keskiviikko 8. tammikuuta 2014

SkinPerfect Primer lunastaa lupauksensa

Syksyllä 2012, kun SkinPerfect Primer tuli markkinoille sen luvattiin olevan aivan ainutlaatuinen tuote. Mitään sen kaltaista ei aikaisemmin ollut koko kosmetiikka valikoimassa, Dermalogica yhdisti kaunistavan helmiäisjauheen hoitaviin raaka-aineisiin. SkinPerfect Primer on osoittautunut käytännössä juuri niin ainutkertaiseksi, kuin luvattiinkin.

Olin kolmisen viikkoa ilman SkinPerfect Primeriä, kun unohdin aina tilata sitä itsellenikin. Nyt, kun taas otin sen käyttöön huomasin todella hyvin sen vaikutukset. Se leviää iholle ihanan samettimaisena  kerroksena ja tekee ihosta pehmeän ja sileän. Käytän sen päällä meikkinä Youngbloodin mineraalimeikkiä ja se levittyy täydellisen tasaisena kerroksena Primerin päälle. Primer tasoittaa ja siloittaa myös pienet rypyt ja juonteet ja ihosta tulee silmin nähden sileämpi. SkinPerfect Primer sisältää helmiäisjauheen ja ohuen mineraalipigmentin, jotka tasoittaa kevyen meikin tavoin ihon väriä. Iholle tulee nuorekas hehku, joka saa ihon näyttämään paremmalta.

Näiden kaunistavien ominaisuuksien lisäksi SkinPerfect Primer myös hoitaa ja suojaa ihoa. Se tekee suojaavan pinnan, joka estää tuulen, sateen ja ilman saasteiden vaikutuksen ihoon. Siinä on myös aurinkosuoja 30, joka riittää hyvin Suomen auringossa kesälläkin. Moni tekee nykyään työnsä tietokoneen ääressä ja tietokoneen ympärillä on kuivattavaa sähköistä pölyä. SkinPerfect Primer suojaa myös tältä pölyltä ja muulta kuivattavalta vaikutukselta. Jo pelkästään ihon hoidollisten hyötyjen takia kannattaa käyttää SkinPerfect Primeriä. Se sopii aivan kaikille ihotyypeille ja myös miehet pitävät siitä. Se tasoittaa ihonväriä, mutta iho ei näytä meikatulta.

Nyt sinulla on aikaa vielä tammikuun loppuun saakka ostaa tuote tarjoushintaan 57€, kun normaalihinta on 77€. Tarjous on voimassa myös verkkokaupassa. Nyt kannattaisi ostaa saman tien useampi tuubi, koska SkinPerfect Primeriä käytetään jatkuvasti. Itselläni menee noin 5-6 tuubia vuoden aikana. SkinPerfect Primer on myös loistava lahjaidea, jos joku ystävätär täyttää vuosia.

10 kommenttia:

  1. Anonyymi13:42

    Miten tuo primer toimii entisella acneiholla?
    Olen kohta viidenkymmenen ja silmäluomet rypistyy, mutta muualla on arpia ja suuret ihohuokoset. Moni meikki, vaan korostaa noita huokosia ja arpia. Sitäkin mietin, että tukkiintuuko iho entisestään kun siinä on voide,primer ja vielä meikkivoide?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen 26 mutta pitkä acnehistoria takana. Olen aika monia pohjustustuotteita kokeillut, ja moneen muuhun vastaavan tuotteeseen verrattuna tämä on ensinnäkin aika paksua, ei ollenkaan sellaista lirua. Huokoset eivät minulla kyllä peity pelkällä primerillä, mutta primer kyllä tasoittaa sekä sävyä että pintaa erittäin hyvin. Jos acnearpesi ovat kovin syviä niin en usko primerin tuovan mitään mullistavaa apua, mutta tämä kyllä jättää erittäin kauniin heleän lopputuloksen iholle yleisesti.

      Itse käytän active moistia ja/tai oil control lotionia, sitten primeriä ja meikkipohjana YB mineraali (se jauhemainen) enkä ole kärsinyt tukkeutumisesta. Mikäli käytät perinteisiä meikkivoiteita niin suosittelen kokeilemaan mineraalipohjaa. Hyvälaatuisella kabuki-siveltimellä levitetty laadukas mineraalimeikki käyttäytyy iholla aivan eri tavalla kuin perinteinen meikkivoide. En osaa selittää mistä se johtuu, mutta mineraalimeikki ei tee sellaista kökköistä maskia vaan sellaisen pehmeän hunnun joka samanaikaisesti peittää mutta säilyttää ihon oman luonnollisen sävyn. Tuote ei niinkuin jumitu epätasaisuuksien kohdalla. Inkeri osaa selittää paremmin kun tietää miten nuo ainesosat toimivat.

      Poista
    2. Ei ole todellakaan mitään pelkoa, että Dermalogican, tai YB:n tuotteet tukkisivat ihoa, vaikka niitä olisi kuinka monta kerrosta päällekäin. Syy on niiden vesiliukoisuuden, niissä ei ole mineraalirasvoja, jotka ovat juuri niitä tukkivia aineita, vaan kaikki liukenee veteen.
      Mineraalimeikkipigmentti on muodoltaan litteä, eikä pyöreä, niin kuin synteettinen meikkipigmentti on. Sen takia mineraalimeikistä tulee kevyempi ja ohuempi kerros. Ne näyttävät aina paljon luonnollisemmilta, kuin synteettiset meikit.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi22:14

    Omasta kokemuksestani kerron ettei tuo primer ollenkaan tuo huokosia esiin, niin kuin moni muu meikki. Päinvastoin, ainakin oma viisikymppinen, suuri huokoinen ja rasvainen ihon näyttää oikein hyvältä tuon primerin kanssa. Kesällä käytin sitä yksinään meikkivoiteen kaltaisesti, mutta nyt laita vielä päälle Sheer Tint värivoiteen. Ennen, kuin löysin nämä Dermalogican aineet ihoni kiilsi jo puolelta päivin, tai sitten se oli hilseilevän kuiva. Kummassakin tapauksessa huokoset ammotti auki, kuin kraaterit. Nykyään en edes enää muista miten hankala iho voi olla, kun hoitoaineet ei ole oikeat. Säännöllinen kasvohoito ja hyvät hoitoaineet ovat helpottaneet ihonhoitoa huomattavasti, eikä enää tarvitse joka peiliin katsomisella harmitella ihon huonoa kuntoa.

    VastaaPoista
  3. Yhdyn edellisiin kehuihin primerista. Lisäksi se on erinomainen silmämeikinpohjustajana. Yleensä luomeni rasvoittuvat ja silmäni vuotavat herkästi. Rajausväri varsinkin suttaantuu, mutta nykyisin ei, kunhan muistan laittaa alle primerin.

    VastaaPoista
  4. Hyvä vinkki tuo silmäluomien pohjustus primerillä. Siitä en ole huomannutkaan kertoa, että moni asiakas joka on kokenut ettei silmämeikki pysy on korjannut tilanteen primerillä. Joskus myös kysytään saako primeriä laittaa silmäluomille ja vastaus on, että kyllä saa ja pitääkin laittaa.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi22:49

    Minulle tuon SkinPerfect Primerin hoitovaikutus on ollut tärkein juttu. Olen vuoden verran käynyt kohtalaisen säännöllisesti nanoliftkasvohoidossa ja käyttänyt näitä dermalogican aineita. Ihoni voi paremmin, kuin koskaan ennen ja se on myös vaikuttanut ihan mielialaankin. Ainoastaan työpäivän jälkeen ihoni aina punoitteli, koska työpaikallani on kuitupölyä todella paljon ja se on iltapäivällä iholla karkeana kerroksena. En yleensä ole käyttänyt meikkivoiteita työssä, ainoastaan ripsiväriä ja huulipunaa. Sitten Inkeri neuvoi tämän primerin ja sehän vasta hyvä juttu olikin. Se kai jotenkin suojaa ihoa, koska enää ei naamani punoita työpäivän jälkeen ja se pölykerros on paljon helpompi pestä poiskin. Se on myös niin helppo levittää, että sen viitsii tehdä viiden aikaan aamullakin. Suosittelen voidetta kaikille, jotka tekevät likaista työtä.
    Muutenkin olen sitä mieltä, että kyllä itsensä hoito kannattaa. On paljon mukavampi katsoa peiliin, kun naama on siisti ja kunnossa. Se vaikuttaa itsetuntoon ja jotenkin virkistää koko ihmistä. Olen kasvohoidon jälkeen aina paljon energisempi ja aloitteellisempi monta päivää. Innostun tekemään rästityötkin, kun olo on niin hyvä. Kokeilkaa muutkin

    VastaaPoista
  6. Anonyymi23:45

    Olen tehnyt saman huomion, kuin edellinen kirjoittajakin. SkinPerfect Primer on ihmeen hyvä hoitoaineenakin ja toimii aurinkorasvanakin. Matkustan työni puolesta usein Aasiaan eikä aina ole mukana koko kosmetiikkavarastoa, niin tuolla primerillä pärjää auringossakin. Laitankin sitä aina varmaan tupla määrän, kun olen jossain likaisessa ja aurinkoisessa Delhissä, niin se suojaa oikein hyvin. Saa samalla väsyneelle iholle terveen värin ja hehkun.

    Ninni

    VastaaPoista
  7. Anonyymi23:50

    Vielä jatkoa edelliseen. Saako primeriä ostaa ny, vaikka neljä tuubia kerralla, kun se on tarjouksessa. Jos ostaisin koko alkuvuoden määrän kerralla, kun hinta on niin houkutteleva. Se varmaan säilyykin ihan hyvin, kun tuubit on avaamattomia?

    Ninni

    VastaaPoista
  8. Kyllä tarjoustuotteita saa ostaa ihan niin monta, kuin haluaa. Oikeastaan niin olen tarkoittanutkin. Näin pystyisi säästämään ihonhoidossaan aika paljon, jos ostaisi tarjoustuotteita useamman kerralla. Mikään tuote ei seiso paria viikkoa kauemmin meidän hyllyssä, joten ne aivan varmasti säilyy käyttökelpoisena pari vuotta ellei tuubeja avaa.

    Inkeri

    VastaaPoista