torstai 7. marraskuuta 2013

Nanolift auttaa ihon epätasapainoon

Usein ihmiset käyttävät sanontaa "huono iho" ja minä en taas sellaista tunnista ollenkaan. On eri ihotyyppejä ja ne ovat joko tasapainossa, tai epätasapainossa. Huono iho tarkoittaa ilmeisesti sitä, että rasvainen iho on suistunut täysin tasapainostaan. Silloin iho hilseilee, punoittaa ja siinä on mustapäitä ja finnejä. Juuri sellaiselle iholle Nanolift on omiaan. On oikein motivoivaa nähdä, kun tällainen "huono iho" onkin " hyvä iho" kolmen tai neljän hoitokerran jälkeen.

Aika usein nelikymppinen nainen kenellä on paljon iho-ongelmia on niin kyllästynyt ihonsa hoitoon ettei usko oikein mihinkään. Juuri tällaisissa tilanteissa on kosmetologillekin palkitsevaa nähdä, että iho normalisoituu täysin muutamilla hoitokerroilla. En ole vielä tavannut ihotyyppiä missä ei näin kävisi. Mitä enemmän iholla on ongelmia sitä selkeämmin hyvä tulos näkyy. Tämä vuodenaika tuo kaikki ongelmat esiin oikein kunnolla. Ikää jos on yli neljäkymppiä alkaa myös rypistyminen näkyä ellei ihon hoito ole kunnossa. Ellei mitään tehdä tilanne pahenee talven mittaan ja vuosi vuodelta iho on aina hankalanpi. Mitä enemmän iho kuivuu kuivan sisälämmityksen takia, sitä enemmän iho alkaa työntämään talia ja siitä syntyy tukkeumia ja mustapäitä. Lämmön vaihtelut rasittaa pintaverisuonia ja siitä taas seuraa couperosaa ja punoittelua. Juuri tässä tilanteessa oleva iho on ihanteellinen hoidettava Nanolift kasvohoidolla. Tulos näkyy nopeasti ja asiakas on tyytyväinen.

Nanolift kasvohoito maksaa 112€ ja sen voi tehdä ihan kaikille ihotyypeille. Hoitotuotteet mitä Nanolift hoidossa käytetään vaihdetaan ja sekoitetaan aina tilanteen mukaan. Kyse on aina täsmähoidosta juuri sinun ihotyypillesi ja tilanteeseesi. Kaikkia ongelmia ei voida hoitaa kerralla, vaan tarvitaan useampi hoitokerta. Kolme, tai neljä hoitokertaa 2-5 viikon välein saa ihon yleensä rauhoittumaan. Nopeiten tilanne muuttuu, jos kotihoidossa käytetään Dermalogican tuotteita jotka tukevat Nanolift hoidon vaikutusta. Asiakkaat ovat yleensä hyvinkin hämmästyneitä miten nopeasti ja helposti ihon muutos tapahtuu. Sitten, kun ihon tilanne on tasapainossa jatketaan ylläpitohoidoilla 6-8 viikon välein ja kotihoito seuraa koko ajan mukana. Rahaa säästyy, kun koko ajan ei tule virheostoksia.

Silloin, kun haluaa iholleen todellista muutosta kannattaa hakeutua säännölliseen kasvohoitoon ja suunnitelmalliseen kotihoitoon. Meidän kehittämä Nanolift kasvohoito on nopein ja helpoin tie saada iho kuntoon ja hidastaa samalla sen rypistymistä ja vanhenemista. Ei kannata jäädä yksin kokeilemaan koko kosmetiikan kirjoa ja vaan pitää hankkia ammattilaisen apua. SKY-kosmetologi on ihonhoidon ammattilainen. Me Marin kanssa olemme valmiit laittamaan peliin koko ammattitaitomme, jotta sinun ihosi olisi kaunis ja hyvässä kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti