sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kokemuksia Ultrasmoothing Eye Serumista

Dermalogican uusin tuote Ultrasmoothing Eye Serum (85€) on ollut Suomen myynnissä kohta viisi kuukautta. Nyt on tullut jo paljon keskusteluja asiakkaiden kokemuksista ja palaute on ollut todella hyvää.  Tällä hetkellä Ultrasmoothing Eye Serum on meidän myydyin silmänympärysvoide.

Ultrasmoothing Eye Serum on koostumukseltaan hyvin ohut ja geelimäinen ja siksi se imeytyy todella nopeasti. Sitä voi levittää yläluomellakin ihan ripsirajaan asti ja se ei missään tapauksessa lähde valumaan silmiin. Ultrasmoothing Eye Serum on hyvin monipuolinen vaikutuksiltaan ja sitä voi käyttää aamuin, illoin. Se vähentää turvotusta ja poistaa tummuutta ja kosteuttaa, sekä kiinteyttää. Geelimäisyys ja rauhoittavat raaka-aineet tekevät siitä viilentävän tuntuisen jo levitettäessä ja sekin rauhoittaa turvonnutta silmäluomea.

Herkistyneelle ja ohuelle silmänympärysiholle Ultrasmoothing Eye Serum on erittäin hyvä apu. Siinä on lähes lääkemäinen raaka-aine yhdistelmä, niin kuin muissakin Ultra Calming linjan tuotteissa. Ultracalming-tiiviste toimii kortisonin tavoin, mutta ilman kortisonin negatiivisia sivuvaikutuksia. Tähän aikaan talvesta monella on silmänympärysiho pahimmillaan. Varsinkin, jos silmät ovat kuivat ja niihin joutuu tiputtelemaan useaan kertaan päivässä silmätippoja, niin ne kuivattavat muutenkin ohutta silmäluomea. Iän myötä iho ohenee ja niin käy myös silmäluomille ja se rypistyttää ja kuivattaa ihoa entisestään. Ultrasmoothing Eye Serum on tarkoitettu rauhoittamaan kuivaa, herkistynyttä silmänympärysihoa ja se myös siloittaa pikkuryppyjä.

Palaute tuotteesta on ollut pelkästään kiittävää. Ultrasmoothing Eye Serum on myös todella riittoisa, niin kuin Dermalogican muutkin tuotteet. Yksi pullo riittää noin 2,5-3 kuukautta, kun sitä käyttää aamuin, illoin. Moni on kertonut siitä, että silmämeikki pysyy oikein hyvin, vaikka geeliä onkin laitettu reilusti. Ärsyyntynyttä, hilseilevää atooppista ihottumaan geeli rauhoittaa ihan silmin nähden. Muutamassa päivässä punoittava, kuiva ihottuma rauhoittuu. Akuutissa ja voimakkassa atooppisessa ihottumassa Ultrasmoothing Eye Serumia kannattaa laittaa pari päivää 4-5 kertaa päivän aikana. Näin ihottuman saa nopeasti rauhoittumaan.

Uskallan suositella ihan kaikille Ultrasmoothing Eye Serumia seuraavaksi silmänympärysvoiteeksi. Aina on kiva kokeilla uutta ja uusi tuote kannustaa käyttämään sitä useammin. Pyytäkää seuraavalla käyntikerrallanne esite ja näyte Ultrasmoothing Eye Serumista, jos itse unohdan sen antaa.

12 kommenttia:

  1. Anonyymi13:34

    Yrität ilmeisesti väistellä kriittisiä kommentteja ettei kukaan huomaisi ammattitaitosi puutteita. On suorastaan säälittävää, että joku yli viisikymppinen yrittää pärjätä kauneusbisneksessä. Yli neljännesvuosisadan vanha koulutus ei todellakaan päde nykyaikana ja sen kyllä jutuistasi huomaa. Ala on myös kansainvälistynyt ellet ole sattunut huomaamaan ja kosmetologienkin pitää seurata kansainvälistä osamista. Näin tekee valistuneet kauneusbloggarit ja siksi heillä onkin paljon lukijoita. Fiksut, nuoremmat kosmetologit ostaa blogijutut kauneusbloggareilta ja kuluttajat seuraavat niitä kiinnostuneena. Suosittelen sinullekin samaa linjaa. Tosin voisit alkaa jo miettimään eläkepäiviä ja ökytaloa Marbellasta.

    VastaaPoista
  2. Olet aivan oikeassa, että yli neljännesvuosisadan takainen koulutus ei päde enää, saati sitten minun 34-vuoden takainen koulutus. Hyvä peruskoulutus antaakin valmiudet lisätä ja päivittää ammattitaitoaan elämän edetessä. Kauneudenhoitoala menee todella vauhdilla eteenpäin ja jos on puolikin vuotta pois työelämästä pitää taas kerrata tietoja. Tämän takia sekä minä, että Mari käymme noin 8-12 koulutuspäivää vuodessa ja niistä ainakin kaksi on kansaivälisenkouluttajan pitämiä. Veikkaan, että todella harva työelämässä oleva kouluttautuu näin paljon. Viimeisen viidentoistavuoden aikana olen näiden koulutusten lisäksi käynyt kuusi kertaa ulkomaisissa kongresseissa.
    Ikään kohdistuva rasismi on todella outoa ja osoittaa huonoa arvostelukykyä. Mihinkähän Suomi joutuisi, jos kaikki yli viisikymppiset siirtyisivät eläkepäiville Marbellaan?

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi18:13

    Jos noi kuluttajien kauneusbloggarit ovat tuollaisia ikärasisteja ei kannata odottaa lukijoita.
    Eka kirjoittaja ei ole kai ymmärtänyt,että tätä blogia lukee pääasiassa keski-ikäiset ihmiset.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi23:25

    Parempi jättää omaan arvoonsa tyhmät kommentit.
    Kerron tästä UltraSmoothing Eye Serumista. Minulla on hyvin kuivaiho ja sain marraskuussa vielä pahan allergisen reaktion lääkkeistä. Iho kuoriutui täysin kaikkialta ihottuman jälkeen. Silmänympärykset olivat pahimmat ja joulun aikoihin keksinkin ostaa tämän Ultrasmoothing Eye Serumin ja se tuntuu ihanalta viilentävän vaikutuksen takia. Koin sen kuitenkin aika ohueksi ja aloin laittamaan Power Richiä siihen päälle. Teen tämän rasvauksen pariinkin kertaan illan mittaan, kun tuntuu, että iho imaisee kaiken. Nyt parin viikon rasvauksen jälkeen silmänympärykset ovat ihan kunnossa. Kerroin tämän tämän ihan vinkiksi muille.
    Toinen hyvä kokemus minulla on Dermalogican shampoosta ja hoitoaineesta. Talvisin kuiva päänahkani kutisee ja menee ihan rikki. Nyt olen parina talvena käyttänyt nämä Dermalogican shampoon ja hoitoaineen ja päänahka rauhoittuu parissa viikossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun kerroit kokemuksistasi. Tuollaisessa erityistilanteessa UltraSmoothing Eye Serumin päälle voi laittaa Power Richiä, tai Multivitamin Power Firm silmänympärysvoidetta. Usein silmään tiputettavat lääkkeet kuivattavat pahasti silmäluomia ja silloin on hyvä laittaa Ultrasmoothing Eye Serumin päälle toinen voide, joka on täyteläisempi ja suojaavampi. Esimerkiksi Multivitamin Power Firm on todella hyvä suoja ulkoiselta rasitukselta, mutta siinä ei taas ole lääkemäisen parantavia aineosia, kun Ultrasmoothing Eye Serumissa on.
      Dermalogican shampoo ja hoitoaine ovat todella hyviä, varsinkin ärsyyntyneelle päänahalle. En aina hoksaa kertoa niistä asiakkaille, mutta kysykää niitä, kun tulette seuraavan kerran hoitolaan käymään. Ne nimenomaan normalisoivat päänahkaa ja poistavat hilsettä, kirvelyä ja kutinaa.

      Inkeri

      Poista
    2. Unohdin aivan, että nyt tarjouksessa oleva Ultra Calming Serum Concentrate (87€, nyt 67€) sopii myös silmien ympärille kevyesti levitettynä. Se poistaa kutinaa, punoitusta ja vahvistaa ohentunutta ihoa. Ensin levitetään Ultra Calming Serum Concentrate ja sen päälle Ultrasmoothing Eye Serum.

      Inkeri

      Poista
  5. Anonyymi23:56

    Ultrasmoothing Eye Serum on ihan huippujuttu. Olen aina kärsinyt tummista silmänympäryksistä ja näyttänyt nuutuneelta ja väsyneeltä. Nyt olen käyttänyt tätä silmänympärysgeeliä kolmisen kuukautta ja parin kuukauden käytön jälken huomasin luomien vaalenevan. Ihmettelen tuon pikkupullon riittävyyttäkin, mielestäni käytän sitä ihan reilusti, mutta sama pullo on ollut käytössä tähän asti ja vieläkin sieltä tulee.

    VastaaPoista
  6. Anonyymi23:06

    Juu, kyllä tuo Ultra Calming Eye Serum ihmeen kauan kestää, vaikka en sitä säästele. Varsinainen kysymys koskee kuorintaa. Voiko silmänympäryksiä kuoria ja jos voi, niin mikä olisi siihen paras? Lempparikuorintani on Daily Resurfacer hoitotassut ja käytän niitä läpi vuoden parin, kolmen päivän välein, vähä fiiliksen mukaan. Onko sitä saatavana isompaa pakkausta ja ellei ole, niin vinkkaatko jenkeille, että sellaista kaivataan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmien ympärystää voi kevyesti kuoria Daily Microfoliantilla ja Daily Resusfacerilla. Kuorintaan kannattaa tehdä myös silmienympärille, koska se parantaa hoitoaineiden imeytymistä.
      Daily Resurfacer onkin aivan aivan ihana tuote ja myös oma suosikkini. Siitä ei ole olemassa isompaa kokoa, mutta vien toiveesi eteenpäin.

      Inkeri

      Poista
  7. Anonyymi23:42

    Olen saanut sen käsityksen, ettei ruusufinni-ihoa kannattaisi kuoria. Onko näin? Uskaltaako esim. Daily Microfoliant kuorintaa käyttää? Jos saa esittää postaustoiveen silikoneista, miksi ihmisillä on käsitys, että ne tukkivat ihon, miten ne oikeasti toimivat? Omassa käytössäni on Barreir Repair ja täytyy sanoa hämmästyneeni, ettei se ole aiheuttanut mitään pahaa ihon tukkeutumista. Olisi siis kiva ymmärtää, mihin perustuu se, että se antaa ihon "hengittää" mutta samalla antaa suojakalvon.

    Maaret

    VastaaPoista
  8. Kyse on kahdesta eri aineesta. Silikoni on helposti tukkiva raaka-aine ja se ei ole vesiliukoinen ja se on synteettinen valmiste. Barrier Repair sisältää silikaattia, jota saadaan piimineraalista ja se taas on vesiliukoinen eikä missään tapauksessa tuki ihoa. Näillä kahdella raaka-aineella on suuri hintaero ja luonnonsilikaatti on huomattavasti kalliimpaa. Silikoni on taas hyvinkin halpa raaka-aine ja siksi sitä on paljon kosmetiikassa. Dermalogica ei käytä silikonia. Monissa vatsalääkkeissä on silikaattia, koska se jättää suojaavan pinnan myös suolistonseinämiin. Sitä käytetään mahahappojen suojalääkkeissä eli se on erittäin hyvin siedettyä.
    Ruusufinnin kohdalla hiukan riippuu siitä missä vaiheessa tuo ruusufinni on voiko siinä käyttää Daily Microfolinatia. Jos on oikein paha akuutti ruusufinni en suosittele siihen mitään kuorinta-ainetta. Silloin, kun ruusufinni on vähäistä Daily Microfoliantin käyttö on suositeltavaa.
    Se riippuu paljon myös kuorinta-aineesta voiko sitä käyttää ruusufinni-iholle. Akuutissa vaiheessa mikään kuorinta-aine ei käy. Pois suljettua on myös hedelmähappoja sisältävät kuorinnat ja kaikki mekaaniset kuorinnat silloinkin, kun ihottumavaihetta ei ole. Daily Microfoliant, Daily Resusfacer ja Gentle Cream Exfoliant käyvät silloin, kun iho on rauhallinen. Daily Microfoliantia voi käyttää ihan normaalisti, joka toinen , tai kolmas päivä, jos iho on rauhallinen.
    Tällainen säätila, kuin nytkin on puhkaisee ruusufinnin todella helposti. Jos on taipumusta ruusufinni-ihottumaan niin aurinkosuojavoide ja Barrier Repair ovat tosi tärkeitä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  9. Anonyymi14:03

    Olipa taas perusteellinen selitys. Kiitos. Opin taas uutta omasta ruusufinni-naamastani.

    VastaaPoista