lauantai 8. maaliskuuta 2014

Nanolift on meidän suosituin hoito

Joskus asiakkaat kysyy teemmekö enää mitään muuta, kuin Nanolift kasvohoitoa ( 1,5 h, 118€) ja sanottava on ettemme juurikaan tee. Yli 90% hoidoistamme on Nanolift kasvohoitoja ja uudetkin asiakkaat osaavat sitä pyytää. Se on oikein hyvä asia sillä Nanolift hoito on tehokkain kasvohoito mitä koskaan ole tehnyt.

Nanolift hoito on suunniteltu suomalaiseen ilmastoon ja suomalaiselle iholle. Vuosien työkokemuksen myötä olen tullut siihen tulokseen, että suurin osa iho-ongelmista aiheutuu meidän ilmastosta, tai ongelma ainakin pahenee ilmaston takia. Pitkä talvikausi kuivassa sisälämmitys ilmassa ja suuret lämmönvaihtelut aiheuttaa kuivuutta ja ihon ohenemista. Otsonikerroksen heikkenemisen myötä auringon säteily on todella paljon voimakkaampaa, kuin 1900-luvulla ja se tuo omat ongelmansa.

Nanolift kasvohoito sopii ihan kenelle tahansa, koska hoitotuotteet vaihdetaan ihotyypin mukaan. Hoito on myös aina yksilöllinen, koska kaikki käytettävät aineet valitaan tilanteen ja ihotyypin mukaan, koskaan ei ole kahta täysin samanlaista hoitoa. Kenellä on rasvoittuva ja epäpuhdas iho hyötyy myös Nanolift hoidosta, koska perinteinen ihonpuhdistus voidaan tehdä hoidon yhteydessä. Nanolift kasvohoidossa on erittäin hyvä hinta/laatu suhde, koska yhdessä hoidossa on monen hoidon vaikutus. Kerralla tehdään kaikki se mitä iholle voidaan yhdellä kertaa tehdä. Yleensä tulokset alkavat näkyä jo 2-3 hoitokerran jälkeen varsinkin, jos kotihoitoon käytetään hoitoa tukevat aineet. Yleensäkin on hyvin tärkeää, että hoitolahoito ja kotihoito pelaa yhteen. Ei ole suurta merkitystä, jos hoitolassa käytetään korkeatasoista Dermalogica kosmetiikkaa ja kotona iholle tulevat hajusteet, väriaineet yms.epäsuotuisat raaka-aineet.

Nanolift hoito on myös hyvin miellyttävä. Minulle on hyvin tärkeää, että kasvohoito rentouttaa, poistaa stressiä ja tuottaa mielihyvää. Haluan antaa asiakkaalle hetken poissa olon tavallisesta maailmasta ja pysähtymisen omiin ajatuksiinsa.

9 kommenttia:

  1. Anonyymi08:53

    Hei! Mietin cover tint -meikkivoiteen ostamista, mutta en tiedä sävyistä. Olen vaalea joten onko light minulle parempi kuin medium vai onkohan se liian vaalea...?

    VastaaPoista
  2. Jos haluat korostaa ihosi vaaleutta ja heleyttä valitse Light. Jos haluat terveen ja lämpimän sävyn valitse Medium. Medium on eniten myyty sävy myös vaaleilla ja sen mineraalipigmentti on aina luonnollinen on iho minkä sävyinen tahansa. Ehkä nyt kesään päin mentäessä tuo Medium on parempi valinta.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi12:59

    Oma suositukseni olisi tuo medium. Itse olen kalpean vaalea iholtani ja hiukseni ovat vaaleat. Käytin ennen joulua light väriä ja se oli silloin ihan hyvä. Nyt, kun Cover tint tuli tarjoukseen hankin mediumin ja tällä hetkellä se on mieleisin. Olen myös sekoitellut näitä kahta väriä keskenään. Käytän kosteusvoiteena Active Moista ja kun olen halunnut ihan kevyesti väriä sekoitan Cover tintin kosteusvoiteeseen. Mitä mieltä Inkeri olet siitä?

    Tintti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvä idea, kaikkia Dermalogican tuotteita voi sekoitella keskenään. Moni tekee tuota, että ostaa Cover Tintistä kaksi, tai kolmekin väriä ja sekoittaa niitä tilanteen mukaan. Mihin tahansa Dermalogican kosteusvoiteeseen voi sekoittaa Cover Tintiä ja tehdä siitä värillinen kosteusvoide.

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi14:45

    Voiko tätä Nanolift hoitoa tehdä ja onko siitä hyötyä, kun sairastan reumaaolen syönyt kortisonia yli kymmenen vuotta ja nyt viisikymppisten lähestyttyä huomaa, että ihoni on todella ohut ja kuiva. Edellinen kosmetologi sanoi, että hilseilyä on tosi paksu kerros ja tunnen sen sormiinikin. Ihonpinnalla on kuin korppujauho kerros ja mikään ei imeydy. Voiko Nanolift auttaa minun tilanteessani?

    VastaaPoista
  5. Nanolifht on tilanteessasi paras mahdollinen hoito. Ihon toimintaa saadaan vilkastumaan mikrovirralla ja kosteuttavat aineet vaikuttaa tehokkaasti. Silloin, kun hilseilyä on paljon ihon pinnassa kotihoitotuotteetkaan ei oikein vaikuta. Elimistön tulehduksellinen sairaus eli reuma jo itsessään tekee ihosta kuivan ja kortisoni taas ohentaa ihoa. Nanolift hoidot hidastaa ihon ohentumista ja poistaa kuivuutta. Tervetuloa hoitoon!

    Inkeri

    VastaaPoista
  6. Anonyymi17:04

    Kiitos cover tint neuvoista! Kesää kohti medium on varmaan parempi valinta etten ole ihan valkoinen. Laitanpa tilaukseen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tilauksestasi.
      Kerron vielä, että Cover Tint pakkauksessa on mukana meikkisieni. On ihan makuasia levittääkö meikin sienillä vai käsin. Itse levitän Cover Tintin käsin, mutta sientäkin siis voi käyttää.
      Inkeri

      Poista
  7. Anonyymi20:01

    Omasta Nanolift kokemuksestani on vain myönteistä sanottavaa. Olen myös reumaatikko ja kortisonin käyttäjä. Olen ainakin kolme vuotta käynyt Nanolift hoidossa noin parin kuukauden välein. Kortisonin tuoma turvotus häipyy pariksi viikoksi eli ennen juhlia kannattaa mennä naamahoitoon. Ihoni ei enää punoita ja hilseile ja ohentuminenkin on helpottanut. Olen hyvin tyytyväinen ja odotan aina innolla hoitoaikaani.

    VastaaPoista