maanantai 21. lokakuuta 2013

Kynsilakanpoistoaine

Nyt tilasin kynsilakanpoistoaineen ihan, vaan itsekkäästi omaan käyttööni. Se olikin niin hyvä, että otin sitä myös myyntiin. Harvoin myymme kynsilakanpoistoainetta, tai muita sen tyyppisiä tuotteita joten emme ehkä aina muista sitä asiakkaalle tarjota. Kerron tästä nyt siksi, että osaatte kyseistä tuotetta kysyä ellemme muista siitä puhua.

Olen ollut pitkään harmissani, kun matkalla on niin hankala pitää mukana kynsilakanpoistoainetta. Nestemäisenä se taatusti vuotaa ja viimeistään ainakin lentokoneen ruumassa. Lakanpoistolaput, ovat taas niin huonoja, että niillä saa kynttä jynssätä ikuisuuden. Yleensä en juuri kynsilakkaa käytä, kuin matkoilla ja juuri silloin tarvisen sitä lakanpoistoainettakin. Youngbloodin maahantuoja Carpelan Cosmetic alkoi tuomaan maahan uutta kynsienhoitosarjaa nimeltään Leighton Denny. Heidän kynsilakkojaan Marin kanssa testailemme ja saatamme ottaa niitä pikkujouluksi myyntiinkin. Tästä lakanpoistoaineesta nimeltään Remove & Go kiinnostuin, kun se näytti niin kätevältä.

Remove & Go on pakattu muovipurkkiin jonka sisällä on poistoaineella kasteltu vaahtomuovi. Vaahtomuoviin työnnetään sormi ja pyöräytetään pari kertaa ja lakka jää purkkiin. Mikään uusi keksintöhän se ei todellakaan ole, mutta tämä merkki on ihan harvinaisen toimiva. Yleensä ne ovat toimineet ainoastaan teoriassa, eikä kynsilakka ole kunnolla lähtenyt. Tällä tuotteella lähtee, eikä purkki maksa, kuin 10€. Se on takuulla kätevä pitää mukana, kun neste ei ole irrallaan. Lentokoneen ruumaa varten pakkaisin sen kuitenkin vielä muovipussiin. Ilmanpaineen vaikutukset ovat niin kummallisia, että kaikki kosmetiikka saattaa ruumassa vuotaa korkistaan.

Verkkokauppaan en tätä tuotetta laita, kun se on niin edullinen ja meidän olisi pakko velkoa postikulut. Seuraavan kerran, kun olette kynsilakanpoistoaineen tarpeessa saatte sitäkin meiltä.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi17:48

    Verkkokaupasta saanee tuota kynsilakanpoistoainetta muiden tuotteiden kanssa yhdessä tilattuna vai saako?

    VastaaPoista
  2. Hyvä, kun kysyit. Tottakai saa, en vaan itse hoksannut ajatella sitä niin. Muuta tilausta tehdessä laittakaa viesti tilaukseen, tai erikseen sähköpostia, että lisätkää Remove&Go kynsilakanpoistoaine. Laitan sitten pankkisiirron sitä varten pakettiin mukaan.
    Tuo kynsilakanpoistoaine on erityisen hyvä, että se kannattaa hankkia.

    Inkeri

    VastaaPoista