lauantai 20. syyskuuta 2014

Ihon suojaamiseen tarvitaan Barrier Repair

Barrier Repair (50 ml, 62€) on aivan huipputuote Suomen ilmastossa, mutta sitä käytetään ihan liian harvoin. Moni iho-ongelma olisi autettavissa Barrier Repairilla, mutta en ole ilmeisesti osannut oikein motivoida asiakkaita. Luulisin, että Barrier Repair ei ole meillä edes kymmenen suosituimman tuotteen joukossa, vaikka joka asiakas tarvitsee sen. Tiedän, että Oulun ja Joensuun Dermalogican hoitolassa se on eniten myydyin tuote lokakuusta toukokuulle. Ja niin sen pitäisi olla Hämeenlinnassakin.

Ihmisen ihossa on hydrolipidinenkalvo eli kosteusrasvavaippa, joka suojaa ihoa ulkoiselta rasitukselta. Talvella meidän kuivassa sisäilmassa lähes kaikilla tämä suojakalvo on poissa, tai ainakin pahasti ohentunut. Suojakalvoa hajottaa kosteuden puute, liian voimakkaat puhdistusaineet ja tuuli, pakkanen sekä muut ulkoiset rasitteet. Iho jonka suojakalvo on pettänyt kutisee, kirvelee, punoittaa, hilseilee ja siihen syntyy couperosaa ja ihottumia. Kasvohoidoilla ja hyvillä hoitoaineilla vahvistetaan tätä kalvoa ja vakioasiakkaillamme se on kunnossa.

Barrier Repair on tuote, joka tuo ihoon lisää suojakalvoa. Se sulaa ihon rakenteeseen ja estää ihon oman kosteuden haihtumista. Barrier Repair vahvistaa suojakalvoa ja iho pysyy paljon paremmassa kunnossa. Otan tulevaksi talveksi tavoitteen, että jokaisella asiakkaallamme olisi käytössä Barrier Repair. Oma rutikuiva ihoni ei pärjäisi Suomen talvessa ollenkaan ilman Barrier Repairia. Sitä käytetään aamulla ja illalla kaikkien muiden tuotteiden päälle. Yöllä se on myös tärkeä, koska se suojaa kuivalta makuuhuoneen ilmalta ja tyynyn hiertävältä vaikutukselta. Päivällä se sopii myös meikin alle ja se ei missään tapauksessa tee ihoa rasvaiseksi, tai tahmeaksi. Se sopii aivan kaikille ihotyypeille ja myös miesten ja lasten iholle se on todella tarpeellinen. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi00:08

    Olen jostain esitteestä lukenut, että barrier repairia nimitetään myös kosteusvoiteeksi. Voiko sitä käyttää ihan yksinäänkin esimerkiksi päivävoiteena?

    Viivi

    VastaaPoista
  2. Esitteissä se mainitaan kosteusvoiteeksi, mutta Suomen ilmastossa se on liian kevyttä suurimmalle osalle. Barrier Repairin kohdalla taas hyvin näkee miten meidän ilmastossa pitää hoitotuotteiden käyttö ajatella uusiksi. Barrier Repair olisi ihanteellinen kosteusvoide Englannin talvessa, kun ulkona on kosteaa, sateista ja tuulista ja sisäilmakin on kosteaa. Meillä on ulkona ja sisällä niin rutikuivaa, että Barrier Repairin kosteus ei yksinään riitä ja sen alle on hyvä laittaa toinen kosteusvoide.

    Inkeri

    VastaaPoista