keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ohuttakin ihoa pitää kuoria

Tämä on asia mitä joudun yleensä todella hyvin perustelemaan asiakkaalle. Kuorintaa ei uskallettaisi käyttää, kun iho on iän mukana ohentunut. Tässä myös näkyy se suuri epäluulo mikä vielä nykyäänkin on kuorinta-aineita kohtaan.

Kun iho ohenee ikääntymisen ja estrogeenin vähentymisen myötä, niin se on terve, elävä solukerros joka vähenee ja kuollut solukkokerros lisääntyy. Ihmisen ihosta poistuu miljoonia kuolleita soluja vuorokaudessa ja tämä jatkuu läpi elämän. Uusi syntyvä solu työntää edellään pois kuollutta solua, joka irtoaa hilseilynä. Iän myötä uusien solujen syntyminen hidastuu ja ne jaksaa entistä heikommin syrjäyttää hilseileviä soluja. Uusien solujen syntymistä hidastaa entisestään se, että esteenä ihon pinnassa on niin paljon kuollutta solukkoa. Kuolleet solut siis pitää saada ajoissa irti ja pois ihon pinnalta, että uudet solut pääsisivät syntymään. Yli viisikymppisen ihon väristä tulee helposti kellertävän harmaa, koska siinä on niin paksu kerros kuollutta solukkoa. Vanheneva iho tarvitsee siis entistä enemmän kuorintaa pysyäkseen heleänä ja raikkaana.

Tässä kohtaa kuorinta-aineen laatu on erittäin tärkeää. Kuorinta-aineen pitää olla hellävarainen, eikä se saa mekaanisesti raapia tervettä solua. Voidemaiset ja nestemäiset kuorinta-aineet jotka sisältävät hedelmähappoentsyymejä ovat kaikista parhaita. Dermalogican kuorinta-aineet ovat aivan varmasti tarpeeksi hellävaraisia, mutta kuitenkin tehokkaasti hilseilyä irrottavia. Tehokkain kuorinta on Multivitamin Thermofoliant ( 75ml, norm. 82€, NYT TARJOUS 66€), joka sulattaa kuollutta ja puolikuolluttakin solukkoa. Sillä irtoaa nekin solut, jotka ovat vielä osaltaan kiinni edellisessä solukerroksessa. Se siis pitää hilseilyn kurissa useamman päivän ja sitä suositellaankin käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa.

Monipuolisin Dermalogican kuorivista tuotteista on Daily Resurfacer ( 35 kpl, 113€), joka kuorivuuden lisäksi kiinteyttää ja kosteuttaa. Daily Resurfaceria suositellaan käytettäväksi joka päivä, mutta Suomen ilmastossa talvella on parasta käyttää joka kolmas päivä ja siinä välissä kerran Multivitamin Thermofoliant kuorintaa. Daily Microfoliant ( 72€) on Dermalogican suosituin kuorinta-aine helppoutensa ja tehokkuutensa takia. Sitä suosittelen Suomen talvi-ilmastossa myös joka kolmas päivä kuivalle ja ohuelle iholle. Paksummalle ja rasvoittuvalle iholle se käy joka toinen päivä ja kesällä joka pöivä. Kumpikaan Daily tuote kaipaa rinnalleen vielä Multivitamin Thermofoliantin, joka kuorii syvemmältä ja irroittaa tehokkaammin ylimääräistä solukkoa ihosta. Suosittelen, että Multivitamin Thermofolintia voi käyttää pari kertaa viikossa ja ei samana päivänä Daily-kuorintojen kanssa.

Vanhenevan ihon hoidossa kannattaa panostaa kuorintaan. Kuorinta tehostaa kaikkien muiden hoitoaineiden vaikutusta, koska ne pääsee paremmin imeytymään, kun iho on täysin puhdas. Rypistynyt iho näyttää paljon napakammalta ja tiiviimmältä, kun siitä on kuorittu pois "hörsöttävä" hilseilevä solukko. Meikki pysyy paremmin kuoritulla iholla ja ihon oma väri pysyy kauniinpana, kun harmahtava hilseily on pois. Uskalla siis hankkia hyvä kuorinta ja voit aloittaa Multivitamin Thermofoliantista koska se on nyt tarjouksessa.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi15:54

    Mistä tuolta teidän verkkokaupasta löytää tarjoukset? Minä kun klikkaan täältä itseni teidän verkkokauppaan, niin siinä etusivulla on koko kesän olleet samat tarjoukset (5 tuotetta) ja siellä lukee, että kesän tarjoukset ovat voimassa 30.8.2013 saakka. Kun hain tuon mainitsemasi kuorinta-aineen, niin antaa hinnaksi 82 euroa ja lahjaksi saa jonkun pakkauksen. Onkohan minun nettiselaimessa jokin vika vai mikähän tässä mättää?

    VastaaPoista
  2. Anteeksi. Olet aivan oikeassa, uudet tarjoustuotteet eivät ole vielä päivitetty, koska kaikki tarjoustuoteet selvisi vasta tänään. Olemme tekemässä siirtymistä uuteen verkkokauppaan ja yritämme saada uusimmat tarjoukset näkyviin uuteen kauppaan ja sen auki vielä tällä viikolla. Ellei se onnistu päivitän tarjoukset vielä vanhaan kauppaan. Olen pahoillani ettei verkkokauppa ole nyt siinä aikataulussa missä sen pitäisi olla. Tuo kongressiviikko vei sen verran työaikaa etten ole ehtinyt oikolukemaan uuden verkkokaupan tekstejä.

    Inkeri

    VastaaPoista