sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

SkinPerfect Primeristä kaikki teho irti!

SkinPerfect Primer sk30 (77€) tuli Dermalogicalle myyntiin noin puolitoistavuotta sitten. Suhteellisen lyhyessä ajassa siitä on tullut todella suosittu tuote ja erittäin tarpeellinen hoitoaine meidän ilmastoon. Näin keväällä on juuri se ajankohta, kun Primerin kaikki vaikutukset tulee esiin.

Ennen SkinPerfect Primeriä ei mitään vastaavaa ollut myynnissä eikä sellaista osannut edes kaivata. Nyt en missään nimessä siitä enää luopuisi, koska sen vaikutukset ovat niin moninaiset. Skinperfect Primer on suojaava, hoitava ja kaunistava. Ensinnäkin suojakerroin 30 on ihan riittävä Suomen auringossa normaalille iholle. Sitten voide sulautuu ihoon samettimaiseksi pinnaksi joka suojaa todella hyvin pakkaselta, tuulelta ja katupölyltä. Suoja ei ole Barrier Repairin ( 50 ml, 62€) veroinen, mutta se riittää alle kymmenen asteen pakkasessa ja alle tunnin ulkoilussa. Sitä voisi sanoa työmatkan suojaksi ja Barrier Repair laitetaan sitten, kun urheillaan ja ulkoillaan pitempään. Tai sitten herkällä iholla tehokkaaksi suojaksi ne laitetaan päällekäin, ensin Barrier Repair ja sitten SkinPerfect Primer.

Ihan poikkeuksellinen ominaisuus SkinPerfect Primerissä on sen kaunistava ominaisuus. Helmiäisjauhe tekee optisentaittavuuden ihon pintaan ja iho näyttää sileämmältä. Ihan sama menetelmä, kuin aikanaan valokynissä, mutta tämä on vaan modernimpi ja tehokkaampi versio. Primerin sisältämä mineraalipigmentti ei ole meikkiaine eikä väriaine, vaan hoitava, ihon väriä tasoittava mineraali. Se ei jätä mitään rajoja eikä koskaan valu juonteisiin. Värejä on vain yksi joka sopeutuu kaikkiin ihonsävyihin. Primerin hoitavat vaikutus aineet siloittavat ja vahvistavat ihoa, mutta yksinään se ei riitä. Kosteutta siinä ei ole riittävästi ainakaan jatkuvaan käyttöön, joten sen alle pitää aina laittaa kosteusvoide. Tiedän, että jotkut asiakkaat ovat kokeilleet sitä viime kesänä ihan yksinäänkin päivävoiteena ja tykänneet siitä. Ihonhoidon kannalta olisi kuitenkin parempi käyttää kosteusvoidetta primerin alla.

SkinPerfect Primer on suojaavuutensa takia todella hyvä ihon terveyden ylläpitäjä ja ihan edullinen tapa suojautua ihosyövältä. Kun iholla on jatkuvasti kolmenkympin  UV-suoja on aurinkokeratoosin vaara ainakin puolittunut.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi22:05

    Minulle on aina keväällä tullut lieviä maksaläiskiä kasvoihin ja nyt ajattelin aloittaa suojaamisen hyvissä ajoin. Riittääkö tämän primerin suoja siihen? Käytän Skin Smoothing Creamia yöksi ja päiväksi ja aamuisin käytän meikkinä pelkätään pimeriä. Pisimpään olen ulkona iltapäivisin, kun yleensä kävelen työstä noin tunnin verran. Onko siitä suojasta mitään jäljellä päivän jälkeen?

    Pirkko

    VastaaPoista
  2. Ihosi tarvitsee tehokkaampaa suojaa, kuin pelkkä SkiPerfect Primer sk30 säästyäksesi pigmenttiläiskiltä. Primer suojaa riittävästi UV-säteilyn vanhentavalta ja polttavalta vaikutukselta, mutta ei pigmenttiläiskiltä enää iltapäivästä.
    Hyvä suoja tulee, jos laitat primerin päälle meikkivoiteen, joko YB mineraalimeikin tai Cover Tintin, niissä on 20 suojakerroin. Ellet halua meikkiä käyttää, ota sitten päivävoiteeksi Skin Dynamic Recovery sk 30 ja sen päälle primer.

    Inkeri

    VastaaPoista