keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Tee kasvohoitovaraus ajoissa

Nyt näyttää siltä, että vuosi loppuu ihan kesken. Oletteko huomanneet, että joulu on ihan kohta. Laskin juuri, että talvipäivän seisaukseen on enää kuusi viikkoa ja sitten päivät alkaa pitenemään. Olemme siis päässeet vuoden pahimmasta vaiheesta tosi helpolla, kun säät ovat suosineet suomalaisia.

Vuoden loppuun menessä ei ole enää kovinkaan paljoa työpäiviä ja nyt näyttää siltä, että meidän varauskirjat alkaa tältä vuodelta täyttyä. Itselläni on kaksi arkipäivää vapaata itsenäisyyspäivän tienoilla ja tunnen hiukan syyllisyyttä siitä. Nyt, kun varaukset on melkein täynnä tulee huono omatunto vapaapäivistä. Tosin tiedän senkin, että nuo vapaapäivät pitää työmotivaation kunnossa ja työn tason hyvänä. Ellen olisi koskaan lomalla työn taso putoaa aivan varmasti ja työn ilo hukkuisi kokonaan. Kuitenkin minulla on aina pakko olla liput varattuna matkalle, koska jos varausta ei olisi ottaisin ihan varmasti asiakkaita vapaapäivillekin. Nyt teemme pikku loman Riikaan itsenäisyyspäivänä. Sieltä varmaan taas löytyy kivoja joulukoristeita firman somistukseen.

Marraskuun puolessa välissä olemme Marin kanssa yhden päivän Hämeen kesäyliopiston järjestämällä asiakaspalvelukurssilla mitä odotan innolla. Yhden päivänkin koulutukset antaa kummasti virtaa työn tekoon ja osaa taas ajatella tekemisiään uudesta näkökulmasta. Tiedän, että jotkut asiakkaat ihmettelevät miten lähdemme koulutukseen ja laitamme koko päiväksi ovet kiinni, vaikka hoitoajoistakin on pulaa. Se olisi kuitenkin todella lyhyt näköistä ahnehtia töitä liikaa ja unohtaa työn laatu ja oma jaksaminen. Siihen pyrimme ettemme ole Marin kanssa yhtä aikaa koulutuksessa, mutta aina ei asioita pysty sovittelemaan. Tämäkin asiakaspalvelukoulutus on vain yhden kerran ja se vaikutti tosi mielenkiintoiselta eli sinne meidän on mentävä yhtä aikaa.

Omat iltapäiväajat kello viidentoista jälkeen ovat lähes kaikki varattu vuoden loppuun asti. Keskipäivän aikoja kello ja 12-14 on vielä muutama, mutta nekin varmaan täyttyy tällä viikolla. Joulun välipäiviä on nyt vähän ja ne ovat meillä aina todella varattuja. Silloin, kun muilla on vapaata meillä on yleensä eniten töitä. Mari on perinteisesti lastensa kanssa joululomalla joulun ja uuden vuoden välin. Sitä pidän hyvin tärkeänä, että Mari voi ottaa lomapäivänsä silloin, kun lapset ovat kotona. Minulla, kun ei ole sellaista perhetilannetta, että se rajoittaisi loma-aikoja voin aivan mainiosti olla joulunakin töissä pitkät päivät. Marilla on vielä ennen joulua hiukan enemmän vapaita aikoja, kuin minulla. Nuo kello viidentoista jälkeiset ajat ovat häneltäkin jo lähes kaikki varattu.

Pidämme Avoimien ovien päivän lauantaina 14.12-13, koska on osoittautunut, että nuo Avoimien ovien päivät ovat asiakkaille mieleisiä. Näin ennen joulua se on lähinnä lahjakorttien myyntiä varten, mutta yritämme saada Dermalogicalta ja Youngbloodilta oikein hyvät tarjoukset sille päivälle. Nyt pitää ajanvaraus kasvohoitoon tehdä ihan heti, jos haluat ajan vielä tämän vuoden puolelle.

1 kommentti:

  1. Anonyymi22:56

    Kiva, kun välillä kerrot ajanvaraustilanteesta ja koulutuksistanne. Oma kasvohoitoaika on ollut varattuna jo vuosia aina edellisen hoidon yhteydessä. Kuulostaa kuitenkin hyvältä, kun oman kosmetologin työtilanne on noin hyvä. Se tavallaan on laadun tae. Arvostan myös sitä ettette lähde kahmimaan asiakkata, vaan kouluttaudutte ja panostatte laatuun.
    Tuo lomalla olokin on tärkeää ja juuri niin kuin kirjoitat se pitää työmotivaation yllä. Siksi teille on niin mukava tullakin, kun kumpikin aina hymyilee ja on iloisen ja hyvän tuulisen oloinen.

    VastaaPoista