sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Silmänympärysvoiteita moneen tarkoitukseen

Nyt, kun uusi Ultrasmoothing Eye Serum ( 85€) tuli markkinoille, niin Dermalogicalla on viisi erilaista tuotetta silmien ympärille. Silmänympärysiholla on yhtälailla eri tarpeita, kuin muullakin iholla. Silmänympärys on kaikista vaativin ihon alue ja se rypistyy kaikista nopeiten.

Silmänympärysalue vaatii aina oman voiteensa, koska sen alueen iho on aivan erilaista, kun kasvojen muu iho. Silmänympärillä ei ole ollenkaan hiki-ja talirauhasia, joten sen oma suojaavan talin tuotanto on lähes olematonta. Silmänympärysiho on myös selvästi ohuempi, kuin muu iho. Se kuitenkin joutuu rankalle rasitukselle, koska silmät liikkuu ja ilmehtii koko ajan. Myös kyynelneste ja silmien pyyhkiminen kuivattaa ja rasittaa ohutta silmänympärysihoa. Siksi voiteita on kehitetty useampia, jota jokaiseen ongelmaan löytyisi tehokas täsmätuote. Uutta Ultrasmoothing Eye Serumia suosittelen lähes kaikille, koska se on niin ihana. Se on myös hyvä pari Age Reversal Eye Complexille ( 79€) jota käytetään vain öisin.

Ultrasmoothing Eye Serum 85€ : tämä täyteläinen geelimäinen tuote on tarkoitettu äärimmäisen herkälle ja helposti reagoivalle silmäluomelle. Ultrasmoothing Eye Serum kiinteyttää ja poistaa turvotusta ja silmänympäryksen tummuutta.

Multivitamin Power Firm 72€ : ihoon sulava kiinteyttävä ja vahvistava silmänympärysvoide. Sopii myös huulille ja suunympärille.

Age Reversal Eye Complex 79€: tehokas ryppyvoide yökäyttöön. Siloittaa ja tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä hidastaa veltostumista.

Total Eye Care sk 15 62€: päiväkäyttöön tarkoitettu silmänympärysvoide, joka sisältää 15 aurinkosuojan. Voiteessa on valoataittava pigmentti joka estää tummuuden näkymistä toimii, kui hoitava valokynä. Ensimmäinen silmänympärysvoide nuorelle.

Intensive Eye Repair 68€ : kaikista täyteläisin Dermalogican silmänympärysvoiteista. Sopii erittäin kuivalle ja ohuelle iholle. Tasoittaa ihon kuivuutta ja vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä.

Hyviä hoitotuloksia saadaan sillä tavoin, että yöllä ja päivällä käytetään eri silmänympärysvoidetta. Näin voidaa hoitaa kahta eri ongelmaa täsmä tuotteella. Uusi Ultrasmoothing Eye Serum ei ole vielä verkkokaupassa, mutta hoitolasta sitä saa, tai sitä voi tilata myös sähköpostilla.





4 kommenttia:

  1. Anonyymi21:29

    Olenkohan ymmärtänyt oikein, että Age Reversal Eye Complexin kanssakin voisi käyttää tätä uutta Ultrasmoothing Eye Serumia? Olen tykkänyt tosi paljon tästä Age Reversal silmänymp.voiteesta ja tähän asti olen käyttänyt sitä öisin ja Total Eye Carea päivisin. Olen jo yli viidenkympin ja luomeni eivät mielestäni ole erityisen herkät. Olen puolisen vuotta käyttänyt silmänpainetippoja ja nyt selvästi huomaan, että silmänympärys punoittaa, tummuu ja turpoaa. Siitä kyllä varoitetaankin lääkkeen ohjeissa. Onko mitään apua turvotukseen, jos käytän Ultrasmoothing voidetta, vain päiväksi? Minulla on myös ihan juuri ostettu Age Reversal Eye Complex ja haluaisin ainakin sen käyttää loppuun.
    Sitten vielä toinen kysymys. Talvisin olen usein päiväksi käyttänyt Multivitamin Power Firmiä ihan senkin takia, kun se on sopiva myös huulille. Kerroit jossain jutussasi, että on Youngbloodille tulossa huulirasva. Onkohan se jo myynnissä ja korvaisiko se tuon Multivitamin Power Firmin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkeri Valtonen19:47

      Voit ihan hyvin käyttää Ultrasmoothing Eye Serumia, vain aamuisin tuo Age Reversal Eye Complex on kuitenkin tehokkaampi ryppyvoide ikäisellesi.
      Nuo silmänpainelääkkeet ovat siitä keljuja, että ne tekee punoittavaa tummuutta silmänympärille. Voisit hetken aikaa kokeilla, että käyttäisit Ultrasmoothing Eye Serumia yöksikin Age Reversalin alle. Jos se alkaa vähentämään tummuutta, niin jatka sillä tavoin. Valitettavasti yleistä on ettei tuohon lääkkeen aiheuttamaan tummuuteen pysty kovinkaan hyvin voiteilla vaikuttamaan.
      Uusi YB:n huulirasva on jo hoitolassa myynnissä ja sen hinta on 33€. Se korvaa kyllä huulirasvana Multivitamin Power Firmin.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi22:37

    Olen joskus lukenut, että kylmään veteen kastetut teepussit poistavat luomien turvotusta. Onko näin ja miten kauan niitä pitäisi silmillä pitää? Pitäisikö se olla joku yrttitee, vai tavallinen tee, vai onkohan tämäkin ihan juttua, niin kuin tuo peräpukamavoide josta kirjoitit?

    VastaaPoista
  3. Olen itsekin tuollaisen jutun kuullut, mutta en oikein ymmärrä mikä taika siinä olisi. Kylmyys tietysti on turvotusta poistavaa, mutta sitä en osaa selittää miksi teepusseja pitäisi käyttää. Päin vastoin pitäisin teetä haittaavana. Tee tummentaa silmänympärysihoa, koska se imeytyy kuolleeseen ihoon ruman ruskeana. Se myös kuivattaa ihoa.
    Parasta olisi käyttää kylmäpakkausta. Mene vartiksi sohvalle selälleen ja laita silmille ohut froteepyyhe ja siihen päälle kylmäpakkaus, tai jääpalapussi. Taatusti hyvä konsti äkilliseen turvotukseen. Itkemisen jälkeen kylmä kääre rauhoittaa, poistaa turvotusta ja punoittelua.

    Inkeri

    VastaaPoista