihoiteesta. Huulikiilteet ovat myös hyviä laittaa jonkun liian kuivan tuntuisen huulipunan päälle. Niillä saa huulipunaan lisäkosteutta ja väriäkin hiukan muokattua.  Uutuutena Youngbloodille tulee Hydrating Lip Creme sk 15, joka on valikoimamme ainoa suojakertoimellinen huulirasva. Se on koostumukseltaan ihan uudenlainen, koska se on hyvin ohut, mutta todella hoitava. Hydrating Lip Creme ( 29€) on myös koko perheen käyttöön suunniteltu. Se tulee meille myyntiin muutaman päivän päästä, oletettavasti ensi keskiviikkona. Laitan siitä heti tänne blogiin, kun se on hyllyssämme.

Huulirasvojen kanssa kannattaa olla todella valikoiva, koska moni halpa huulirasva kuivattaa lisää, tai voi aiheuttaa allergiaa. Yleensä huulirasvoissa on hajusteita ja makuaineita, jotka helposti ärsyttävät ohutta huulten limakalvoa. Halvoissa huulirasvoissa käytettään runsaasti vaseliinia, joka on kuivattava aine. Se tekee ensin hyvän tunteen huulille, mutta imee itseensä huulten vähäisenkin kosteuden. Siitä seuraa, että huulet rohtuu entistä enemmän. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi20:55

    Oliko tuo Smart mouth lip shine sama tuote mikä oli kesällä puoleen hintaan 12€? Se oli meinaan ihan huippuhyvä huulikiilto ja hoito samalla. En löydä sitä teidän verkkokaupasta, mutta onko sitä hoitolassa myynnissä, jos poikkean hakemaan ?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi21:37

    Omasta kokemuksestani kerron, että Climate Control on lapsiperheen suosikki huulirasva. Sitä suostuu 10v ja 12v poikanikin käyttämään, se kun ei maistu eikä haise tytöille. Nuha aikaan se parantaa rohtuneen nenän alusen. Siihen on ollut vaikea löytää mitään rasvaa, kun kaikki kirvelee ihon ollessa oikein rikki niistämisestä. Climate Control ei kirvele ja sitä saa laittaa perheen pienillekin. Siinä on myös hinta kohdallaan. Puikko kestää viisinkertaisesti sen mitä joku halvempi huulirasva kestää ja on takuulla tehokkaampi.

    VastaaPoista