keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kattilan avunpyyntö!

Kissakoti Kattila muuttaa uusiin tiloihin ja nyt on rokotettava ja madotettava koko kissakatras ennen uusiin tiloihin siirtymistä. Nostan hattua sille vapaaehtoisjoukolle, joka on remontoinut uudet tilat ja hoitaa muuton. Se on raskasta fyysistä työtä, mutta varmaan kivaa yhdessä tekemistä.

Kattilassa on noin 70 ihanaa karvakorvaa, joilla jokaisella on oikeus elämään. Ihmisten välinpitämättömyyden ja julmuuden takia he ovat vailla omaa kotia. Nyt olisi jokainen sentti tarpeen, että ne kaikki saataisin rokotettua ja madotettua, jottei mikään pöpö lähtisi leviämään. Kattilan omasta blogista voitte lukea avunpyynnön.

Lahjoitussumman ei tarvitse olla suuri, kun lahjoittajia olisi monta. Oman yritykseni puolesta laitan 100€. Hoitolan kassapöydällä oleva keräyslipas alkaa olla jo melkein täynnä, joten taidan ilmoittaa Kattilan väelle, että senkin voi jo tyhjentää ja aloitetaan taas pankin täyttäminen alusta. Mielenkiintoista tietää miten paljon sinne on rahaa kerääntynyt. Sydämellinen kiitos teille kaikille, jotka olette moneen kertaan pudottaneet lippaaseen avustusta. Täytyy myös kysellä Kattilasta voinko jotenkin muuten auttaa esimerkiksi arpajaisvoitoilla.

Nykyään on erityäin tärkeää, että ihmiset osallistuisivat hyväntekeväisyyshankkeisiin. Yhteiskunnan rahoitus, kun ei riitä, kuin ihan välttämättömään. Kissakoti Kattilahan pyörii täysin hyväntekeväisyyden varassa, he eivät saa mitään tukea kaupungilta.
Luin erästä juttua vapaaehtoistyöstä ja tilastojen mukaan suomalaisten tekemä hyväntekeväisyys työ on vähentynyt 25% vuoden 1990 jälkeen. Se on huolestuttava suuntaus, kun tarvitsijoita on entistä enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti